![]() |
1 Eklenti(ler)
Lavantin ( Santolina Chamaecyparissus).
|
2 Eklenti(ler)
Acem Halısı (Lampranthus Roseus); yeni yeni çiçeklenenlerden.
|
1 Eklenti(ler)
Bu aloe vera türünü yeni diktim. Henüz köklenip köklenmediğinden emin değilim.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda Pepinom.:D
|
Alıntı:
Benim bahçemde de var 2 kök, ama sizinkiler kadar sağlıklı ve iştahlı değiller. Havalar henüz serin ondan olsa gerek diye düşünüyorum. |
Sayın Sarin; merak etmeyin sizinkiler de güzelleşecektir. Ben bunları bu ay bahçeye aktaracağım. İki saksıda daha pepinom var. Onlar saksıda kalacak.
|
Kış soğuk geçti, fazlaca rüzgarda kaldı. Havalar ısınınca daha iyileşeceğini sanıyorum. Geçen yıl 10 kadar meyvesi olmuştu.
|
Sevgili almira , sayfanız hayırlı olsun.
Bitkileriniz ,canlı ,bakımlı görünüyor, emeklerinize değmiş. Yeni güzellikler için buraya sık sık uğrayacağız. |
Sevgili Almira Binlerin annesi mi ? senin çiçeğin binlerin annesi, annanesi babannesi , sülalesi vallahi. Bu kadar bol çiçekaçanı hiç görmemiştim. Maşallah...
Alıntı:
|
Sevgili Nardane; balkonuma hoşgeldin. Herzaman beklerim.
|
Sevgili Vildan Sönmez; güzel sözlerin için teşekkür ederim. Yarın saksısını fotoğraflayacağım. Eminim o zaman daha çok şaşıtacaksın.:D
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Kamelya Vadisi geçen yıl seminer için Mersin'e gelmişti. Kendisiyle şahsen tanışmak kısmet oldu. Sağolsun elleri boş gelmemişti. Hediye olarak getirdiği kamelyalardan yaşatabildiğim iki tanesi bu yıl çiçeklerini gösterdi. Kendisine güzel hediyesi için tekrar teşekkür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
Binlerin annesini geçici olarak kızımın ıslakmendil kutusuna dikmiştim. Sonra orada unuttum ve büyüdü. Kutunun büyüklüğü birkarıştan daha ufak.:D
|
3 Eklenti(ler)
Gasteria Carinata Ver. Verrucosa çiçeklerini açtı.:D
|
Sn. almira bitkileriniz çok diri gözüküyor. Çok ilgilenmişsiniz ve sevmişsiniz belli. Emeğinize sağlık. Daha güzel bitkiler görmek dileğiyle.
|
Alıntı:
|
Bende bu laleleri balkonum da yetiştirdim.
5 Eklenti(ler)
Eğer buraya yükleyebilirsem sizinle paylaşmak istedim..
|
5 Eklenti(ler)
Bayılıyorum bunları izlemeye.
|
Laleler gerçekten müthiş. Güle güle büyütün.
|
Hepsine bayıldım almira eline sağlık
|
Ben inanamıyorum sizin elinizde sihir mi var. Ben özene bezene saksılar topraklar alıyorum, dikiyorum bitkileri sonra gece gündüz gözünün içine bakıyorum, fakat sizin şu ıslak mendil kutusuna diktiğiniz binlerin annesini görünce herşey tepetaklak oluyor:) Maşallah. Gerçekten çok güzeller ellerinize sağlık.
|
Sevgili Elifnaz; beğenin için teşekkür ederim. Hiç üzülmeyin; sizin yaşadıklarınızın aynısını bizlerde yaşıyoruz. İki yıl önce ne bitkiler yetiştirdim özene bezene. Hepsini geçen yıl kaybettim.:( Bir yıl hiçbirşey dikmedim. Hem kendime hem de bitkilere küstüm. Bunlar herşeye rağmen sağ kalanlar. Bitkileri sevince ne olursa olsun insan duramıyor. Şimdi yeniden başladım birşeyler yetiştirme çabasına. :oYeni ektiğim tohumların büyük bir kısmı hala inatla çıkmadılar. Günde beş-on posta başlarına gidip birşeyler çıkmışmı diye bakıyorum.:mad: Bakalım bu yıl bizi ne sürprizler bekliyor.
|
Sayın Almira
1 Eklenti(ler)
Bir dostumun yazdığı şu güzel teşhisi okurmusunuz
İyi günler |
Sevgili Ahmeter; sizin balkonumu ziyaretiniz de en az o yazı kadar moral oldu. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Saksımda kendiliğinden çıkan bu bitkinin rengi çok hoşuma gitmişti. İnternette biraz araştırdım. :cool:
Roemeria Hybrida ( Mor boynuzlu gelincik).:D |
Alıntı:
|
Ne güzel bir gelincik o öyle. :rolleyes:
Ama gelip kendi kendine çıkması size ufak da bir sorumluluk getirmiş bence. :) Tohum alma ve çoğaltma sorumluluğu. :D |
Sevgili Gilan; hergün başındayım. Dökülen çiçeklerin ardında kalanları takip ediyorum. Merak etme.:D
|
Gelinciğin rengi çok değişik geldi. İlk defa bu renk gelincik gördüm.
Çiçeklerde mor renk nedense beyaz kadar hoşuma gidiyor. |
1 Eklenti(ler)
Bu tohumların bu kadar hızlı ve çok çimleneceğini tahmin etmiyordum. Şimdi nasıl şaşırtacağım ben bunları.:D O kadar heyecanlıyım ki; başlarından ayrılamıyorum. Sevgili Sevim4'ün gönderdiği campanula filzler.
Çooook teşekkür ederim arkadaşım. |
1 Eklenti(ler)
Bunlar da yine sevgili Sevim4'ün gönderdiği hatmiler. İlk onlar çimlendi. :D Çok güzel gelişiyorlar. Teşekkürler arkadaşım.
|
Vallahi şaşırdım maşallah güle güle büyüt arkadaşım.
|
Sayın Almira,
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel, emeğinize sağlık. Ben henüz kendim edinmemiş olmama rağmen özellikle sarı çiçekli bitkileri çok sevdiğimden nergis, frezya ve sarı kalanchoelerinizi özellikle beğendim. Devamı gelmesi dileğiyle... |
Alıntı:
Neyse sağlık olsun... |
Sayın Almira, bitkilerinize bayıldım. Hele sukkulentleriniz çok çok güzeller. Mersin'in güneşi ve sizin ilgilinizle coşmuşlar resmen. Birbirinden güzel yeni fotoğraflarınızı görmek için sabırsızlanıyorum.
|
Sukulentleriniz muhteşem daha önce böyle bol çiçekli olanları hiç görmemiştim,birde hepsi bir arada harika görünüyorlar.Emeğinize sağlık,sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025