agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bıcırık/teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/24688.htm)

Periş 29-06-2011 16:10

Sevgili bıcırık kına çiçekleri çok güzel uğur böceğine bayıldım size uğur getirmesini dilerim sevgiler...

Azelia Kara 15-07-2011 23:32

Havuz bir harika, terasınız bir harika, tebrik ediyorum, sağlıcakla...

Bartunç 16-07-2011 02:00

Herşey yerli yerinde ve harika.Sağlıkla keyfini sürersiniz inşallah...

esra.a 21-09-2011 13:31

Çiçekleriniz muhteşem! Özellikle havuzunuza ba-yıl-dım! Lotuslarıma ben de böyle bir havuz yapmak istiyordum ama herkes tepki veriyordu!! şimdi sizin örneğiniz sayesinde bu önyargıları çok kolay kırabilirim. Size bir kaç sorum var;
- havuzde ıstıcı, filtre olmadan balıklar ölmüyor mu? Su değişimi yapıyor musunuz peki?
-nilüfer tohumunu nerden buldunuz? sanırım y.dışından getirtmek yasak diye biliyordum.
Gerçekten çok teşekkürler!!

bıcırık 30-09-2011 13:19

Periş, Azelia kara,Batunç sevgili dostlar çok teşekkür ederim uzun bir süre nete giremediğim için uzak kalmıştım cevaplar gecikti o yüzden...Sizinde her şey gönlünüzce olsun...Sevgilerimle...

bıcırık 30-09-2011 13:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi esra.a (Mesaj 861376)
Çiçekleriniz muhteşem! Özellikle havuzunuza ba-yıl-dım! Lotuslarıma ben de böyle bir havuz yapmak istiyordum ama herkes tepki veriyordu!! şimdi sizin örneğiniz sayesinde bu önyargıları çok kolay kırabilirim. Size bir kaç sorum var;
- havuzde ıstıcı, filtre olmadan balıklar ölmüyor mu? Su değişimi yapıyor musunuz peki?
-nilüfer tohumunu nerden buldunuz? sanırım y.dışından getirtmek yasak diye biliyordum.
Gerçekten çok teşekkürler!!

Geçen yıl saksıda bile ölmemişti koiler...bu yıl havuzda deneyecegiz..ama havuzu şubatta hazırlamaya başlamıştık ve nilüferler mayısta yapraklanıyor o zamandan beri çok nadir görebiliyoruz koileri...hep yaprakların altında duruyorlar...Şimdi yapraklar azalmaya başladı resimlerini çeker tekrar yüklerim...
Su ilavesi yapıyoruz yazın...yapraklar bitince bir kez temizlemeyi düşünüyorum, çünkü kapkara oldu içi...bakalım hep birlikte görecegiz...

nilüferleri köklü olarak palmiye merkezinden getirtmiştim...tohumdan çimlendirmedim yani...sevgilerimle...

nuray topcu 30-09-2011 18:33

biraz daha açıktan...[/QUOTE]
tek kelime ile muhteşemmm.

bıcırık 30-09-2011 18:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu (Mesaj 865087)
biraz daha açıktan...

tek kelime ile muhteşemmm.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim...sevgilerimle....

gülsu 14-10-2011 14:15

Sevgili bıcırık gönderdiğin çiçekleri hepsini özenle diktim. Tohumları da baharda inşallah ekeceğim. Biraz kendilerine gelsinler resimlerini sayfamda göstereceğim.Tekrar teşekkür ederim. sevgilerimle

bıcırık 14-10-2011 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülsu (Mesaj 869809)
Sevgili bıcırık gönderdiğin çiçekleri hepsini özenle diktim. Tohumları da baharda inşallah ekeceğim. Biraz kendilerine gelsinler resimlerini sayfamda göstereceğim.Tekrar teşekkür ederim. sevgilerimle

Seni çok mutlu ederler inşallah...sevgilerimle...

gülsu 04-11-2011 12:53

Sevgili bıcırık kargoyu hala almadız mı?

aburcuburs 05-12-2011 08:21

Benim ağzım açık kaldı, Tebrik ederim...

mandalinci 05-12-2011 11:37

Sn. bıcırık,

Hayran kaldım, hatta küvet-havuzun resimlerinden kopya bile aldım.

Teras güzel, manzara çok hoş, en güzeli sizin çalışmalarınız, adını bildiğim, bilmediğim çok hoş bitkiler, çiçekler, ellerinize sağlık.

bıcırık 05-12-2011 13:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aburcuburs (Mesaj 885121)
Benim ağzım açık kaldı, Tebrik ederim...

çok teşekkür ederim...

bıcırık 05-12-2011 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 885151)
Sn. bıcırık,

Hayran kaldım, hatta küvet-havuzun resimlerinden kopya bile aldım.

Teras güzel, manzara çok hoş, en güzeli sizin çalışmalarınız, adını bildiğim, bilmediğim çok hoş bitkiler, çiçekler, ellerinize sağlık.

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun...
şimdi nilüferler çekildi balıkların keyfini sürüyoruz...ekleyeceğim inşallah..sevgilerimle...

alanur 05-12-2011 13:40

Sayın Bıcırık;

Sayfalara bakarken çok büyük keyf aldım. Havuzunuz harika, eminim bir çok kişiye örnek olacak. Bende bir gün havuz yaparsam, (havuz için, bıcırığın sayfasına bak) notumu aldım.

Selehattin 67 05-12-2011 13:55

Sayın bıcırık sayfaları ilgiyle gezdim çok emek harcanmış eline sağlık küvet havuza bayıldım harika olmuş eeeeeeeeeeee ne yaparsın yaratıcılığın sonu yok

bıcırık 06-12-2011 16:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alanur (Mesaj 885199)
Sayın Bıcırık;

Sayfalara bakarken çok büyük keyf aldım. Havuzunuz harika, eminim bir çok kişiye örnek olacak. Bende bir gün havuz yaparsam, (havuz için, bıcırığın sayfasına bak) notumu aldım.

çok teşekkür ederim...inşallah örnek olur benim gibi nilüfer sevdalılarına...
saksıda bir tane çiçek açtı diye başında beklemiştim:D
havuzda 7 nilüfer çiçeğini aynı anda görebildim...muhteşemdi...yine beklerim sayfama nilüferler haziranda açmaya başlıyor...sevgilerimle...

bıcırık 06-12-2011 16:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selehattin 67 (Mesaj 885207)
Sayın bıcırık sayfaları ilgiyle gezdim çok emek harcanmış eline sağlık küvet havuza bayıldım harika olmuş eeeeeeeeeeee ne yaparsın yaratıcılığın sonu yok

çok teşekkürler...sevgilerimle...

bıcırık 24-12-2011 13:37

1 Eklenti(ler)
Kardelenim açmaya başladı...çok asil ve özel...

bıcırık 24-12-2011 13:41

1 Eklenti(ler)
Brugmansia angels zamanı şaşırdı galiba...Zafer beye teşekkürlerimle....miss gibi kokuyor...

bıcırık 24-12-2011 13:45

1 Eklenti(ler)
Yaz orkidelerim de hala açıyor... ağustos tan aralığa kadar hiç ara vermediler

fikreteren 24-12-2011 13:47

Sayın bıcırık çok güzeller .Bu mevsimde çiçek açmışlar.

bıcırık 24-12-2011 13:51

evet sayın fikreteren bende çiçek açmalarına inanamıyorum...çok güzeller ama...

fikreteren 24-12-2011 13:57

Dayanamadım tekrar bahçeniniz ilk sayfalarına gittim.Harika görüntüler.Azmet ince oluyor.Küvet harika .nilüferler nefis.tohumdan mı ürettiniz.

bıcırık 24-12-2011 16:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 891272)
Dayanamadım tekrar bahçeniniz ilk sayfalarına gittim.Harika görüntüler.Azmet ince oluyor.Küvet harika .nilüferler nefis.tohumdan mı ürettiniz.

Çok teşekkür ederim...Nilüferleri yumru olarak almıştım...ilk yıl saksı derken küvet havuza kadar gitti sevdamız...Çok seviyorum nilüferleri...bana mucize gibi geliyorlar...Bataklıktan bu kadar asil ve güzel çiçeklerin yetişmesi...Şu an gördüğümüzle yetinmeyip sonrasını beklememiz gerektiğini anımsatıyor ve tabii sabır...

berçin 27-12-2011 10:47

Terasınıza bayıldım,her şey çok güzel.Nilüfer çiçeğini bende çok severim ama beceremem diye heveslenmemiştim.Sizin küvet uygulaması harika.Bu sene banyo tadilatı yaptıracağım, çıkan küveti bende mi değerlendirsem acaba:))Esen kalın

bıcırık 27-12-2011 23:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berçin (Mesaj 892178)
Terasınıza bayıldım,her şey çok güzel.Nilüfer çiçeğini bende çok severim ama beceremem diye heveslenmemiştim.Sizin küvet uygulaması harika.Bu sene banyo tadilatı yaptıracağım, çıkan küveti bende mi değerlendirsem acaba:))Esen kalın

Boşa gitmesin sevgili berçin...:)))küvet de değerlendirilmiş olur....sevgilerimle...

gülperi 28-12-2011 11:31

Terasınız harika çok güzel çiçekleriziz var.Küvetinizde nuhteşem olmuş ellerinize saglık.

bıcırık 30-12-2011 13:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülperi (Mesaj 892593)
Terasınız harika çok güzel çiçekleriziz var.Küvetinizde nuhteşem olmuş ellerinize saglık.

çok teşekkür ederim...sevgilerimle...

demircool 15-02-2012 00:17

sizi kutluyorum gerçekten çok yaratıcı bir fikir ve çok güzel bir görüntü sağlamış balkonunuza buz çiçeğiniz çok hoş görünüyor çok beğendim

bıcırık 21-02-2012 15:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 911941)
sizi kutluyorum gerçekten çok yaratıcı bir fikir ve çok güzel bir görüntü sağlamış balkonunuza buz çiçeğiniz çok hoş görünüyor çok beğendim

çok teşekkür ederim...sevgilerimle...

GÜLSEN_ 21-03-2012 21:06

bıcırık teras

sevgili bıcırık adınız kadar sevimli bir o kadarda harika terasınızı gezmeye doyamadım inanın. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlıklar versin tek kelimeyle mükemmel, ilerde benimde böyle bir terasım olur inşallah:rolleyes: bu arada sayfanızı iyiki açmışsınız, iyiki bizlere bu güzellikleri görme fırsatı vermişsiniz çok teşekkür ediyorum size GAZİANTEPTEN SEVGİLER

bıcırık 22-03-2012 13:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ (Mesaj 929113)
sevgili bıcırık adınız kadar sevimli bir o kadarda harika terasınızı gezmeye doyamadım inanın. Ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlıklar versin tek kelimeyle mükemmel, ilerde benimde böyle bir terasım olur inşallah:rolleyes: bu arada sayfanızı iyiki açmışsınız, iyiki bizlere bu güzellikleri görme fırsatı vermişsiniz çok teşekkür ediyorum size GAZİANTEPTEN SEVGİLER

Sevgili gülsen güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim...Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah...Tüm dilekleriniz hayırlısıyla gerçekleşsin...Sevgilerimle...

elifnaz 30-03-2012 18:36

Sevgili bıcırık terasınızda takıldım çıkamıyorum:) sizi tebrik ediyorum başta nilüferleriniz olmak üzere hepsi çok güzeller. Sizleri gördükçe hevesim bir kat daha artıyor ve artık çiçekçilerin müdavimi oldum. En son ilkokulda tohum çimlendirmiştim ama şimdi lobelya ve ipek çiçeği tohumu aldım umarım çimlendiririm

bıcırık 07-04-2012 22:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elifnaz (Mesaj 937826)
Sevgili bıcırık terasınızda takıldım çıkamıyorum:) sizi tebrik ediyorum başta nilüferleriniz olmak üzere hepsi çok güzeller. Sizleri gördükçe hevesim bir kat daha artıyor ve artık çiçekçilerin müdavimi oldum. En son ilkokulda tohum çimlendirmiştim ama şimdi lobelya ve ipek çiçeği tohumu aldım umarım çimlendiririm

başlamışsınız sevgili elifnaz gerisi gelir artık...sevgilerimle...

canannuman 07-04-2012 22:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bıcırık (Mesaj 825255)
Oxalis deppei , Oxalis Regnelli ,Oxalis rubra ...Digerleri aranıyor...

Bu kadar olur dedim bendede 3 cins var biriktiriyorum.Bulsam başka bir türünü havada kapacağım.

Birde kış orkidesi demişsiniz uzun süre açan o çiçek tam olarak nedir gördümdü biryerlerde ama çıkartamadım adını. Soğanlıydı sanki bu cins. Varmı acaba başka fotoları kuraklığa dayanıklımıdır acaba hiç denk geldimi susuzluğa. Ben de bahçe kuruyorumda feyz alıyorum böyle sizlerden. Uzun ömürlü açan çüçek edinmek istiyorum birde acaba gerberalar nasıl dayanıklımı acaba?

Elinize sağlık çok güzeller inşallah bu senede verim alırsınız.

bıcırık 24-04-2012 12:36

Yaz orkidesi soğanlı Sevgili canannuman...Çok da güzel kokuyor...gerberalar mevsimlik...Bu yıla kalmadılar...kuraklık konusunda hiç bilgim yok ...soğanlı bitkiler hakkındaki soruları bende hocam100 e soruyorum...Sizde ona sorup bilgi alabilirsiniz...ziyaretiniz için teşekkürler yine beklerim sevgilerimle...

bıcırık 24-04-2012 12:39

1 Eklenti(ler)
2012 resimleri karaburun nergisleri...Mis gibi kokuyorlar...

bıcırık 24-04-2012 12:40

1 Eklenti(ler)
Biberiye nutgans...Efe Püskülü...Teşekkürler Zafer bey...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025