agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   GÜLSEN_ / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28346.htm)

GÜLSEN_ 28-12-2012 11:48

5 Eklenti(ler)
....

GÜLSEN_ 28-12-2012 11:50

2 Eklenti(ler)
ıslak kağıt havluya sarılı kökler daha sonra aliminyum folyoyla kapatılmıştı,pasiflora ve pembe yasemin çiçeği,gayette diri ve sağlıklıydılar..

GÜLSEN_ 28-12-2012 11:53

2 Eklenti(ler)
Hoya Diversifolia da aynı şekilde sarılmışrı ve azıcıkda köklenmişti :D

GÜLSEN_ 28-12-2012 11:56

5 Eklenti(ler)
Vee esrarengiz köpük kutudan çıkanlar :p

vehibe 28-12-2012 12:04

Gülsen' cim sayfana uğramayalı ne harikalar edinmişsin, güle güle büyüt canım.
Özellikle hoya Diversifolia çoktandır hayalini kuruyorum, İnşallah bir gün benimde olur:)

gülenmelek 28-12-2012 15:26

Çok...güzel...bir...koli :cool:
Ba...yıl...dım :cool:

(Biraz zaman geçti) Şimdi ayıldım ;)
Koliye bayılmıştım ama, içindekilerine değil yani :D

Şimdi sadede gelelim, hepsi öyle güzel ki. Güle güle büyüt sevgili GÜLSEN_
Leş kaktüsleri umarım çabuk çoğalır ve bir an önce çiçek açar :p
Gönderen üye kimse ellerine sağlık. Hasarsız gönderebilmek de marifet ;)

GÜLSEN_ 28-12-2012 16:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek (Mesaj 1076818)
Çok...güzel...bir...koli :cool:
Ba...yıl...dım :cool:

(Biraz zaman geçti) Şimdi ayıldım ;)
Koliye bayılmıştım ama, içindekilerine değil yani :D

Şimdi sadede gelelim, hepsi öyle güzel ki. Güle güle büyüt sevgili GÜLSEN_
Leş kaktüsleri umarım çabuk çoğalır ve bir an önce çiçek açar :p
Gönderen üye kimse ellerine sağlık. Hasarsız gönderebilmek de marifet ;)

Sevgili gülen melek çok teşekkür ederim arkadaşım,kargoyu her açıdan resimleyip, özellikle paylaştım bilmeyen arkadaşlar faydalansın diye.Stapelialarım sanırım 20 çeşit oldu inşallah çiçeklerinide görürüz hep birlikte ;)

GÜLSEN_ 28-12-2012 16:24

5 Eklenti(ler)
vee gelenler acilen saksılarına ekilip diğer arkadaşlarının yanına seraya kondular :p

GÜLSEN_ 28-12-2012 16:26

2 Eklenti(ler)
bu hoya diversifolia diatomite ekilip mutfaktaki rafa kaldırıldı ;)

tuya 28-12-2012 16:27

bütün hepsi çok güzel sayın gülsen güle güle büyütün

siz büyütün sizin sayenizde bizlerinde olsun inşallah:))
kargoyu gönderen arkadaşın ellerine sağlık harika bir iş çıkarmış bayıldım vallahi yanlız bir şey dikkatimi çekti o kaktüslerin yanında sanki maydonaza benzer bir şey gördüm maydonozmu yoksa bir çiçekmidir o?:))))

Bayçalı 28-12-2012 17:06

Gülsen hanım hayırlı olsun cici çiçekleriniz güle güle büyütün :)

GÜLSEN_ 28-12-2012 17:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tuya (Mesaj 1076861)
bütün hepsi çok güzel sayın gülsen güle güle büyütün

siz büyütün sizin sayenizde bizlerinde olsun inşallah:))
kargoyu gönderen arkadaşın ellerine sağlık harika bir iş çıkarmış bayıldım vallahi yanlız bir şey dikkatimi çekti o kaktüslerin yanında sanki maydonaza benzer bir şey gördüm maydonozmu yoksa bir çiçekmidir o?:))))

Çok teşekkür ederim sn.tuya,son yazdıklarını okuyunca güldüm ve çok sevindim benim kadar dikkatlisiniz, sn.tuya evet o stapelia ların yanındaki 2 dal frenk maydanozu arkadaşım onuda koymuş köpük kutuya tadına bakayım diye çünkü tohumunu göndermiş ekmem için hoşuna giderse ek diye tadımlık 2 dal da frenk maydanozum geldi :D

nılgun_dogan 28-12-2012 18:18

Bizim köyde buna kargo değil nakliye kamyonu derler.

Sudenur 28-12-2012 18:24

Ablacığım koliye de bayıldım, içindekilere de.. :eek: Elin de pek hızlı maşallah, hemen de ekivermişsin. ;) Sağlıkla günler de büyütür, kayıpsız tutturursun inşallah bitkilerini. 20 çeşit leş kaktüsümü dedin?! :eek: Ooo, anladım ki benim daha kırk fırın ekmek yemek lazım. :D

gülenmelek 28-12-2012 18:25

http://www.agaclar.net/forum/914155-post309.htm
http://www.agaclar.net/forum/1076906-post391.htm ;)

Papağan 28-12-2012 18:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 1076922)
Bizim köyde buna kargo değil nakliye kamyonu derler.

Bence de nakliye kamyonu pek güzel bir benzetme olmuş:p Hazırlayan arkadaşımın ellerine sağlık, bitkilere ne kadar değer verdiği belli, hiçbirinin incinmesini istememiş, kendisi gibi bitkileri gerçekten seven, onlara değer veren bir güzel ablaya ancak gönderilebilirdi. Sevgili Gülsen Abla güle güle büyüt, gerçekten pek güzel çiçekler

Druppel 28-12-2012 18:52

Ohooo
Ablacım ne güzel hediyeler almışsın öyle sen, güle güle büyüt olur mu, kaç gündür ben de arıyorum, hala birşey çıkmadı, bakalım, hayırlısı artık, belki seninkiler güzel güzel büyür de sen paylaşırsın benimle
En güzel çiçekler, en parlak renkler, en dayanıklı sukulentler senin olsun, sen de benim ablam kal::D

hazan-z 28-12-2012 19:21

Sevgili Gülsen,yeni orkide saksılarına bayıldım.Tasarım budur işte.Hazır orkide saksısını herkes alıp kullanır.Önemli olan sıra dışı olanı keşfetmek.
Yeni bitkilerin de hayırlı olsun.Ne ara saksılara yerleşti o minikler anlayamadım.Tez canlı arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık.

ilkenan 28-12-2012 19:55

gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim :)

ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim :) çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin :)

Sudenur 28-12-2012 20:09

Sayın ilkenan'ın sorusunu ben de bir çok kez düşündüm.. bunca emek, birikim kaç yılda edinildi heves ediyor insan.. ;)

GÜLSEN_ 28-12-2012 22:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek (Mesaj 1076928)

gülenmelek arkadaşım su sümbüllerini paylaşmana sevindim,bende üzülüyodum benim su sümbülüm ölüyo diye,yani şimdi bahara tekrar canlanıcakmı? dışarda değil içerde ama serin bir ortamda neler yapmam gerekiyor bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

sevim4 28-12-2012 22:49

Bende çok istiyorum su sümmülü.;)

GÜLSEN_ 28-12-2012 22:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Papağan (Mesaj 1076941)
Bence de nakliye kamyonu pek güzel bir benzetme olmuş:p Hazırlayan arkadaşımın ellerine sağlık, bitkilere ne kadar değer verdiği belli, hiçbirinin incinmesini istememiş, kendisi gibi bitkileri gerçekten seven, onlara değer veren bir güzel ablaya ancak gönderilebilirdi. Sevgili Gülsen Abla güle güle büyüt, gerçekten pek güzel çiçekler

Papağan çok teşekkür ederim ablacım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

GÜLSEN_ 28-12-2012 22:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 1077130)
Bende çok istiyorum su sümmülü.;)

Sevim4 arkadaşım inşallah baharda ölmezde sağ kalırlarsa sanada gönderirim canım benim

GÜLSEN_ 28-12-2012 23:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 1076927)
Ablacığım koliye de bayıldım, içindekilere de.. :eek: Elin de pek hızlı maşallah, hemen de ekivermişsin. ;) Sağlıkla günler de büyütür, kayıpsız tutturursun inşallah bitkilerini. 20 çeşit leş kaktüsümü dedin?! :eek: Ooo, anladım ki benim daha kırk fırın ekmek yemek lazım. :D

sudenur çok teşekkürler ablacım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.Bu kadar çeşidim 2 yıl içinde oluştu arkadaşım darısıda sizlere olsun ;)

GÜLSEN_ 28-12-2012 23:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilkenan (Mesaj 1076998)
gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim :)

ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim :) çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin :)

Çok teşekkürler sevgili ilkenan,ablacım bu çiçek sevgisi hep vardı bende,evimden hiç çiçeğim eksik olmazdı ama ****** bu kadar çok olmamıştı şimdiye kadar.2yıl önce bir kedim vardı 11 yıllık can yoldaşımdı onu kaybedince kendimi tamamen çiçeklere verdim, ben 2 yılda inanılmaz güzel dostlar edindim ve o dostlarımın sayesinde bu güzelliklerle tanıştım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız :o ALLAHım herkesin gönlünde ne varsa onu versin hepinizede :)

GÜLSEN_ 28-12-2012 23:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Druppel (Mesaj 1076945)
Ohooo
Ablacım ne güzel hediyeler almışsın öyle sen, güle güle büyüt olur mu, kaç gündür ben de arıyorum, hala birşey çıkmadı, bakalım, hayırlısı artık, belki seninkiler güzel güzel büyür de sen paylaşırsın benimle
En güzel çiçekler, en parlak renkler, en dayanıklı sukulentler senin olsun, sen de benim ablam kal::D

Teşekkür ederim druppel daha güzelleride sizlerin olsun inşallah ablacım,yalnız anlayamadım kaç gündür ne arıyorsun da çıkmadı????

GÜLSEN_ 28-12-2012 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hazan-z (Mesaj 1076968)
Sevgili Gülsen,yeni orkide saksılarına bayıldım.Tasarım budur işte.Hazır orkide saksısını herkes alıp kullanır.Önemli olan sıra dışı olanı keşfetmek.
Yeni bitkilerin de hayırlı olsun.Ne ara saksılara yerleşti o minikler anlayamadım.Tez canlı arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık.

Çooookk teşekkür ederim can dostum, yüreği güzel arkadaşım benim, güzel görüşlerin ve her şey için çok çok çok teşekkür ederim iyiki benim can dostumsun her zaman herşey gönlünce olsun inşallah :o

ilkenan 29-12-2012 10:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 1077139)
Çok teşekkürler sevgili ilkenan,ablacım bu çiçek sevgisi hep vardı bende,evimden hiç çiçeğim eksik olmazdı ama ****** bu kadar çok olmamıştı şimdiye kadar.2yıl önce bir kedim vardı 11 yıllık can yoldaşımdı onu kaybedince kendimi tamamen çiçeklere verdim, ben 2 yılda inanılmaz güzel dostlar edindim ve o dostlarımın sayesinde bu güzelliklerle tanıştım.Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki benim dostlarımsınız :o ALLAHım herkesin gönlünde ne varsa onu versin hepinizede :)

maşallah ablacım senin içinde gizli bir yetenek varmış zaten. yoksa 2 yılda olacak şey değil. :D darısı tüm çiçek sever arkadaşlarımın başına diyor sana sevgilerimi gönderiyorum;)

GÜLSEN_ 29-12-2012 10:11

2 Eklenti(ler)
veee 4 kasımda ekilen yapraklar sonunnda yavrularını gösterdi,şimdilik 2 yaprak yavruladı ama gerisi gelicektir ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025