![]() |
5 Eklenti(ler)
....
|
2 Eklenti(ler)
ıslak kağıt havluya sarılı kökler daha sonra aliminyum folyoyla kapatılmıştı,pasiflora ve pembe yasemin çiçeği,gayette diri ve sağlıklıydılar..
|
2 Eklenti(ler)
Hoya Diversifolia da aynı şekilde sarılmışrı ve azıcıkda köklenmişti :D
|
5 Eklenti(ler)
Vee esrarengiz köpük kutudan çıkanlar :p
|
Gülsen' cim sayfana uğramayalı ne harikalar edinmişsin, güle güle büyüt canım.
Özellikle hoya Diversifolia çoktandır hayalini kuruyorum, İnşallah bir gün benimde olur:) |
Çok...güzel...bir...koli :cool:
Ba...yıl...dım :cool: (Biraz zaman geçti) Şimdi ayıldım ;) Koliye bayılmıştım ama, içindekilerine değil yani :D Şimdi sadede gelelim, hepsi öyle güzel ki. Güle güle büyüt sevgili GÜLSEN_ Leş kaktüsleri umarım çabuk çoğalır ve bir an önce çiçek açar :p Gönderen üye kimse ellerine sağlık. Hasarsız gönderebilmek de marifet ;) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
vee gelenler acilen saksılarına ekilip diğer arkadaşlarının yanına seraya kondular :p
|
2 Eklenti(ler)
bu hoya diversifolia diatomite ekilip mutfaktaki rafa kaldırıldı ;)
|
bütün hepsi çok güzel sayın gülsen güle güle büyütün
siz büyütün sizin sayenizde bizlerinde olsun inşallah:)) kargoyu gönderen arkadaşın ellerine sağlık harika bir iş çıkarmış bayıldım vallahi yanlız bir şey dikkatimi çekti o kaktüslerin yanında sanki maydonaza benzer bir şey gördüm maydonozmu yoksa bir çiçekmidir o?:)))) |
Gülsen hanım hayırlı olsun cici çiçekleriniz güle güle büyütün :)
|
Alıntı:
|
Bizim köyde buna kargo değil nakliye kamyonu derler.
|
Ablacığım koliye de bayıldım, içindekilere de.. :eek: Elin de pek hızlı maşallah, hemen de ekivermişsin. ;) Sağlıkla günler de büyütür, kayıpsız tutturursun inşallah bitkilerini. 20 çeşit leş kaktüsümü dedin?! :eek: Ooo, anladım ki benim daha kırk fırın ekmek yemek lazım. :D
|
|
Alıntı:
|
Ohooo
Ablacım ne güzel hediyeler almışsın öyle sen, güle güle büyüt olur mu, kaç gündür ben de arıyorum, hala birşey çıkmadı, bakalım, hayırlısı artık, belki seninkiler güzel güzel büyür de sen paylaşırsın benimle En güzel çiçekler, en parlak renkler, en dayanıklı sukulentler senin olsun, sen de benim ablam kal::D |
Sevgili Gülsen,yeni orkide saksılarına bayıldım.Tasarım budur işte.Hazır orkide saksısını herkes alıp kullanır.Önemli olan sıra dışı olanı keşfetmek.
Yeni bitkilerin de hayırlı olsun.Ne ara saksılara yerleşti o minikler anlayamadım.Tez canlı arkadaşım ellerine ve emeğine sağlık. |
gülşen ablacım minik fidelerin hayırlı olsun, senin elin değince hepsinin yaprağa çiçeğe doyacağından eminim :)
ben de bugün bir leş kaktüsü almıştım hevesle, senin 20 çeşit olduğunu duyunca kendimi pek bir toy hissettim :) çok merak ediyorum bu çiçek sevgisi ne zamandan beri var, kaç yılda bu kadar çok çeşit edinebildin :) |
Sayın ilkenan'ın sorusunu ben de bir çok kez düşündüm.. bunca emek, birikim kaç yılda edinildi heves ediyor insan.. ;)
|
Alıntı:
|
Bende çok istiyorum su sümmülü.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
veee 4 kasımda ekilen yapraklar sonunnda yavrularını gösterdi,şimdilik 2 yaprak yavruladı ama gerisi gelicektir ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025