![]() |
Usluorak / Teras
İşte benim terasım ve bitkilerim...
|
Ananas...
1 Eklenti(ler)
Meyvesinden köklendirdiğim ananasın maşallahı var..
|
Güllerim...
1 Eklenti(ler)
Bodur ve çift renkli güllerim...
|
Yeni dünya...
1 Eklenti(ler)
Yeni dünyam büyüyorrr.
|
Kumkuat...
2 Eklenti(ler)
Kumkuatımda 30 adet meyve var...Sararmalarını bekliyorum heyecanla.
|
Goji Bery.
2 Eklenti(ler)
Sitedeki bir arkadaşımdan tohum olarak aldığım goji meyveye durdu...
|
Terasımdan görüntüler...
5 Eklenti(ler)
İşte terasımın genel görünümü...
|
Terasımdan bir kaç resim...
3 Eklenti(ler)
....
|
Güllerim...
3 Eklenti(ler)
....
|
Diğer Bitkilerim...
5 Eklenti(ler)
....
|
Ve Diğerleri...
5 Eklenti(ler)
...
|
daha sonrakiler...
5 Eklenti(ler)
....
|
Ve başkaları...
5 Eklenti(ler)
...
|
Allah kem nazarlardan saklasın. Cıvıl cıvıl bir ortamınız var.
|
Alıntı:
Teşekkürler Sayın perishte. |
Bitkileriniz çok güzel, ananasınızın meyvesini görürsünüz inşallah. Goji süper olmuş, ellerinize sağlık.
Sevgiyle kalın. |
Teşekkürler arzu hanım
bende meyvesini görmeyi çok istiyorum.kısmet.Bakalım. |
Başlığınız hayırlı olsun, ne kadar çok çeşitli bitki yetiştirmişsiniz. Elinize sağlık. En çok dikkatimi duvardaki ve bir saksınızdaki mavi kelebekler çekti.Çok güzeller.Sağlıkla seyredin.
|
Alıntı:
O kelebekleri internetten A4 kağıdına aldığım deseni kesip sprey boya ile püskürtme şeklinde yaptım.Ara sıra enteresan fikirler gelir böyle aklıma.Beğendiğinize sevindim.Güzel yorumlarınız için teşekkürler... |
yasemin çiçeklerinin kokuları çok güzeldir onları ve diğerlerini çok beğendim... kumkuatı çok ilginç, nasil bir bitki acaba meyveleri süs içinmi ?
|
Alıntı:
Kumkuatın meyveleri kabukları ile birlikte yeniyor.Kabukları ile birlikte yenen tek turunçgil.Daha çok reçel yapımında kullanılıyor diye bekliyorum.Şu an tadları yeşil oldukları için biraz acı.Sararmalarını bekliyorum.Yorumunuz için teşekkürler... |
Pithaya...
1 Eklenti(ler)
Dün geldi pithayam.Bakalım nasıl bir seyir izleyecek?
|
Güllerimden birkaç resim...
2 Eklenti(ler)
....
|
Diğer çiçeklerimden bir kaç resim...
5 Eklenti(ler)
....
|
Çiçeklerimden bir kaç resim daha..
4 Eklenti(ler)
....
|
Cezayir menekşesi ve arkadaşı hanımeli...
2 Eklenti(ler)
....
|
Süs biberi...
1 Eklenti(ler)
...
|
sayfanız hayırlı olsun, ne güzel çok çeşitli bitkileriniz var, gelişmeleri merakla takip edeceğim.
|
Güzel bir şey, güzel amaçları/emekleri ve acı-tatlı sonuçları paylaşmak, var olun inşallah.
Hayırlı olsun terasınız. Bilinçli olarak bu işe yumulduğunuz belli. Yangın tüpü de göstergesi:)) Devam edin, edin ki bizim gibi acemiler yararlanabilsin. Sağlıkla kalın. Ailecek saygılar lütfen. |
Alıntı:
Geçen sene edindiğim bitki yetiştirme sevdasına her sene geliştirerek devam ediyorum.Onlarla uğraşmak bana huzur veriyor.Farklı türde bitkiler yetiştirmek de işin cazibesi sanırım.:) |
Alıntı:
Yangın tüpünün dikkatinizi çekmesi, ne kadar dikkatli olduğunuzun bir göstergesi sanırım.Havaların soğuması dolayısı ile küçük bir sera yapma çalışması içindeyim.Gelecek sene yeni türde bitkilerle yine burda olacağım. Sağlıcakla Kalın... |
Kaya görünümlü saksı...
3 Eklenti(ler)
Kaktüsüm için yaptığım kaya görünümlü saksı.
|
Oldukça çeşitli bitkilerden oluşan bir terasınız var. Ben de mavi kelebekleri ve kaya saksınızı çok beğendim. Fotoğraflar biraz daha net olursa çok daha güzel olacak kanısındayım. Sabah erken saatlerde veya akşamüstü çekilen fotoğraflar güzel çıkıyor. Bol çiçekli günler dilerim.
Saygılar.. |
Güzel Yorumlarınız için teşekkürler Hakkı Bey.İşten fırsat bulduğumda ilgileniyorum çiçeklerimle.Kaya saksıyı dün akşam yaptım ve kuruduktan sonra hemen kaktüsü yerleştirip resmini çektim.O yüzden biraz puslu çıkmış olabilir.
Hayırlı günler... |
Ağaçta Orkide...
5 Eklenti(ler)
Alçıdan yaptığım ağaç üzerine orkidemi monte ettim.Bakalım nasıl bir gelişim gösterecek.:)
|
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun ;)
Kumkuat katili olarak ben, sizin yetiştirdiklerinizi görünce mutlu oluyorum. Umarım sağlıklı sağlıklı büyür ;) Terasınız teras değil orman sanki. Şeftali ve yanılmıyorsam elma bile var. Maşallah. Ve mavi kelebekleri ben de çok sevdim, çok güzel olmuşlar gerçekten ! Herşey gönlünüzce olsun, bol çiçekli ve bitkili, sağlıklı günler sizin olsun. (Fotoğrafları azıcık daha uzaktan çekebilirseniz sanki daha net ve güzel olacak gibi ;) ) |
Sn. usluorak,
Öncelikle sayfanız hayırlı olsun. Terasları çok severim, sizin ki de maşallah bahçe gibi olmuş. Kendi tasarımınız saksılar çok hoş ellerinize sağlık. İyi çalışmalar dilerim. |
Teşekkürler...
Alıntı:
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Terasımda ağaç olarak 2 adet elma, 2 adet şeftali, 1 adet kiraz, bir adet kumkuat, 1 adet feijoa, 1 adet limon, 1 adet koca yemiş var.Yeni dizaynlar yapmak, bitkilerle uğraşmak bana büyük bir haz veriyor.Her yıl yeni bir şeyler öğreniyorum ve yeni bitkiler ekliyorum terasıma. Kumkuat meyve verdi ve meyvelerini terasımı ziyaret edenlere ikram ettim.Özel bir bakım yapmadım.Sadece sabahları güneş alan bir bölümde duruyor. Bu günlerde kaktüslere merak sarmış durumdayım.Yeni yeni kaktüsler alıyorum. Sağlıcakla kalın... |
Teşekkür...
Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler.Yeni çalışmalarımı tamamladıkça paylaşmaya çalışıyorum. Sağlıcakla Kalın... |
çok güzel bir teras,ne kadar çok çeşitli bitki yetiştirmişsiniz. Ellerinize sağlık sayın usluorak
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025