![]() |
2 Eklenti(ler)
yeni çiçekleriniz hayırlıolsun çuhalar muhteşem benim çuhalar ikitane :)
|
Çuhalarınızın rengi harikaymış doğrusu. :) Maşallah. :D
|
Maşallah Elma Kurdu çiçekler harika eline sağlık. Bu arada senin en sondaki çuhaya bayıldım rengi çok güzelmiş..
|
Teşekkür ederim abla. :) Ben de o çuhaya bayılıyorum. Çok değişik bir şey. :D
|
Ne güzel kareler bunlar böyle. Bayıldım çuhalar ve özellikle Rana+miraç tan gelenlere .Dayanışma diye buna derim .
|
Yaprak güzelim :)
Ve kedi kuyruğum :) |
Kısa kedi kuyruğu
Tohumdan ürettiğim hercai :) Sümbüllerim tomurcuklarını göstermeye başladılar. Yeni diktiğim koyu kırmızı karanfilim Cymbelina' ya ithafen :D Kumda 5 cm' lik bir çeliği hayata döndürdüm. (Cezayir Menekşesi) |
Kekiklerim ve ürettiğim bebek kekiklerim
|
Alıntı:
Ben bu sene tohumları kaybedince hercailerimi ekemedim geçen sene bu aylarda bütün pencerelerin önü doluydu :( Karanfil katlı büyük açan sarkan karanfillerden mi ? :p |
Evet Enes Karanfil katlı koyu kırmızı renginde. Tohum işini hallederiz geç olur ama olsun. Yok ya bu kedi kuyruğu 2 senelik falan bunun büyüğüde vardı.
|
Yok bu saatten sonra hercai olmaz sıcaklarda hemen bozuluyolar uzuyo sapları çiçekleri ufalıyo kış çiçeği hercai kışınki gibi güzel açmıyo bu sene kış geçti seneye kışa artık ;) Benimkilrde bir iki sneye böle olcak ozaman :p
|
Alıntı:
Bana ithafen derken, benim için mi dikildi o karanfil?? Benim mi yani?:dilli::D Böyle sormazdım ama siz kaşındınız kendiniz:dilli::p O artık benim, el koyuyorum ona, adını da benden alsın, Karanfilus Cymbelinarium olsun adı, sizde büyüsün:) Geri hediye ettim ben de size:D Cezayir menekşenizi de merak ettim şimdi, bakalım ne renk açacak, çiçekleri güzel oluyor onun da sanırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aşkolsun, niye kaçacakmışsınız? Şu an gayet sakinim ve de sizi dövmemi gerektirecek birşey yapmadınız.......henüz:dilli::D
O Cezayir menekşesine de el koyuyorum o zaman:)) Hatta herşeye el koyuyorum, şu andan itibaren sıkıyönetim ilan ediyorum:dilli::D İkinci bir emre kadar ikinizin de bütün çiçeklerine el koydum, oh olsun:p Hepsine iyi bakmak zorundasınız:) |
Enes bak o değişik mart ne çıktı :D
|
Can maşallah negüzel büyümüş ;) Rengini de bu renk diye tahmin etmiştim yanılmamışım :p
|
:) Evet bu çok güzel büyüdü. :)
Bunlar da tohumlardan... Sırasıyla Gül (Bodur) Hatmi, Sabah Sefası, Şebboy |
Alıntı:
|
Düğün çiçeğime de kavuştum :D İnşallah üretmi de yapabilirsem :)
|
Şuan durumları iyi gibi olanları ekliyorum bunların haricinde 4 tane daha var :D
|
Uuu maşallah çiçek çok güzelmiş ;) Ama üretimini yumrudan yapmayı düşünüyosun büyük ihtimal inşallah dilediğin gibi olur çünkü keç sene üstüste aldım hiç birinden yumru çıkmadı :p
|
Dibinde yumru var garanti. Belli oluyor toprak üstünde :D
|
Tohumdan ürettiğim, yeni açmış hercai. :D
Eklenti 377838 Bu da krem rengi sümbül, yeni açmakta fakat koklamaya doyamayacağız gibime geliyor şuan bile harika kokuyor. :) Eklenti 377839 |
Eklenti 383743
Sümbüllerimin son hali :) Eklenti 383744 Düğün çiçeğim :) Şimdi bir çiçek daha büyütüyor. :) |
Ellerine sağlık çok güzeller :) :)
|
Alıntı:
|
çok güzeller maşallah. özellikle düğün çiçeği ve kedi kuyruğu çok hoş. güle güle büyütün
|
Alıntı:
Düğün çiçeğine gelince gelenlerin ilgisini hemen üzerine çekiyor, bu sene 4 liraya aldım seneye bir kaç renk daha alacağım. :) |
Nasıl çıkmışım :)
Geçen sene yine tohumdan ürettiğim menekşeler vardı (mor, sarı ve beyaz) onların arasında çaprazlama çalışmaları yapmıştım. Ve evet başarılı da olmuşum :) Bakııın rengi çok tatlı olmuş :) Çok açık bir rengi var :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025