agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Loveforlife / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/30555.htm)

suara 17-07-2014 23:33

Ben bu forumda ilk kez yazıyorum onu da size yazıyorum, Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlısı eylesin, çok üzüldüm,gelmiş geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyorum.

edacan 18-07-2014 09:25

1 Eklenti(ler)
sayın forelovlife çok üzüldüm bende fincana.umarım kavuşursunuz.hayvanlar kadar olamayan adına insan denen bazı canlılar böyle eziyetler yapıyor bu zavallıcıklara. bende bazen şahit oluyorum böyle olaylara. resimdeki köpek kadar olamıyor işte bunlar.

edacan 18-07-2014 09:26

Allah sizede acil şifalar versin..

fatitoo 18-07-2014 10:57

Ben de yeni gördün üzücü haberi. Çok geçmiş olsun, önce sizin sağlığınız ****** ama can dostunuza da üzülmemek elinizde değil. Bir gelse eminim daha iyi olacaksınız. bizim kampüsün bahçesinde de bebeklikten beri baktığımız bir kedimiz vardı. birileri almış uzak bir yere bırakmış. Sonra birkaç aya çıkıp geldi. Fincan hanım da yolunu, evini bulacak ben de inanıyorum, yeterki sağ olsun... Bu yüzden siz de sağlığınızı ihmal etmeyin nolur. Allah korusun sağlığınızı kaybettikten sonra Fincan çıkıp gelse fincan sizin durumunuza üzülmeyecekmi?

uyap 18-07-2014 11:09

Geçmiş olsun sn. loveforlife . Kedinizin kaybolmasına çok üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlığınıza da kedinize de kavuşursunuz.

oz26 21-07-2014 16:08

Değerli Arkadaşım, gel haydi, bekliyoruz. Özlettin kendini.

günebakan 21-07-2014 23:05

Sevgili Loveforlife çok geçmiş olsun ama kendi sağlığını lütfen biraz daha dikkat et

loveforlife 29-07-2014 11:43

1 Eklenti(ler)
Fincan’ım! Bugün doğum günümmüş ya hani; kaç kişi anlayabilir ki, senin yokluğunda 18 gündür defalarca öldüğümü, tükendiğimi? Tarifi imkansız, öyle bir yürek acısı ki! Kınalı kuzum, çok özledim seni!

Sen, rüyalarımla gelensin bana. Aslında 3 yıl önce rüyalarımla girdin hayatıma. Hastalığımın en ağır olduğu günlerdi. Büyük acılarım vardı. Sol gözüm karanlığa gömülmüştü de; üzmemek adına sevdiklerimi şakaya vuruyordum, belli etmek istemiyordum çektiklerimi. Sonra seni gördüm rüyamda. Bir adamın elinde, minicik bir yavru pisi. Adam diyordu ki; “bak o da tıpkı senin gibi, görmüyor sol gözü. Ona bakarsan, adını ‘FİNCAN’ koy. Kırk yıllık sevap yazılacak sana, bakarsan ona!”…

Yaklaşık bir yılım geçti hastane odalarında. Hep seni sayıkladım, hep seni bulacağım günü bekledim. Ta ki iki yıl öncenin eylülüne dek. Aslında o günlerde de iyi değildim pek. Hastaneden dönüşte ilaçları almak için eczaneye gitmiştim. Dönüşte akşam olmak üzereydi. O günlerde sağ gözümde de hasar olduğu için hava kararınca görmem daha zor oluyordu. Sen beni çağırdın sanki de yolun karşısına geçtim garip bir şekilde. Oysa karşıya geçmesem, daha kolay gelebilirdim eve. Vızır vızır trafiğin içinde koşan minik bir şey gördüm bir anda. İşte sendin o; başkalarına göre çirkin, bana göre dünyalar güzeli kızım. Arabaların altından aldım seni ve başladım annenin olup olmadığını soruşturmaya. Sonra öğrendim ki yarım saat kadar önce birileri bir arabadan atmış seni. Öylece şaşkın, kucağımda durmuş kolumu emmeye çalışırken sen; akşamın o saatinde ne işi varsa sokakları süpüren bir çöpçü yanaştı yanıma ve dedi ki: “Al kızım götür onu evine, çok sevabı olur sana… Biliyor musun ben kaç tane cana yetişiyorum?” Renginden sonra bu sözlerin de rüyamdaki gibi gerçekleşmesiyle sarılıp sana geldik ömür boyu beraber olmak üzere evimize. Annem kapıyı açtığında “FİNCAN” geldi dedim. O sırada annem yüzüne dikkatli bakınca sol gözünde bir şey olduğunu fark etti. Ertesi gün veterinere gittiğimizde, veteriner de sol gözünün görmediğini söyledi.

Sen artık benim asla vazgeçmeyeceğim kınalı kuzum, FİNCAN’ımdın. Öyle minik ve zayıftın ki! Beni hep annen sandın. Hatta sen “anne” dedin hep bana… Kulağımı emmekten neredeyse hiç vazgeçemedin. Hele beni o kucaklaman, bana sarılman yok mu! Sarlıp uyurdun ya, meşhur ninnimiz eşliğinde:“kuzusu da kuzusu, annesinin kınalı da kuzusu!” Söylemezsem ninnini uyanır da söylemem için uyarırdın sen beni.

Hiçbir zaman obur bir kedi olmadın. Sadece kuru maman ve olmazsa olmaz haşlanmış kuzu ciğerin... Minicik bir parçayı geçmezdin. Patini çatal gibi kullanarak keyifle yerdin ciğerini. Ne tezgah üstüne çıktın, ne yemek masasına. Başka bir şeyi versek dahi yemedin. Fıtratında olsa da ne balığa ne de ete yan baktın. Kuşlarımız hep kardeşlerindi. Yanyana gezdin, arkadaşlık ettin onlarla. Onlarca civcivimize ablalık ettin de “çoban kedisi FİNCAN” dedim sana. Sen tüm canlıları sevdin. Çiçeklerimiz bile kardeşlerindi ya hani, hep poz verirdin onlarla…

Sen benim şifacımdın. Bu iki yıl zarfında çok zor zamanlarım oldu yine, hastanede kalmam gerekti çoğu kere. Evde kıpırdayamadan yattığım zamanlarda, hep yanımdan ayrılmamasıya yattın benimle. Hatta acımın en fazla olduğu yerlere yaptığın masajla rahatlattın beni çoğu kere. Göğsümde yatıp o gırıl gırıl uyuman yok mu! Kullandığım kutular dolusu ilaçtan daha ilaçtın, şifaydın sen bana…

Tek tahammül edemediğin eve gelip giden başka pisiciklerdi. Çok kıskanırdın onları. Sadece senin annen olmamı isterdin. Yine de konuşunca bilge bir insan gibi dinlerdin beni ve kabul ederdin gelenleri. Hayatımıza ansızın girip, çabucak melek olup bizi bırakıp giden Mercan’a bile razı olmuştun. Sonra Panda’nın yavruları annesiz kalınca onları eve almama hiç ses etmedin. Hatta onları beslerken bir anne misali telaşeleniyordun sen de. Sonra onları yaladın, annelik yaptın adeta… Zeytin ve Çakıl’ın da teyzeleri oldun, razı oldun yuvanı paylaşmaya.

Seninle geçen her anım öyle güzel ki!...
……………………………….

Nasıl gittin bebeğim, niçin bindin o kötü insanın arabasına? Nerelerdesin şimdi? Ne bulur, ne yersin? Sen arabalardan çok korkarsın ki! Oralar arabalarla dolu…. Sen benim sevgi pıtırcığımsın ya, kendini sevdirmeye bayılırsın ya, tanımadığın insanlara sevdirmezsin kendini. Sevgiye de acıkmışsındır şimdi!

Çok canım acıyor kınalı kuzum… Gel artık Fincan’ım. Gel ki, yeniden doğayım seninle. Hiçbir şey dolduramıyor yerini. Sen çok akıllı bir cansın. Diyorlar ki kediler evini bulurmuş. 18 gün geçse de gelirsin annene, bulursun yolu değil mi? Ben biliyorum, sen de beni arıyorsun şimdi. Yoksa ayrılmazdın oralardan, bulurdum seni. O kadar çok aradık ki! Gözyaşlarımı durduramıyorum. Ömrümde ilk kez bir doğum günü hediyesi istiyorum. Seni çok özlüyorum. Sensiz doğum günü ne ki, her gün tekrar ölüyorum!

Rabbim bir mucize göster….

(Doğum günümü hatırlayan, hatırlamayan tüm dostlarımdan sadece dua istiyorum. Çok teşekkür ederim)
Eklenti 511112

edacan 29-07-2014 12:19

sayın loveforlife...
okurken gözlerim doldu. benimde bir kızım var adı nazlıcan.
çok iyi anlıyorum sizi. inşallah kavuşursunuz.

YeniGine 29-07-2014 23:09

Sevgili loveforlife ilan yaptırmış olman iyi bir fikir. İnşallah bu ilanla birlikte gönlüne göre doğum günü hediyeni alırsın... İnşallah!..

sonkez 29-07-2014 23:36

Duygularını o kadar güzel anlatmışsınki söyleyecek başka şey yok...Rabbim gönlüne göre versin inşallah....

eoe1234 30-07-2014 11:36

Sevgili arkadaşım hala gelmedimi .Bizde hipotrumun yakınından geçerken aileme hep fincanı söylüyormuşum acaba oralardamı kızım anne hep aynı yerde söylüyörsun diyor.Şimdi okudum oda oralarda kaybolmuş inşallah denk gelirde seve seve sana getiririm tez zamanda sana gelir inşallah.

münevver48 31-07-2014 14:28

sevgili loveforlife,bütün dualarım senin ve fincanın buluşması için.kısa sürede kavuşmanız dileğimle.

cörekotu 03-08-2014 21:23

Kayip ölümden kötü :(
Rabbim kavustursun...

Seabert74 04-08-2014 07:25

Sevgili Loveforlife..

Dün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla sohbet ederken konu kedilere geldi.. Arkadaşım küçükken hastalanan kedilerini babasının araba ile 60 km uzakta bir yere bıraktıgını söyledi.. O zaman neden böyle birşey yaptıklarını hatırlamıyor. Belki de babasının kendince bir düşüncesi vardı, bilemiyoruz..

Ve 1 ay sonra kedileri evi bulup geri gelmiş.. Aklıma fincan geldi, ben de ona bahsettim.. "Beklesin, gelir" dedi.. Umarım bekleyişimize cevap verir fincan..

Umudunu yitirme lütfen, sevgiler

loveforlife 06-08-2014 21:56

Sizinle güzel haberler paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki! Çok özledim kızımı. Onsuz her şey anlamsız. Bitkilerin fotoğrafları çekmek bile gelmiyor içimden. Zaten terasta aşırı sıcaklar ve ilgilenememem yüzünden epey kaybım oldu. Mucize bebeği annesi terasa taşıdı. Anne çok saldırganlaştığı için terasta sulama bile zor yapıyorum. Bu arada Mucize'yi çatıya kaçırdı. Mucize'nin gözleri çok ağır enfeksiyon oldu. Neredeyse kör olacaktı. Annesinin tırmıklarından korunmaya çalışarak iki haftadır tedaviyi sürdürüyorum. Şükür ki bugün biraz daha iyiydi. Gözlerini iyileştirebilmeyi umuyorum. Sonrasında yuva arayacağım... İnşallah kınalı kuzum da döner bu arada ve ağız tadıyla güzellikler paylaşmaya devam ederiz...

Aylar sonra evine dönen pisiciklerle ilgili anlatılanları duydukça umut doluyor yüreğime... Rabbim dualarımızı boş çevirmez inşallah, geliverir kınalı kuzum!

sonkez 07-08-2014 07:18

İnşallah geliverirde, sizide sevindiriverir kınalı kuzun...!

mozen 07-08-2014 14:19

Dualarımız hep sizinle.

eoe1234 07-08-2014 14:28

Dün yalavo yolundan geçtik gözlerim hep fincanı aradı,belki görürüz diye.

sakdag 07-08-2014 20:15

Sevgili Loveforlife arkadaşım, sayfan her güncellendiğinde, Fincan yuvasına geri döndü diye umutla açıyorum inan.

lusoari 08-08-2014 06:58

Sevgili Loveforlife inan bizlerde sabırsızlıkla o güzel haberi duymayı bekliyoruz.

hira 13-08-2014 20:40

Ne kadar üzüldüğümü gerçkten anlatamam loveforlife, umarım tez zamanda gelir Fincancık

Selehattin 67 13-08-2014 22:11

loveforlife fincan hanım inşallah gelmiştir uzun süredir uğrayamadım bayağı şeyler kaybetmişim acısıyla tatlısıyla hayat insanların istediği gibi olmuyor malesef mukadderat HER DAİM YEŞİL VE MAVİ İLE KALIN

loveforlife 05-09-2014 21:31

5 Eklenti(ler)
Biliyorum sizleri de çok üzdüm ama elimde değil arkadaşlar. Bugün 56. gün ve kınalı kuzum hala yok! Sizinle bir şeyler paylaşmak istesem de tıkanıp kalıyorum. Zaten fotoğraf karelerine Fincan'ım girmeyince öyle güzel gözükmüyor gözüme. Zeytin'i ise terasa değil merdivenlere dahi çıkartmıyorum. Dışarıdan korkması için elimden geleni yapıyorum.

Hoş, bitkilerimin de pek iyi durumda olduğu söylenemez ya! Sıcaklar en ağır darbeyi vurdu aslında. Bu arada ben de fazla ilgilenemedim onlarla. Bahçedekiler neredeyse tamamen ölmüş durumda. Boş saksıların tepesinde yaklaşık üç aylık olan minik piliçlerim ve bahçede yerleşik olan birkaç kedicik oynaşıyor. Yıkılan binanın yeri doldurulmadığı sürece bahçeyi aktif hale getirmek mümkün olmayacak gibi.

Terastakiler de ona keza. Mucize bebeği annesi terasa taşıdı. Çok güzel ve oyuncu bir kız ufaklık. Özellikle sukulent yapraklarını oyuncak etti kendine. Neyse ki çok güzel bir aileye yuvalandırdım. Yıkadım, pakladım çok mutlu olacağı bir ortama gönderdim. Annesi terasta takılmaya devam ediyor. En kısa sürede kısırlaştırılacaklar listesinde.
Eklenti 516239
Eklenti 516240

Bir de Zeytin'im var ki... İyi ki de var. Benim yakışıklı oğlum olmasa ne yapardım acaba bu zor günlerimde ben? 8 Eylül'de 6 aylık olacak tosunum. Fincan'a göre çok farklı bir karakteri var oğlumun ama o da çok özel bir can... Tüm canlar gibi...
Eklenti 516241
Eklenti 516242
Eklenti 516243

dinozor 05-09-2014 22:39

Sayın loveforlife, sonunda geldiniz! Üzüntünüzü inanın paylaşıyorum, benim de canım gibi sevdiğim 4 kedim var. Bu nedenledir ki sizi ne teselli eder hiç bilmiyorum. Öte yandan elinize bakan çok can var, güçlü kuvvetli olmanız lazım;) Terasınız için bir düşünün istediğiniz bir şeyler var mı diye. Pek sukulentim yok ama belki ilginizi çekebilecek başka bir şeyler vardır bende. (Sayenizde yavru kedi de görmüş oldum aylar sonra, canıma can kattı:))

YeniGine 05-09-2014 23:58

:) Mucize bebek de çok güzelmiş sevgili loveforlife. Çok tatlııymış. Keşke seninle kalsaymış.

loveforlife 06-09-2014 09:46

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dinozor (Mesaj 1317759)
Sayın loveforlife, sonunda geldiniz! Üzüntünüzü inanın paylaşıyorum, benim de canım gibi sevdiğim 4 kedim var. Bu nedenledir ki sizi ne teselli eder hiç bilmiyorum. Öte yandan elinize bakan çok can var, güçlü kuvvetli olmanız lazım;) Terasınız için bir düşünün istediğiniz bir şeyler var mı diye. Pek sukulentim yok ama belki ilginizi çekebilecek başka bir şeyler vardır bende. (Sayenizde yavru kedi de görmüş oldum aylar sonra, canıma can kattı:))

Sevgili Dinozor,

Öncelikle bir farkındalık yaratarak kullanıcı adınıza dikkat çekmek istiyorum. Verdiğim diksiyon eğitimlerinde hep vurguladığım noktalardan biridir kelimelerin doğru kullanımı. Sizin kullanıcı adınız "dinozor" da pek çok kişi tarafından yanlış telaffuz edilir ve yazılır. "Dinazor" olup çıkmıştır pek çok yerde. Eğitimlerde hep derdim ki, "hiç Taş Devri'ni izlemediniz mi? Onların dinozorunun adı neydi: Dino! Tıpkı orada olduğu gibi doğru kullanım "DİNOZOR"... ;)

Bu ön nottan sonra, size teşekkür etmek isterim. Beni merak etmeniz, çiçeklerinizi benimle paylaşmak istemeniz çok güzel ve mutluluk verici. Çok kaybım olduğu doğru ama size zahmet vermek istemem. Agaclar.net ailesinden olduğunuza göre mutlaka sizde de gizli bir hazine vardır.

Bütün hayvanlar çok özel bence de. Kedi yavruları sizin de dediğiniz gibi çok tatlı oluyor. Benim elimden de sürekli yavrular gelip geçiyor. Onları güzel yuvalar bulup veriyorum şükür ki. Şu an bahçemde 14 Ağustos doğumlu iki minik ve annelerine bakıyorum. Annenin ikinci doğumu ilk doğumundaki yavrularından birini sahiplendirememiştim. O da 4 aylık oldu ve kardeşleriyle birlikte annesini emmeye devam ediyor. İşin ilginci anne ilk doğumda yabaniydi. O yüzden yakalayıp kısırlaştıramadan hemen tekrar hamile kaldı. Şimdi anne çok uysal, artık bana güveniyor ve kendini sevdiriyor. Yavrular 2 aylık olunca hemen kısırlaştıracağım annemizi.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1317794)
:) Mucize bebek de çok güzelmiş sevgili loveforlife. Çok tatlıymış. Keşke seninle kalsaymış.

Sevgili YeniGine,

Mucize bebek, yeni ailesindeki adıyla Çakıl bende kalsa anne agresif tavırlarıyla onu benden uzak tutmaya devam edecekti. Bebeğimizin gözleri çok enfeksiyon olmuştu. İki gözü de neredeyse kör olacaktı, ilaçlamam için bile izin vermiyordu Pamuk. Bacaklarım tırnak izi içinde kaldı. Ama yavru gittiğinden beri yine o uysal ve sevimli haline döndü. Az önce kapıya gelmiş usluca karnını doyurup gitti. Zeytin'e de kızmadı. Ayrıca bende gelen giden kedi bitmiyor ki!

Yakın zamanda yuvalandırdığım canlardan birkaç fotoğraf paylaşayım sizin için... (Anne kedimiz kısırlaştırmaya gitti, pazartesi gelecek inşallah)Eklenti 516391

Eklenti 516392

Eklenti 516393

lusoari 06-09-2014 17:44

Sevgili, iyi yürekli Loveforlife ablacığım.....
Bu konu hakkında konuşmak benim canımı çok acıtıyor ama umudunu yitiren bir insanın kaybetme korkusuda olmaz, işte bu yüzden gün gelecek ve umudun sayesinde kazanan yine sen olacaksın. Elbette bir gün güneş yine senin için doğacak ve ben bu zor günlerin geride kalması için, senin için hiç bıkmadan dua etmeye devam edeceğim.
Zeytin'i her gördüğümde bebekliği gözümün önünde belirip, yüzümde de bir gülümseme meydana geliyor, sizi de böyle mutlu görünce seviniyorum. :D

loveforlife 12-09-2014 21:41

Japon Gülü...

5 Eklenti(ler)
Sevgili Alys, ondan satın aldığım ve onun hediye ettiği bitkilerle tanıştığımız günden beri çok mutlu ediyor beni. Baharda bir karışlık bir çelik olarak getirdiği hibiscus da onlardan biri. Yaz boyu sürekli çiçekliydi. Şimdi boyu bir metreye yakın...
Eklenti 517219
Eklenti 517220
Eklenti 517221

Sevgili Malina beni afaroz eder mi bilmem ama bir de bu saksıdaki çiçeğimi paylaşayım mı? Geçen gün bir gözü patlamış, bir kalçası kırık minik bir yavru kedicikle kesişti yollarımız. Onu tedavi için barınağa götürdüm. Ameliyat olabilmesi için bir süre toparlaması gerekiyor. Eve beraber döndük mecburen. Dönüş yolunda bir de bu güzellik katıldı aramıza... Cingöz! Adını öğrendi, inanılmaz insan delisi... Tam bir avuç!
Eklenti 517222
Eklenti 517223

YeniGine 12-09-2014 23:20

Çok sevimli, çok tatlı sevgili loveforlife... Toparlanabilmesi için şimdi kimbilir nasıl besleyeceksin bu sevimli Cingözü... Rastgelsin, inşallah en kısa zamanda iyileşir.

loveforlife 19-09-2014 11:55

Ailemizin en miniği...

2 Eklenti(ler)
Sizinle acıyı da tatlıyı da paylaşmayı çok seviyorum. Bu kez size çok güzel bir haber vermek istiyorum. Bir kez daha hala oldum. Polonya'da yaşayan kardeşimin bir oğlu oldu. Bahtı güzel olsun aslanımızın... Karşınızda, oğlumuz Leo!
Eklenti 517984

Eklenti 517985

fatitoo 19-09-2014 12:07

Ay maşallah sevgili Loweforlife, allahım korusun Leo cuğu.
Zeytinin bebekliğini ben de hatırladım şimdi, ne kadar güzel büyümüş maşallah. İnşallah Fincan Hanım da çıkar gelir bir gün...

akçabardak 19-09-2014 12:11

Maşallah, dünya tatlısı bir bebek hayırlı, sağlıklı bahtı güzel olsun, anneli babalı güle oynaya büyüsün. Halasının da gözü aydın olsun.

Milla 19-09-2014 13:25

Gözünüz aydın sayın loveforlise,
Allah analı, babalı, halalı büyütsün :))

lusoari 19-09-2014 17:26

Yüce Rabbim Leo'yu nazarlardan korusun, bahtını hep açık eylesin, dünyadaki bütün çiçekler Leo için açsın. Tekrar tüm ailenin gözü aydın ablacığım. :D

firat_045 19-09-2014 19:24

sümbüller gerçekten birer şaheser gibi maşallah

mozen 19-09-2014 22:27

Maşallah. Allah bağışlasın.

münevver48 20-09-2014 12:49

sevgili loveforlife,bahtı açık,sağlıklı,hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyütün. maşallah çok şeker

Laleci_03 20-09-2014 17:21

Gözünüz aydın sevgili Loveforlife maşallah çok tatlı. Allah Leo'nun ömrünü uzun, sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah. :rolleyes:

Muda 20-09-2014 19:16

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025