![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili mumçiçeği ve ayhat avm den tediden aldım :)
|
teşekkürler :)
|
4 Eklenti(ler)
arkadaşlar sizlerden gelen istekler doğrultusunda arada el emeklerimide paylaşmak istedim :p boncuk işinden masa örtüsü beyza mermer kırığı desenli saten üzerine gümüş boncuklarla çalıştığım bir örtüm :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
bunlarda kurdela nakışı,,ilk defa bu seccadede organze kurdela kullandım ve aynı deseni küçültüp seccadeye bant işlemiştim makina nakışıyla ;)
|
5 Eklenti(ler)
buda larcivet saten üzerine sırma nakışını boncukla çalıştım :p
|
Gaziantepli olduğun nasıl belli olacak kebap bakır el işi birde tel ve gümüş kakma el işleri şakası bir yana gerçekten gitiğimde bende hatuna alıyorum gerçi ben almasam o kızını arayıp getirttiriyor benim işim yemekleri :D
|
bardaktaki güllerde çok güzel gözüküyor
|
Ellerin dert görmesin Gülşen ablacım, hepsi birbirinden güzel :)
Yeni çiçeklerin de hayırlı olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablaların en tatlısı |
Alıntı:
|
Dün hepsine tek tek baktımda ne emekler vermişim, küçücük kum ya da kesme boncukları, tek tek boncuk iğnesiyle bütün desen çevresine al işle,al işle baya bir emek var, dün farkettim inanın bana, bütün arkadaşlarıma beğenileri, güzel görüşleri için çok teşekkür ediyorum daha güzelleri,daha iyileri sizlerin olsun inşallah....
|
Ellerinize sağlık
Hem sabırlı hem de ziyadesiyle beceriklisiniz, ellerinize sağlık
Çiçekleriniz çok güzel Eminim tüm stresinizi alıyorlardır, ne güzel huzur içinde bir ortam oluşturmuşsunuz kendinize, gerçekten çok imrendim size |
Sevgili Gülsen Hanım,
Bilyormusunuz bende becerikli bir insanım. Tamir tadilat işleri elimden kaçmaz. Eve tamire usta giremez...... Falan filan da. Aklım almıyor, bu kadar ince işler nasıl yapılıyor. Nasıl bu kadar marifetli, bu kadar titiz olunuyor. Bu kadınlar nasıl hem ev işini yapıyor, hem aile fertlerinin her türlü eksik gediğini tamamlıyor. Hem gezip tozuyor. Hem çiçek, bitki işlerine yetişiyor. Hem çarşı pazar işi. Hemde bu el işlerini yapıyor. Gülsen Hanım bu işler nasıl çıkıyor. Bunlar için zaman, emek, bütçe ayrılıyor. Hayret ediyorum. Biz ne yapıyoruz. "Hanım çay hazır mı?" diyoruz ve çayı içince iş yapmış oluyoruz. Benim eşim de hem çalışıyor (Çok iyi bir terzidir. Sırf abiye ve gelinlik çalışır.) hem de her şeye yetişiyor. Gülsen Hanım'ın şahsında tüm kadınlara saygılarımı sunarım. Kolay gelsin. Sevgiyle kalın. Halil Balaban |
Alıntı:
|
Sayın Farpali,
Az önce sizin "Kaktüs Ve Sukulentlerim" sayfanızdaydım. Bana değil size bravo. Sizlerin yaptıklarınızı gördükten sonra insan dilsiz, kör, sağır,..... v.s. Bile olsa itiraf etmek mecburiyetini hisseder. BANA DEĞİL SİZLERE BRAVO Sevgiyle kalın efendim. Halil Balaban |
Çok Teşekkürler halil bey,babaannemde büyüdüm sayılır eski osmanlı kadınlarındandır çok katı ve dikdatör bir yapıya sahipti rahmetli herşeyi öğren bir deliğe dürt derdi,yani öğren bir tarafda dursun demek isterdi zamanla hobi oldu bende bütün el sanatları ilgi alanmımdaydı bir çoğunu çevremde görüp deneyerek öğrendim ve şimdi hepsinide profösyonel anlamda yapıyorum, çevremdeki öğrenmek isteyen bayan arkadaşlara öğretiyorum bundanda çok mutlu oluyorum,çünkü bildiğimi paylaşmayı çok seviyorum.Bende olan herkeste olsun istiyorum bu da beni mutlu ediyor..Güzel görüşleriniz için tekrar teşekkür ediyorum...
|
Alıntı:
Teşekkürler sn.papağan bütün güzel görüşleriniz için balkonumu ziyaretiniz beni mutlu etti her zaman beklerim..Gerçekten küçük yaşlarda hayatın olumsuz birçok yanlarıyla tanıştım ama kendimce mutlu olabileceğim uğraşlar edindim hiç bir zaman kendime acıyıp ah wah etmedim bütün bayanlara tavsiyem mutlaka kendinizi oyalayacak bir hobiniz olmalı.Ben bir şekilde huzuru buluyorum çiçeklerimle el işlerimle ALLAHım sizlerede nasip etsin dilerim :o |
Bir şeye emek vermek ve karşılığında bu güzelliklerin ortaya çıkmasını görmek ve beğenilmek... Harika bir duygudur bu ;) hepsi birbirinden güzeller ellerinize sağlık tekrardan.
|
Teşekkürler meltemcim :)
|
3 Eklenti(ler)
işte benim güzel yakışıklı ve sportif oğlum Taci :D
|
merhabalar Taci'nize aşık oldum o nasıl bakış öyle :)
|
Aynen katılıyorum size sayın toprak kız;) peki o spor cool görünüm yaratmış kıyafetine ne demeli?:d
|
sevgili toprak kız ve mltmzfr ağır abi havalarında duruyor benim şekerim o yaa :)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşım Missmenasın gönderdiği Hoya lacunosa yeni sürgünler verdi :p darısı diğer hoyalarım bellayla nummoraliodese inşallah;)
|
2 Eklenti(ler)
bu kaktüsümde aramıza yeni katıldı :p yine tepesindeki yapay çiçeği çıkartırken tepedeki dikenler biraz gitti ama olsun yinede güzel benim kızım :p
|
3 Eklenti(ler)
sümbüllerimin taze sürgünleri artık görünüyor ;)
|
Çok güzeller sevgili GÜLSEN; en sevdiğim dönem soğanlıların canlanmaya başladığı dönem; sizinkiler de geliyorlar maşallah!..
|
2 Eklenti(ler)
rc wooll lere tohumlar ekildi beklemeye kouylduk bakalım ne zaman çıkıcaklar :rolleyes: fuşya ve pembe atlas tohumları güzel bebek arabalarında,bebekler bekleniyor ;)
|
3 Eklenti(ler)
Yeni minik saksılıklarım ne kaa şirinler değilmii??:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Biri ferzanın biri benim ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bay tömürcek gönderdiğin yapraklar gönderdiğin söğüt torfunda bebeklerini verdi ablacım bak :p
|
3 Eklenti(ler)
Soğuklar başladı ama benim atlaslar sürgün vermeye devam ediyorlar çok sevindim :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Evet havalar soğudu ama karanfilim ve ağaç minesi hiç umursamıyor çiçeklerini hiç soldurmuyorlar ;)
|
2 Eklenti(ler)
yeni gelen sukulentler isimlerini bilmiyorum ama çok şirinler :p
|
Çok güzel arkadaşım ellerine sağlık.
|
Alıntı:
Umarım ben de sizin gibi bu sevinci yaşayabilirim, insan bu minicik yavru yaprakları gördükçe nasıl da mutlu oluyor değil mi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025