![]() |
çoğaltıcam kardeşim tabi ayıp ettin :) Evet paketleme gerçekten ustacaydı kardeşim eline sağlık :)Evet kılıç harikaydı onu yapraktan üretmişsin sanırım ne kadar zamanda bu hale geldi? dur kadıncağızın günahını alma ben unutmuşum onu :D
|
Alıntı:
|
kılıca gelince valla güzel üretmişsin tebrikler . sağol kardeşim :)
|
Evet kardeşim güzel oldu o iyi bak ona :D Ne demek krdeşim sen saol :)
|
maşallah azminize hayran kaldım,fotoğrafların devamını bekliyorum tömürceğe de yazdım akranlarınız farklı şeylerle uğraşırken sizin böyle bitki hayvansever olmanıza bayıldım,takipteyim çiçekleri
|
iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler havva ablacığım:) ayrıca sayfamı ziyaret ettiğin içinde çok mutlu oldum :) her zaman beklerim.
|
gelirim inşallah
|
Sayfanı şimdi gezdim. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. Güle güle büyüt. :) Yeni resimlerini bekliyor olacağım. :)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Evett birazda balkonumda ki çiçeklerim :) ilk olarak karanfilim ;
|
4 Eklenti(ler)
ve Sevgili tika nın gönderdiği minik sarkıcı sakız sardunyalarım çok güzel gelişiyorlar hatta biri boyuna bakmadan çiçekleniyor ;)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda tömürcek kardeşimin gönderdiği sardunyalarım,telgraf çiçeğim ve süs yoncam ;) maşallah sardunyaların hepsi tuttu baharda çiçeklerini hep beraber izleriz inşallah ;)
|
4 Eklenti(ler)
buda bir seyyar satıcının el arabasında görüp bir dal aldığım sukulent benzeri sarkıcı bir bitki adını bilen varsa rica ederim :) ve tohumdan yetişen fesleğenlerim(buralarda rehan denir ;) )
|
4 Eklenti(ler)
buda islahiyeden bir arkadaşımdan aldığım yılan kaktüsüm :) diğeride Gülsen ablamın verdiği yılan kaktüsü;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu günlük son olarak tohumdan yetiştirdiğim mor fesleğenlerim :) tohumlar için teşekkürler gülsen ablam ;)
|
Sevgili Ali az zamanda çok işler yapmışsın. Epey bir çeşit edinmişsin inşallah hepsi sağlıklı olup büyür ve çiçekleriyle seni ödüllendirirler. Emeklerine sağlık.
|
Kardeşim balkon muhteşemm :D Sakızlarda gözüm kaldı maşallah sakın sularken yaprakları ıslatma paslı yanık yanık oluyolar ben cooorrr diye tepeden döktüğüm için bilyorum diğerlerinde bir sorun olmuyor da bunlar yanıyor :D:D
Şu süs yoncana bayıldım şeeyy onu bana verir misin :D Benimkiler yerde hep çokta güzel oluyolar ama saksıdakinin asaleti bir başka ilk işim bi iki tane saksıya geçirmek olucak :p Herşey çok güzel kardeşim inşallah daha da güzel olur ;) |
Alıntı:
|
Sağol kardeşim gözün kalmasın ama :D ben şimdi bakarım sağına soluna ekerim sana minik çelikler unuturuz sonra kocaman olur :) gönderirim bi ara zaten hızlı büyüyorlar. yok sulamaya dikkat ediyorum merak etme ;)Süs yoncama gelince hediye veremem :D :D
|
Alıntı:
|
Boşver kardeşim hiç isteme biraz şeyy nasıl desem şey işte :D :D :D
|
Hahaha yarım saat güldüm ya ne demek istediğini anlayınca :D:D:D Nası yazamıyosun ama buraya ohh olsun :D
|
Olsun sen anlamışsın ya oda yeter :D
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim sn milaca :) Evet teşhisiniz kesinlikle çok doğru :Dyazın buzdolabının önünde :D kışın tv nin mesela :D alem bir kedi
|
ali bana da kedinden çelik alsana kedilere merak saldım bu ara kızım çok seviyor kedileri de:)
|
Oda olacak inşallah havva ablacım yarın kedime bir eş geliyor eğer yavruları olursa baharda söz biri senindir :) biride enes kardeşimin :)
|
yaaa ne güzel olur aslında enes nasıl olsa gelecek getirir ben de ondan alırım :)
enes duymadan planları yaptık biz:) |
Hahaha :D planlara uysun artık napalım :D
|
Ben yokken nolmuş burlarda bakıyım hee :D Havva abla yaşadık ya kedimiz bile olcak ali kardeşim çelik köklendircekmiş ikimize sözü var :D:D ben antepten dönüşte getircem yavrularımızı inşallah ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025