![]() |
Sevgili Canan, huzur dolu bir balkon, güzel bitkiler ve fotoğraflar. İkinci mesajdaki ikinci fotoğrafı çok beğendim. Sayfanız hayırlı uğurlu, bol bitkili olsun dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çiçekleri tohumdan mı elde ettiniz ?
|
Alıntı:
Sardunyayı tohumdan çoğaltmayı da düşünmüyorum pek. Çelikleme çok daha verimli olur. Petunyalarımdan tohum almayı deneyeceğim ama. |
Sardunyalarınız çok güzel ve alımlı,(seradan olsa bile, hiç kimse herşeyi tohumdan üreterek başlamıyor zaten:)gördüğüm kadarıyla balkonunuz bitki yetiştirmek için ideal,kim bilir balkonunuzda daha nice güzellikler göreceğiz.:)Sayfanız hayırlı olsun,sevgiler.
|
Son Durum
1 Eklenti(ler)
Yeni canan kızım..
|
5 Eklenti(ler)
Yeni dahlialarım...
Kalanşolar tek sıralı safta... Kırmızı-mor küpelim bugün perişan vaziyette geldi.... |
5 Eklenti(ler)
Yeni canan kızım ...
Mor minem .... Pembe minem ... Yaşlı ve dileklerimi kabul eden kılıcım ... Yaşlı filkulağım ... |
4 Eklenti(ler)
Kalanşolar yakında çiçeksiz kalacak ...
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar son durum...
Genel görünüm : Balkon demirleri ve saksıların çoğu boyandı .... |
Son hali balkonunuzun çok güzel üç adet sigara paketleri hariç ;)
|
Çok hoş olmuş balkonun son hali.Sağlıkla keyfini sürün.
|
sevgili canan ellerine sağlık zaten güzeldi balkonun daha da güzelleşmiş...:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
, kalan saksıları da boyarsam oturabilirim. Balkonundaki yağmur sonrası görünüm çok hoştu. Arkadaşının kızının tasarladığı :) bardaktan ben de yapıyorum arada... Kolay gelsin... |
Herşey çok güzel..
|
Alıntı:
|
Güzel kalbinizden yansıyan emeklerinize bayıldım.Sefanız olsun, neş'e ve huzurla seyredin...
|
Balkonunuz bir harika olmuş elinize ve yüreğinize sağlık.
|
balkonunuz cok guzel. renglerin ahengi muhtesem.cicekler doyumsuz.hepsi saglikli gorunuyor.cok begendim.izlemeye devam......
|
ovvv ben bu balkonu gördüğümde başım dönüyor....harika...güle güle yaşayın orada..
|
Balkonunuz cıvıl cıvıl rengarenk çiçekleriz çok güzel.:):):D
|
Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl? Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. :) Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum. |
Sevgili Canan balkonunuz ve çiçekleriniz çok güzel lila rengi sardunya ya bayıldım ne kadar güzel çiçeklenmiş hepsi de ayrı ayrı güzeller:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ağaçlar net bize site inşaatı yapsa hepimiz bir arada çiçeklerimizle, hayvanlarımızla keyif keyif yaşasak, Şimdi ben balkonumun önündeki gördüğünüz ıhlamur ağacını kesmek istedikleri için çıngar çıkarmak zorunda kalmasam :) ne güzel olur . |
Alıntı:
|
Eveeet, bir çaylak olarak ilk balkon sezonumun sonuna gelirken, yayımda ve yapımda emeği geçen beyaz bit, külleme, örümcek, tırtıl, beyaz sinek, kırkayak, kök çürüklüğü, yaprak kıvırcığı dahil bilumum haşarat ve hastalığa bulaşan, bana ilk sezonumda gerilim filmi kıvamında deneyimler kazandıran balkonuma, elbetteki bilgi ve ilgisi ile yanımda olan sizlere teşekkürü borç bilirim.
Bu işte bir yanlışlık var; hobi denen şeyin insanı rahatlatması gerekmez miydi? Ben bu sezon rahat yüzü görmedim. :dilli: Ama seneye güüüüüç bendeeeee. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025