![]() |
Maşallah 1 martta başlamışsınız ama çok şey yapmışsınız elinize emeğinize sağlık... çok geçmiş olsun eşinize umarım önemli birşeyi yoktur... arkadaşların da bahsettiği gibi bu iş öyle birşey ki artık yerde gördüğünüz her ota bakıyorsunuz bir örnek alıp saksıda yetiştirmeye başlıyorsunuz... benim de balkonumda gezecek yer kalmadı sanırım seneye sizin terasınız da rengarenk olacaktır..:)) 2 ayda bu kadar olduysa seneye de kalmaz...)) sayfanız hayırlı olsun ve hoşgeldiniz aramıza...:))
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Allah bağışlasın kızınız çok güzel,Allah bahtını da yolunu da açık etsin,bu gülücüğü hiç yüzünden eksik etmesin.
Manzara resimleri de çok güzel,yıllar önce bir mayıs ayında gitmiştim Uludağ'ın eteklerine çok güzeldi,doğanın güzelliğine hayran kalmıştım.Yine Mayıs ayının 12'sinde Bursa'da olacağım ama rotada maalesef Uludağ yok.Sevgiler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel Bursa'nın en güzel çiçeği sizin terasta, maşallah diyorum.
Size düzenlemenizde kolaylıklar dilerim:) |
Güzel çiçeğinize maşallah diyorum.Yüzündeki gülücük hiçbir zaman solmasın.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda kısmet rengi sardunyalarım. Rengini bilmeden almak bence daha güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Bunun da adını bilmiyorum ama bu bahar coştu. Sarı çiçekleriyle doldurdu saksıyı.
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyamın dibinden kendiliğinden çıktı ve tomurcuk verdi merakla bekliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Yeni misafirlerim minelerim.
|
2 Eklenti(ler)
Lavantamın her bir dalıda tomurcuklar var. Çeri dometeslerimde ilk çiçeklerini gösterdi.
|
1 Eklenti(ler)
Ve ikinci clematisim Warszawska nike ilk çiçeğini gösterdi. Fakat yakında inşaat olduğundan yaprakları tozlu yıkamayada korktum açıkcası.
|
Bitkileriniz güzel. Kendiliğinizden çıkan bitki papatya mevsimlik. Tarlalarda yetişen tür.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar, ne zamandır almak istediğim birkaç çiçeğim vardı nihayet birçoğunu buldum ve aldım. İşte terasıma yeni katılanlar...
Japon gülüm, |
1 Eklenti(ler)
Melisa,
|
1 Eklenti(ler)
Sundaville, çiçekçide görüp dayanamayıp aldıklarımdan. Hiç hesapta yokken
|
1 Eklenti(ler)
Artık benimde petunyam var...:)
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilmiyorum ama yaprakların rengine bayıldım.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda bu yaz ilk kez tohumdan çimlendirmeyi başardığım karagöz çiçeklerim. Ama ortadaki davetsiz misafirim. İyi ki gelmiş ziyaretime çok memnun kaldım.
|
Alıntı:
Selis nikli arkadain söylediğine göre Sedum sarmentosum bu güzel yayılıcının adı. |
Biazda mevcut çiçeklerimden haberler.
1 Eklenti(ler)
Küçücükken gelen küpelim nihayet tomurcuklarını gösterdi. Merakla açmalarını bekliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarım,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025