agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Canan / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/27205.htm)

Sevgi Durul 05-05-2012 23:15

Sevgili Canan, huzur dolu bir balkon, güzel bitkiler ve fotoğraflar. İkinci mesajdaki ikinci fotoğrafı çok beğendim. Sayfanız hayırlı uğurlu, bol bitkili olsun dilerim.

Canan 05-05-2012 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 960493)
Sevgili Canan, huzur dolu bir balkon, güzel bitkiler ve fotoğraflar. İkinci mesajdaki ikinci fotoğrafı çok beğendim. Sayfanız hayırlı uğurlu, bol bitkili olsun dilerim.

Çok haklısınız balkonumda huzur hakim. Küçük ama şirin bir balkonum olduğu için şanslıyım, burada artık gökdelen gibi balkonsuz ucubelerden geçilmiyor, evim son mohikan gibi. Bana da onu renklendirmek kaldı. Teşekkürler güzel dileklerinize...

nuray topcu 05-05-2012 23:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 960457)
Nuray Hanım teşekkürler iltifatlarınıza, ben aslında yüzlerce çiçek alıp, komşularımın balkonlarını da düzenlemek istiyorum :) Duramıyorum....

size katılıyorum,ben balkonuma bir şeyleri sığdırmak için çareler ararken,onların boş balkonları beni delirtiyor..:D

Canan 05-05-2012 23:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu (Mesaj 960514)
size katılıyorum,ben balkonuma bir şeyleri sığdırmak için çareler ararken,onların boş balkonları beni delirtiyor..:D

Sormayın o güzelim balkonlar ya ardiye ya da halı pazarı halinde. Ama gün geçtikçe çiçekli balkon sayısı artıyor, umutluyum....

esenboğa 05-05-2012 23:44

çiçekleri tohumdan mı elde ettiniz ?

Canan 07-05-2012 17:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi esenboğa (Mesaj 960530)
çiçekleri tohumdan mı elde ettiniz ?

Hayır Sayın Esenboğa yeni bir ev, boş bir balkondu. Çiçekler seradan.
Sardunyayı tohumdan çoğaltmayı da düşünmüyorum pek. Çelikleme çok daha verimli olur. Petunyalarımdan tohum almayı deneyeceğim ama.

berçin 07-05-2012 22:25

Sardunyalarınız çok güzel ve alımlı,(seradan olsa bile, hiç kimse herşeyi tohumdan üreterek başlamıyor zaten:)gördüğüm kadarıyla balkonunuz bitki yetiştirmek için ideal,kim bilir balkonunuzda daha nice güzellikler göreceğiz.:)Sayfanız hayırlı olsun,sevgiler.

Canan 21-05-2012 19:23

Son Durum

1 Eklenti(ler)
Yeni canan kızım..

Canan 21-05-2012 19:28

5 Eklenti(ler)
Yeni dahlialarım...
Kalanşolar tek sıralı safta...
Kırmızı-mor küpelim bugün perişan vaziyette geldi....

Canan 21-05-2012 19:33

5 Eklenti(ler)
Yeni canan kızım ...
Mor minem ....
Pembe minem ...
Yaşlı ve dileklerimi kabul eden kılıcım ...
Yaşlı filkulağım ...

Canan 21-05-2012 19:35

4 Eklenti(ler)
Kalanşolar yakında çiçeksiz kalacak ...

Canan 21-05-2012 19:44

5 Eklenti(ler)
Sardunyalar son durum...
Genel görünüm : Balkon demirleri ve saksıların çoğu boyandı ....

Asya Ceylan 22-05-2012 10:33

Son hali balkonunuzun çok güzel üç adet sigara paketleri hariç ;)

kerime 22-05-2012 14:55

Çok hoş olmuş balkonun son hali.Sağlıkla keyfini sürün.

redsonia 22-05-2012 15:09

sevgili canan ellerine sağlık zaten güzeldi balkonun daha da güzelleşmiş...:))

Canan 22-05-2012 17:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kerime (Mesaj 970719)
Çok hoş olmuş balkonun son hali.Sağlıkla keyfini sürün.

Kerime teşekkürler... Az önce sizde misafirlikteydim, çok güzel çiçekleriniz var.

Canan 22-05-2012 17:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi redsonia (Mesaj 970734)
sevgili canan ellerine sağlık zaten güzeldi balkonun daha da güzelleşmiş...:))

Teşekkürler, sadece dağınıklığın toplanması kaldı, asılacaklar asar
, kalan saksıları da boyarsam oturabilirim. Balkonundaki yağmur sonrası görünüm çok hoştu.
Arkadaşının kızının tasarladığı :) bardaktan ben de yapıyorum arada...
Kolay gelsin...

Nevzat 22-05-2012 18:39

Herşey çok güzel..

kerime 23-05-2012 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Canan (Mesaj 970830)
Kerime teşekkürler... Az önce sizde misafirlikteydim, çok güzel çiçekleriniz var.

Her zaman beklerim misafirliğe.Bende size geldim.Teşekkür ederim sizinkilerde öyle.

Ayşe Derin 05-08-2012 01:23

Güzel kalbinizden yansıyan emeklerinize bayıldım.Sefanız olsun, neş'e ve huzurla seyredin...

gokcegokce 05-08-2012 02:29

Balkonunuz bir harika olmuş elinize ve yüreğinize sağlık.

Türkan 05-08-2012 09:44

balkonunuz cok guzel. renglerin ahengi muhtesem.cicekler doyumsuz.hepsi saglikli gorunuyor.cok begendim.izlemeye devam......

nuray topcu 05-08-2012 21:20

ovvv ben bu balkonu gördüğümde başım dönüyor....harika...güle güle yaşayın orada..

Maviş 09-08-2012 18:10

Balkonunuz cıvıl cıvıl rengarenk çiçekleriz çok güzel.:):):D

Tika 10-08-2012 09:43

Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl?
Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. :) Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum.

günebakan 10-08-2012 12:15

Sevgili Canan balkonunuz ve çiçekleriniz çok güzel lila rengi sardunya ya bayıldım ne kadar güzel çiçeklenmiş hepsi de ayrı ayrı güzeller:)

Canan 20-08-2012 23:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin (Mesaj 1006075)
Güzel kalbinizden yansıyan emeklerinize bayıldım.Sefanız olsun, neş'e ve huzurla seyredin...

Sevgili Ayşe bir klişe de olsa doğrudur; bakan gözün güzelliği bu. Teşekkürler

Canan 20-08-2012 23:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tika (Mesaj 1007706)
Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl?
Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. :) Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum.

Sevgili Tika sizin balkona bayılıyorum, sizden iltifat almak güzel. Ben sulamayı yaparken çok dikkat ediyorum hatta çok bol sulayacağım zaman hepsini içeriye taşıyıp suları akıtıp öyle tekrar yerleştiriyorum. Ama aksa da pek evde değiller, saksıların altına denk gelen kısımda da onların iki ayda bir ancak suladığı zavallı sardunyalar var, sorun çıkmaz. Ha bir de gürültücü bir aile var ki bana bir şey demek yüzsüzlük olur. Tabi sizde saksı çok, böyle yapamazsınız. Onlarda bir alem, temiz su, ne olabilir? Balkonlarını ayda yılda bir yıkadıkları için zor geliyordur. Ben yerlere birşey koyamıyorum, iki kedim var anında kemiriyorlar, o yüzden demirle idare edeceğim.
Ağaçlar net bize site inşaatı yapsa hepimiz bir arada çiçeklerimizle, hayvanlarımızla keyif keyif yaşasak, Şimdi ben balkonumun önündeki gördüğünüz ıhlamur ağacını kesmek istedikleri için çıngar çıkarmak zorunda kalmasam :) ne güzel olur .

Canan 20-08-2012 23:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maviş2 (Mesaj 1007517)
Balkonunuz cıvıl cıvıl rengarenk çiçekleriz çok güzel.:):):D

Bahçenizi daha önce gezmiştim, avatardaki mavişe bayılmıştım. Ellerinize sağlık.

Canan 21-08-2012 00:03

Eveeet, bir çaylak olarak ilk balkon sezonumun sonuna gelirken, yayımda ve yapımda emeği geçen beyaz bit, külleme, örümcek, tırtıl, beyaz sinek, kırkayak, kök çürüklüğü, yaprak kıvırcığı dahil bilumum haşarat ve hastalığa bulaşan, bana ilk sezonumda gerilim filmi kıvamında deneyimler kazandıran balkonuma, elbetteki bilgi ve ilgisi ile yanımda olan sizlere teşekkürü borç bilirim.
Bu işte bir yanlışlık var; hobi denen şeyin insanı rahatlatması gerekmez miydi? Ben bu sezon rahat yüzü görmedim. :dilli: Ama seneye güüüüüç bendeeeee.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025