![]() |
1 Eklenti(ler)
En çok sevdiklerimden. Acem halısı...
|
2 Eklenti(ler)
Bu şirinler de çıktığım bir dağ yürüyüşünden. Görünce dayanamadım ve onlarda beni üzmedi saksılarında mutlular.
|
1 Eklenti(ler)
Gidenlerin yerine hemen yenileri geldi. Sardunyasız bir balkon **** teras düşünemiyorum.Yağmurdan fırsat bulursam yerlerine yerleşicekler.
|
Bari poşetinden çıkarıp çekseydiniz resimleri daha güzel görürdük. Ama ben mavi çiçeği çok beğendim. Belki tohum yapar seneye daha güzel bir şekilde çoğaltırsınız.
|
Sayın Elifnaz terasınız ve bitkileriniz muhteşem. Kışı atlatamayan bitkileriniz için üzüldüm ama telafisi pek zor görünmüyor gibi. Yenileri yerin almak için hazır bekliyorlar çünkü :)
Bol çiçekli ve mutlu günlerde terasınızın sefasını sürmenizi dilerim. |
Sayın mandalinleerik dağılsınlar istemedim zaten renkleride belli değil şansıma ne çıkarsa artık. En kısa zamanda saksılarına geçiricem. Mavi çiçeği ben de çok sevdim umarım dediğiniz gibi olur.
|
Çok teşekkür ederim Sn. Dağçileği. Gidenlere üzülüyorum ama hepsi birer tecrübe oluyor bana. Yenilerini almanın keyfi de başka tabili...
|
2 Eklenti(ler)
Ve benimde artık meyve fidelerim oldu. Bodur kiraz ve beyaz nektarin. Kirazımın çiçeği üstünde nektarinimin ise meyveleri olmaya başlamış. Umarım sorunsuz yetiştirebilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Güler hanımın göndermiş olduğu maviş bu sene daha iyi durumda geçen sene bir tek çiçeğini görebilmiştim. Bu yıl ümitliyim.
|
1 Eklenti(ler)
Acem halım coştu. Onun bu halini görünce dayanamadım bir saksı daha acem halısı ektim.
|
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık gülüm çiçeklerini göstermeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen seneki ipek çiçeği saksım, bana sürpriz yaptı. Saklamış olduğum tohumlarını bir türlü bulamıyordum. Bunları görünce çok mutlu oldum.
|
Angels Sour /Balkon
Sn Elifnaz sorunuzun cevabı kaktüs sayfamda. Ayrıca acem halılarımızın hayranıyım.
|
2 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum, geçen sene çiçeğini görememiştim bu yıl süpriz yaptı bana:p
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya devam...
|
1 Eklenti(ler)
Bendeki 3.yılı, geçen yıl ki gibi büyümesini ümid ediyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Minyatür gülümde tomurcuk çok fakat yaprakları biraz cansız. Belki de uyguladığım bit ilacından dır. Sürekli bitleniyor:mad:
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz nektarin hızla büyüyor.:D
|
3 Eklenti(ler)
Bu gün şanslı günümdeydim. Görev aldığım okulda bakın neler buldum. Umarım köklenir hepsi...
|
1 Eklenti(ler)
Lonicera pek yavaş ilerliyor. Nedenini anlayamadım?
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda minyatür küpeli olsa gerek. Baksanıza minicikler.
|
1 Eklenti(ler)
Daha önce hiç menekşem olmamıştı ta ki bu güzel bana hediye edilene kadar. Fakat gel gör ki bakımı konusunda pek bilgim yok. Yaklaşık bir aydır bende ve durmadan çiçek açıyor. Acemi şansı işte.
|
1 Eklenti(ler)
Babacığımın hediyesi. Adını bilmiyorum ama çiçekleri çok hoş.
|
1 Eklenti(ler)
Aileye yeni katılan ceylanlarım. Şimdilik aynı saksıyı paylasıyorlar. Ayırsam mı acaba?
|
Ensondaki bitki yılzız çiçeği dahlia soğanlı ve çok yıllık bir bitki. Terasınıza kocaman maşallah. Sevgiler
|
2 Eklenti(ler)
Sebze konusunda biraz talihsizim geçen yıl ki domateslerim sanıyorum kargaların hışmına uğradı. Salatalık ve biberlerde ise başarılı olamadım. Ama olsun ufak bir domates ve biber denemesi daha.
|
1 Eklenti(ler)
Kedi tırnakları her yerden çıkmaya başladı. Loniceramın saksısında ne işleri var?
|
Alıntı:
|
Kocaman bir MAŞALLAH diyorum . Sanki elinizin her değdiği bitki çiçek açmış.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025