![]() |
Alıntı:
İsim adres ve telefon gerekecek. Ben de bakarım sizde neler var :) Ben sabırsızım biraz, çelik ve tohum beklemeye sabrım olmuyor pek :) Bilgileri bekliyorum, görüşürüz... |
Kalpkalbekarşı Namı_ı Diğer Rapunzel
1 Eklenti(ler)
Gülşen ve Ayşe ; kalpkalbekarşı (Rapunzel) yeni yapraklarıyla saksıdan kaçmaya başlıyor. Muhtemelen rizomlu olanın ucu bu.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aaaa hadi gözün aydın canancım çok şeker ama yaa:)) evet hikmet annesinde gizli değilmi canan?:)))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gülsen sana elimdeki tek yumrumu göndermiştim, onun daha hızlı büyümesi gerek, ne durumda ? |
valla en son resmini yüklemiştim Ayşecim sayfamda görmüşsündür beyaz saksı içindeki yumrulu olandı şuanda 6 yapraklı oldu,dışarda sabah güneşi alan balkonumda ama odaya alıcam daha fazla ışık var orda daha güzel uzuycakdır eminim.Bu arada camdan 3 katlı bir raf yaptırıyorum kış geliyor malum içeri alınıcaklar var yerden tasarruf etmek için biterse inşallah paylaşıcam sizlerle çok güzel olucak
|
İremsıla kargoyu bugün çıkardım, içinde çam sakızı sürprizler var, güle güle büyüt.
|
Canancığım senin nezdinde hepinize çook teşekkür ediyorum,nasıl bir grubumuz varki sürekli bir şeyleri paylaşma gayretindeyiz.komşudan istesek verme taraftarı pek olmazlar.
Aslında evlerimizde birbirimizi ağırlamaktan farksız çiçeklerimizi paylaşmak,bütün çiçeklerime geldiği sahibinin adını veriyorum.hepsi yerlerinden memnun görünüyor bende hepinizi penceremden konyayı seyreylerken görmekten gurur duyuyorum.Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Güzel gönüllü ablam benim yeni avatarını çok beğendim buz devri karakterleri gibi :))
|
Alıntı:
Gerçi bu avatar karizmayı çizdi :) Ne desem ciddiye alınmaz :) tepesindeki tüy beni bitirdi. LEMUR olabilir sanki. |
39 yaşındayım halen animasyon çizgiflimlerini seyrederim ve en sevdiğim karakterlerden biridir Sid.
|
Alıntı:
|
Hani derlerya aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşır diye işte bizim gurupta öyle demekki.bende çocuklarımla birlikte oturup çizgi film seyrederim.mesajlarınızı okuyunca güldüm yalnız değilmişim diye...
|
İremsıla ile aynı şehirde olmamıza da ayrıca memnun oldum.
Canan benim gloxinia alenî uyumak istiyorum mesajı verdi.Şimdi ciddi ciddi karanlıkta ve susuz mu bırakacağım? |
Alıntı:
Birden bire dışarı atmamak içinde şimdiden dışarı çıkarıp yavaş yavaş serinleyen ortamda ayları, soğukları yaşasın istiyorum. Sende aklına yatanı yaparsın. Neşet Ertaş'ı kaybetmişiz... Bir saat önce kahraman balığım Memo'm da öldü. Bugünü sevmedim ben.. |
Neşet Ertaş'ın vefatı bana da dokundu.Tarihe tanıklık ediyoruz.Ve birden türkülere - ozanlara burun kıvıranlar bile Neşet Ertaş hayranı kesildi...Yeri dolar mı? Sanmıyorum, mekanı cennet olsun.En azından damgasını vurdu gitti ya.
Balık beslemek çok riskli, hep uzak durdum.Evde beslenen canlının ölmesi insanın moralini altüst eder bilirim.Ne kadar üzüldüğünü de tahmin ediyorum. |
Alıntı:
|
canancım hepimiz üzüldük arkadaşım :(( hayatım neden yazdıklarını sildin ben onları okumaktan çok mutlu oluyordum ama ::)))) ayrıca Ayşecim,canancım bu gloxinialara ne zaman ne yaparasanız haberim olsun bende onların hastasıyım ne hallerde geçti elime üretimini yapmaya çalışmaları başlattım umarım becerebilirim..
|
Alıntı:
|
tamam arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin bir tekinim yanii...sayfam hakkında nazik düşüncen için çok teşekkür ederim..Sanırım balığın öldü kıyamam bende çok üzüldüm ALLAH size ve ailenize uzun ömürler versin hayatım..Tamam bişeyler öğrenen diğerine aktarsın gloxinialar hakkında
|
Üzülmeyin Canan abla diyeceğim ama acınızı paylaşıyorum malesef... Benim de bu hafta 3 tane balığım öldü. Melek balıkları çok hassas alışmam gerekir artık ama bir türlü alışamıyorum. Geçen ay bayram sabahı 2007den beri bizimle olan (yani evlenince annemin evinde bıraktığım) muhabbet kuşum Fıstığımı kaybettim. O çok sarsıcıydı çünkü o kadar muhabbet kuşum oldu şu hayatta ama hiç biri Fıstık gibi değildi. O benim meleğimdi, farklı bir ruhu vardı sanki... "Seni çok seviyorum, küçük kuzum" diye belki de ezberlediği için belki hissederek söylediği o sihirli cümleyi fısıldaması hala kulaklarımda çınlar... :(
|
Alıntı:
|
Gülsen-Canan ikiniz de birbirinizden ince fikirlisiniz.
Caanım Canânım esti, yağdı, gitti.Benim yazdıklarım anlamsız kaldı bu kez.Ben de sileceğim Gülsen alınma sakın.Ama dün akşam sayfanda komedi koptu. Bu arada Canan avatarsız devam ediyor, kalsalardı canavarların. Gülsen; Gloxinia bence yumrularını derinde büyütüyor, zamansız ürettik, ben bahara kadar sabretmeye niyetlendim.Asıl tecrübe Suzi-Dilara'da ama şu sıralar sesi çıkmıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Canan ablacım balkonun ve çiçeklerin çok güzel :) kedide çok tatlı benimde kedim varda sürekli saksıların topraklarıyla oynuyor seninkinde var mı böyle bir şey?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025