![]() |
Geldimm :)
Ve sizin yüzünüzden hastanede geçirdim 5 günümü kulaklarımda ağır hasarlar kaldı, insanın kulakları bu kadar çınlatılır mı? İnsaf be insaf :D Dağciceği ablacım neyse ki cezaları sen kesiyorsun bu biraz olsun içimi rahatlattı. :) |
Alıntı:
|
Cam önünde duran güzel gelinimizi teller içinde görmeyi hiç beklemiyordum. :) Görünce bir hayli şaşırdım :) Hemen bir fotoğraf çektim sizler için. ;)
Eklenti 438106 |
Balkon sayfanız hayırlı olsun.Çiçekleriniz birbirinden güzel.Özellikle şu düğün çiçekleri çok hoşuma gitti.En kısa zamanda benimde bu çiçeklerden edinmem lazım :))
|
Martlarımı dizdim camın önüne muhteşem renkleriyle beni ve misafirleri kendinden geçiriyor. :)
|
2. resimde ki Çuha Çiçeği tohumdan ürettiğim bir çiçek, o da bize muhteşem çiçeklerini sunuyor :)
|
Maşallah ne güzel olmuşlar :) Seni burlarda görmeyeli uzun zaman olmuştu :)
|
Artık dönmek lazım diye düşündüm dostum :)
|
Rana+mirac' ın hediye ettiği Begonyam bir hayli büyüdü :) İlk geldiğinde 5-6 cm bir yavruydu daha.
Bu ilk geldiğinde ki fotoğrafı :) http://www.agaclar.net/forum/attachm...-dscf11051.jpg Bu da şimdiki hali 2. saksı değişiminden sonra :) Eklenti 484322 |
Bu da kıştan kalma bir fotoğraf :) Yılbaşı öyle bir çiçektir ki soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtır. :rolleyes:
Eklenti 484323 |
Çiçekleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Özellikle çuhalar harika açmış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025