agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Ali_askn Balkon/Ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28529.htm)

Ali_askn 27-09-2012 14:53

İyi dilekleriniz den dolayı teşekkür ederim bayçalı :) devamın paylaşmaya devam edeceğim :)

serkan_istanbul 28-09-2012 12:28

sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.

Denizardacan 28-09-2012 12:42

Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.

Ali_askn 28-09-2012 21:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 1024651)
sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.

Çok teşekkür ederim serkan bey :) umarım dediğiniz gibi olur :)

Ali_askn 28-09-2012 21:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Denizardacan (Mesaj 1024663)
Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.

Teşekkürler sn denizardacan :) kedime gelince şükür çiçeklerimi kırıp dökmüyor ama bazen saksı diplerinde ki topraklarla oynuyor :) ama bir hayvan istiyorlarsa kısa tüylü bir kediyi tavsiye ederim ev içinde gayet uyumlu hayvanlar helede tuvalet konusunda çok titizler.

Denizardacan 29-09-2012 16:48

Balık veya kaplumbağa almayı düşünüyorum.Tüylüler biraz daha bekleyecek gibi;)

Ali_askn 29-09-2012 19:17

O zaman balık daha iyi sanırım kaplumbağalar koku yapıyor tavsiye etmem :)

GÜLSEN_ 29-09-2012 22:08

ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa:)))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı:)))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde:(((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı:(((

Fatih 29-09-2012 23:19

Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?

Ali_askn 30-09-2012 00:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1025164)
ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa:)))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı:)))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde:(((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı:(((

Evet ablacım gerçekten çok temiz hayvanlar. kedin için çok üzüldüm :( inşallah şebneme bir eş bulursam torunlarımdan vereceğim sana :)

Ali_askn 30-09-2012 00:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1025180)
Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?

çok teşekkür ederim :) evet bir çok kez izledim doğumları . Evet ciklette besledim gerçekten ağzında gezdirip korumaları çok mükemmel. benimkiler alıştılar hiç yemiyorlar yavruları yem olarak ta pul yem kullanıyorum.

ilksenozturk 02-10-2012 10:13

sayfanız hayırlı olsun:)
az zamanda çok çeşit edinmişsiniz...

birkaç not paylaşmak isterim nacizane; sukulet cinsi bitkileri suda bekletmeyip direk toprağa dikmenizi tavsiye ederim. hatta bir gün kopmuş halde bekletir, yara yerini kurutur, öyle toprağa dikerler. kalanşolar, atlaslar, yılbaşı çiçekleri için durum böyle. suda çürüme ihtimalleri var.

yelken çiçeği - barış çiçeği bol su sever (aslen bataklık bitkisiymiş sanırım), suya kandıramıyorum ben benimkileri...

hoya çeliklerini daha küçük dallar halinde dikerseniz sanki daha yüksek olur şansı (forumda genel eğilim bu yönde)

Ali_askn 02-10-2012 10:43

Öncelikle çok teşekkür ederim ilksen hanım :)
Evet sukkulent cinslerinde ve hoyalarda böyle olduğunu biliyorum ama Çelikleri bana veren sevgili Gülsen ablam bu şekilde yapıp başarı elde ettiği için bende öyle yaptım gayet güzel köklen diler ve ektim şimdi :) ;) Hoyalara gelince baya köklen diler çürüme falan yok önümüzde ki günlerde onları da ekeceğim . yelken çiçeğine gelince bunu bilmiyordum bundan sonra daha bol sulayacağım. Uyarılarınız için çok teşekkürler :)

İremsıla 03-10-2012 07:46

Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...

Tika 03-10-2012 07:57

Sayin ali_askn ,
İstediginiz gibi bir ruj cicegi bulmaniza sevindim.Cesitler de artmaya baslamis,ne kadar guzel.Gule gule buyutun tum ciceklerinizi.:)

Ali_askn 03-10-2012 12:20

Evet sonunda buldum o güzel ruj çiçeğini :)

Ali_askn 03-10-2012 12:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İremsıla (Mesaj 1026449)
Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...

Güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkürler :) Sizlerin desteğiyle bu sevdayı daha da büyütebiliyoruz ne mutlu bize :)

Ali_askn 07-10-2012 22:10

2 Eklenti(ler)
evet paskalyalarım ekildi biraz büzüştüler ama umarım tutarlar;)

Ali_askn 07-10-2012 22:23

4 Eklenti(ler)
yumrulu begonyam çoştukça coşuyor :)

Ali_askn 07-10-2012 22:26

4 Eklenti(ler)
Kolyozum ve ruj çiçeğim yerlerini sevdiler hızla büyüyorlar ilk resimlere bakılınca baya fark ediliyor gelişimleri;)

bay tömürcek 08-10-2012 09:22

Kardeşim sonunda geldin ama tam geldin o şekerlale ne açmış ole ya sapsarı gözlerim gözlük camlarıma değdii gözlük olmasaydı dışarı fırlıcaklardı :D:D Dışarıya al demştim ondan sonra mı böle coştu bu abla :D

bay tömürcek 08-10-2012 09:24

Kardeşim yılbaşı ve paskalya çeliklerini şimdi gördüm de sanki dipleri ço ıslak gibi geldi bana çabucak çürür onlar çok az sula toprak nemlensin yeter tutar onlar ama sularsan çabuk çürüyor..

Ali_askn 08-10-2012 09:49

Resimden öyle çıkmış kardeşim çok sulamıyorum az nemlendiriyorum :) begonyaya gelince dışarı koymaya kıyamadım saksısını değişip organik gübre koydu coştu seneye çoğaltıcam bu begonyaları çünkü bayıldım :)

Ali_askn 08-10-2012 13:28

3 Eklenti(ler)
Ve Tömürcek kardeşimin gönderdiği çiçeklerim :) burdan tekrar teşekkür ediyorum kardeşim:)Kutudaki görünümleri paketleme muazzam :)

Ali_askn 08-10-2012 13:33

4 Eklenti(ler)
hepside sapasağlam geldi :) , aşk merdiveni,kılıç,paskalya,yılbaşı,çilli begonyam

Ali_askn 08-10-2012 13:36

2 Eklenti(ler)
ve euphorbia milli :) paketleyeme dikkat lütfen :D

Ali_askn 08-10-2012 13:39

2 Eklenti(ler)
Ve genel görünümleri :) yeni saksılarına diktim daha sonra çekip yükleyeceğim :)

Ali_askn 08-10-2012 13:41

2 Eklenti(ler)
bunlarda menekşe yaprakları. paskalya çelikleri,mum çiçeği ve zambak ;)

bay tömürcek 08-10-2012 17:05

Kardeşim paketini sapasağlam almana çok sevindim :) güle güle büyüt kardeşim paketlemeyi baya uğraştım ama değmiş baksana toprakları falan dökülmesin diye hepsinin kökünü gazeteyle sarmıştım ;) Kılıcın nasıl beğenmişsindir umarım uçları kırılmamış dimi ordan uzuyolar çünkü :p

Aa mustafa yok nerdeki o kargoyu kontrol eden kadın zaten bööle çıkarmış gözlerini bakıyodu acaba diyorumm şimd:D Itır biraz sararmış o yapraklarını temizle kardeşim çabucak toparlar o ;)

bay tömürcek 08-10-2012 17:07

Çok sevindim kardeşim o sarı begonyadan bana da çoğltacağın için :D minnettar kaldım adetaa hahaha :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025