![]() |
2 Eklenti(ler)
Bunun nasıl bir şeye dönüşeceğini sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum;) Hep beraber göreceğiz inşallah;)
|
1 Eklenti(ler)
kızancıklar;) köklenmelerini bekliyorum....
|
Saksıda çimlenen nedir?
|
erguvan olacak kısmetse... son halini resimleyeceğim...
|
2 Eklenti(ler)
Erguvanımın son hali. Hiç birşeye benzetemiyorum daha:(
|
2 Eklenti(ler)
:(Bu Yelken (barış) çiçeğim. Kayınvalidem bakamıyorum diye bana verdi ancak onu canlandırmak için ne yapacağımı bilemiyorum... Yaprakları çok büyük ve seyrek. nasıl barış çiçeği anlayamadım.
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda bana yeni geldi... bahara kadar hepsini tek saksıda tutmak istiyorum. Doğru mu yaparım bilmem:rolleyes:
|
Alıntı:
Çimlenmiş erguvan fotoğrafı için.. http://www.agaclar.net/forum/810661-post501.htm http://www.agaclar.net/forum/810687-post502.htm |
Alıntı:
|
Sayın mltmzfr sayfanız hayırlı bol çiçekli olsun.
Barış çiçeğiniz resimde toprağı çok kuru gözüküyor ben kendi bakımımı anlatayım toprağı hep nemli ama çok kurutmayın toprağını vıcık vıcık suda yapmayın üresiz gübre kullanıyorum gün ışığı bol alan yerde duruyor. |
Sayın selis erguvan tohumu diye aldım ben ama bi gariplik var gibi geliyordu bana sizde böyle yazınca gerçekten bir gariplik olduğu kanaatşndeyim artık. Bilgi verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.
|
Beğendiğinize sevindim Sayın Farpali. Sayfamı ziyaret ettiğiniz için ayrıca teşekkürler...
|
Temennileriniz için teşekkür ederim Sayın nılgun dogan. barış çiçeğim için bende internette araştırıyordum bu çiçeği nasıl kurtarabilirim diye. yaprakları kopuk, iyiden iyiye kurumaya başladı sanki yaprak uçları diye düşünüyorum. Yazdığınız tavsiyelere uyacağım. İnşallah çiçeğimle ilgili olumlu gelişmeleri paylaşacağım ileriki zamanlarda. Çiçekleriniz bol gününüz aydın olsun...
|
Sayın Mltmzfr, sayfanız hayırlı olsun. Çiçekleriniz çok güzel. Gülegüle bakın ve büyütün. İnşaAllah hepsinin çiçeğini görürsünüz. Kolay gelsin, sevgiyle kalın.
Halil Balaban |
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sayın halil balaban. ayrıca sayfamı ziyaret ettiğiniz içinde memnun olsun. gününüz aydın çiçekleriniz bol olsun....
|
Alıntı:
|
Sayfamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim Sayın gokcegokce. Çiçeğimin adı hakkında vermiş olduğunuz bilgiyi araştıracağım. İlginiz için tekrar teşekkürler.
|
sn mltmzfr barış çiçeğiniz tek kök olduğu için seyrek gözüküyor yaprakları normal ama toprak biraz fazla kuru barış çiçeğini toprağı kurudukça dinlenmiş su ile sulayın rizomlu bir bitki olduğu için uygun koşullar altında yavru verecektir ve dolgun bir hal alacaktır
iyi günler.. |
Alıntı:
|
sayın ziringagliya ve almanyalı. sayfamı bir kaç gündür işlerimin yoğunluğu nedeniyle takip edemedim. vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. bol çiçekli günler bizim olsun.... sevgiler
|
sn.mltmzfr sayfanız hayırlı olsun güle güle büyütün çiçeklerinizi
|
Sayfanız hayırlı olsun. Hepsi çok güzel, emeğinize sağlık.
|
Gerçekten güzel bir hobi en beğendiğim tabi ki arap saçı bende her zaman olan bir çiçek ama bir yanlış budama yüzünden bu sezon olmadı. Hep böyle sağlıklı olmaları dileği ile.
|
Sevgili mltmzfr, çiçeklerinizle tanışmak çok keyifliydi. ;) Sayfanız hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. :))
|
Sayfanız hayırlı olsun çiçekler çok güzel
|
iyi dilekleriniz için çok teşkkür ederim hepinize. uzun zamandır sayfamı güncelleyemedim. en kısa sürede yeni bebeklerimle geleceğim inşallah.;)
|
tek lalem...
|
:-)
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz:) yeni fotoğraflar bekliyoruz.. bol çiçekli günler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025