![]() |
4 Eklenti(ler)
Bu da yine Mersin toplantısında Sevgili Tiya'nın hediyesi hoyam. Hoya zengini oldum.:D
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Tekomusti'nin gönderdiği tohumlardan yetiştirdiğim kırmızı pancarlar.
|
Maşallah hepsi coşmuş. İnşallah çiçekleri de böyle coşar. ;)
|
Bu haberi önce sizlerle paylaşmak istedim. Sayfamı takip eden birçok arkadaş ÖSS sınavına girdiğimi biliyordu.
Selçuk Üniversitesi Taşucu MYO Bahçe Tarımı bölümü öğrencisiyim artık. Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.;) |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim. Çok mutluyum. Malesef ben önce çocuk sonra karier yapanlardanım. Biliyorum zor olacak ama güzel olacak.
|
Alıntı:
Çok tebrik ederim. Saygılar. |
Tebrikler Sn. almira. İnsan isteyince her şeyi yapar. Siz de istediniz ve başardınız. ;)
|
Hayırlı olsun Sayın Almira.Başarılarınızın devamını diliyorum.
|
Sn.Almira sizi çok tebrik ediyorum.Cesaretinize hayran kaldım gerçekten.Bu arada çiçekleriniz kaktüsleriniz çok güzeller sevgiyler..
|
Tebrik ederim sevgili Almira, başarılarının devamını dileyerek, her şey gönlünce olsun.
|
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını diliyorum...
|
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bitki sevgisi sınır tanımıyor. Beni bu yaşta yeniden okul sıralarına kadar sürükledi.:D İnşallah öğretmenler ve öğrenciler çok yadırgamazlar.:( Ne yalan söyleyeyim; LYS sınavında görevliler beni merdivenleri yanlışlıkla çıkan veli sanıp uyarmaya kalktılar.:o |
Sevgili almira sizin adınıza çok sevindim.okumanın öğrenmenin yaşı yok bende bu yıl açıköğretim lisesine kaydoldum.dersler beynime girmiyor başaramıyacağım derken şimdi sizin kazandığınız bölümü duyunca,acaba bende başarabilecekmiyim diyorum.sevgilerimle.
|
Sevgili Almira sizi ve güzel kızlarınızı tanıdığıma çok sevindim.. :)
Bahçenizi, balkonunuzu baştan sona gezdim, hayran kaldım.. Çok uzun zamandır yazmamışsınız.. Umarım yeniden devam edersiniz.. En çok da bitki sevginizin peşinden gidip, üniversitede okumanıza hayran kaldım.. :) Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. Paylaştığınız bitkiler için çok teşekkürler.. Bu arada bazılarının isimlerini buldum.. Çok renkli ve bol çeşitli bir sayfanız var.. Lütfen devamını getirin.. Sevgiler.. :) |
Sevgili Jakin; sizinle tanıştığım için bende çok mutluyum. Umarım en kısa sürede yeniden görüşürüz. Beğeniniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Haklısınız; uzun süredir forma giriş yapamadım. Malesef elde olmayan sebeplerden dolayı. İnşallah yeniden aktif olmaya uğraşacağım. |
5 Eklenti(ler)
Geçen yıldan birkaç kare.;)
|
3 Eklenti(ler)
devamı
|
Alıntı:
Uzun bir aradan sonra paylaşım yapmanız çok güzel ;) |
Sevgili almira, o nasıl bir kabak öyle, yeniyor mu?
Dikenli kabak dedikleri şey bu mu yoksa? |
Sayın Resulgar; çok teşekkür ederim. Evet biraz fazla uzun bir ara oldu. Burada paylaşamasamda bitkilerimi zaman zaman fotoğrafladım.
|
Sevgili Adalet hanım; ilk fotoğraftaki dikenli gibi görünen bitki Boynuzlu Kavun denilen Kiwano. Mevsimlik yetişen tropikal bir meyve.
Diğeride tıbbi bir bitki olan Kudret Narı. |
5 Eklenti(ler)
Bu yıldan görüntüler. Kivide erkek çiçek ve çiçek salkımları.
|
3 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim dutum ve fındık çotonağı. ;)
|
Sevgili almira fotoğraflarınıza bayıldım..
Ne kadar değişik türleriniz var.. Çok sağlıklı görünüyorlar maşallah.. Dutunuz tatlı olan türden mi? Kolay gelsin.. Bereketli olsun.. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025