![]() |
Sayfanız hayırlı olsun. Adettendir bol çiçekli günle dilerim
|
1 Eklenti(ler)
çok çok uzun zamandır pasif durumda olduğum yeşil dostlarına tekrardan kavuşmanın mutluluğu içindeyim. küçücük bir kaktüsümle başlayacağım...
|
2 Eklenti(ler)
orkidelerim ama bir tanesi çiçeğini döktükten sonra dalı yapraklandı nedenini anlayamadım. bu ikindi güneşini çok seviyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
mor menekşem uzun uğraşlarım sonucunda bir anda yapraklanarak bir adet tomurcuk verdi sonunda. çok çok mutlu etti beni sabırsızlıkla bekliyordum çünkü gelişini
|
1 Eklenti(ler)
Japon küpem ama çiçek açtıramadım.:(
|
1 Eklenti(ler)
aşk merdivenim eskiden daha güzeldi ama kışın kurudu şimdi daha yeni yeni toparlamaya başladı canım benim.
|
3 Eklenti(ler)
parlak mustafam, begonyam, dua çiçeğim yeni aldım ama tutup tutmadığı konusunda karasızım.
ve ismini bilmediğim ama daldan tutan güzeller güzeli çiçek dallarım. |
4 Eklenti(ler)
baharın yüzünü göstermesiyle yeniden ufaktan ufaktan canlanmaya ve beni mutlu etmeye başladılar şükürler olsun.
hatta resmi biraz bulanık çıkmış ama yeni gine çiçeğim tomurcuklamaya başladı bile:p |
sayın mltmzfr japon küpeniz çok güzel ama sanırım yeterince güneş almamış. iç camda tutarsanız yeterince güneş alırsa çiçeklenir. o zaman gövde kısmıda kızarıyor.
|
2 Eklenti(ler)
sukulentlerim bu türe meragım sonradan başladı işallah yetiştirmede başarılı olurum.
|
mayıs ayının güzelliklerinden
1 Eklenti(ler)
güzellik :D
|
1 Eklenti(ler)
kohlera türlerim;) kendilerine yeni yeni geldiler tek bir saksıda kombin yapmayı düşünüyorum.
|
2 Eklenti(ler)
barış çiçeğim açtı bir başkası da geliyor yolda:D
|
1 Eklenti(ler)
yeni ginemden bir başka kare
|
1 Eklenti(ler)
evimin güzellerinden;)
|
1 Eklenti(ler)
sokakta buldum parçalamışlar atmışlar çöpe. görünce dayanamayıp aldım:( bir iki parça biri köklüydü biraz suda bekletiyorum haftaya dikeceğim inşallah:) bu arada bu sabah işe giderken yine çöpte benekli begonya buldum onu da aldım eve bıraktım. mahallemizde yeşile duyarlı olmayan insanların olduğunu görmek çok üzdü beni.
|
2 Eklenti(ler)
iş yerimdeki güzeller güzeli menekşem çiçeklenmeye başladı tek yapraktan çoğaltmıştım ne renk olduğunu bilmiyordum sürpriz yaparak mor açıyor :rolleyes:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
orkidemde oluşan yapraklar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. çiçeklerini dökdükten sonra böyle dalı yapraklanmaya başladı
|
merhaba sayın fatitoo. mesajınızı gördükten sonra kalancho türlerine baktım. gerçekten kalancho imiş. benim miniklerimde pempe pembe çiçek açan bir kalancho parçasıydı. İsmini yanlış biliyor muşum. teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Japon küpem açmaya başladı şükür.
|
1 Eklenti(ler)
Arap saçım. Saksısını değiştirdikten sonra coşmaya başladı canım benim.
|
1 Eklenti(ler)
minik sakız sardunyalarım saha yeniler. Acaba ne zaman beni mutlu edecekler?
|
2 Eklenti(ler)
Menekşelerimin bazıları köklendirme çalışmalarım başarılı bir şekilde devam ediyor.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Ve bir başkaları renklerini bilmiyorum ve sabırsızlanıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
ismini bilmediklerim. Bilen arkadaşlar varsa beni de aydınlatırsa çok memnun olurum.
|
1 Eklenti(ler)
Canlarımdan bir tanesi daha.
|
1 Eklenti(ler)
yeni bulduğum yılbaşı çiçeğim.:eek:
|
1 Eklenti(ler)
güzellikler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025