![]() |
Sevgili bıcırık nilüfer bir harika ceylanlar harika görünüyor ellerinize saglık...
|
Tebrikler çok beğendim ve bende de havuzcuk ve nilüfer olmasına rağmen kıskandım :)
Merakımı gideribilir misiniz acaba? sizin nilüferi ektikten sonra ilk çiçeğini görmeniz ne kadar zaman aldı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın bıcırık,
O ceylanlar ne öyle. Harika bir görüntüleri var. Çekim de çok harika. Sani canlı gibi duruyor ekranda. Nerede ise uzanım koklayacağım. Tebrikler. |
Alıntı:
|
Hayran kaldım .Emeklerinize sağlık nülifer benimde çok sevdiğim bir çiçek bende sizin gibi saksıda bakıyorum .Henüz 3 yaprağı var :))Bu sene açar mı bilmiyorum .Yaratıcılığınıza hiç şaşırmadım .Bende her gece yattığımda ne yapsam da onlara geniş bir yer ayarlasam diye düşünüyorum .Bauhause ta şişme havuzlar var onlardan mı alsam yoksa mini bir havuz mu yapsam :))
Diğer çiçeklerinizde o kadar güzeller ki ,seyretmeye doyamadım .Kaktüslerinizide resimlerseniz çok mutlu oluruz . |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu sabah beyaz nilüfer açtı...
|
1 Eklenti(ler)
Buz çiçeklerim çok güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Papatyaları her görüşümde içime neşe doluyor...Bunlar yayılıcı papatya...
|
Nilüferlere, ceylanlara, buz çiçeklerine bayıldım çok güzeller hepsi de:)
|
1 Eklenti(ler)
biraz eskilerden...lalelerim...Mix yazıyordu ama iki renk açtı...saklama kaplarında da sebzelerim var tohumdan...
|
2 Eklenti(ler)
çiğdemler..
|
2 Eklenti(ler)
kamelya çok neşeliydi...
|
2 Eklenti(ler)
muskarinler inanılmazdı...
|
Nilüferler şiir gibi... Hoş kokulu tüm çiçekler orada... Herşey çok çok çok güzel :)))
|
Ömre bedel bir teras olmuş.
İstedikten sonra nilüfer bile açıyor. Tebrik ederim sizi. 10 puan size, 9 puan da oğlunuza:)) Ne iyi etmişte kurmuş o havuzu. Elinize ve yüreğinize sağlık, keyfle gezdim terasınızda. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Keyifli, zarif, tertemiz bir teras. Havuzunuz insanın aklını çeliyor.
Ben özellikle buz çiçeğinizi soracağım. Tohumdan mı yetiştirdiniz ?, Ben bir kök almıştım çok da sevdim ama bozuldu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Terasınızda keyifli dinlenceler. ;) |
Havuzun çok orjinal ve tam zihnisinir bir poreje, çok muhteşem diğer çiçeklerinizde havuzun başına pek bir yakışmış ;)
|
Sevgili bıcırık terasın muhteşem hele nilüferler bir başka güzel.Sağlık ve mutlulukla bu güzelliklerin keyfini sür inşallah sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Terasta nilüfer havuzuna şaştım kaldım sevgili bıcırık. :)
Ne kadar da güzel gelişmişler, her yeri kaplamışlar. Eşinizi ve oğlunuzu da bu kadar destek verdikleri için çok takdir ettim. Sadece sizin değil, hepimizin bu güzellikleri görmesini sağlamışlar. Havuzu kamufle etmek için aklıma bir fikir geldi. Forumda Köpükten yapay kayalar yapmayı anlatan bir başlık var. Bu yöntem akvaryumlara arka fon yapmak için de sıkça kullanılıyor. Kalınca bir strafor levhasının ön tarafına eriterek ya da keserek kaya desenleri veriliyor ve boyanıyor. Bir kaç örnek: http://img119.yukle.tc/images/143415.JPG http://img528.imageshack.us/img528/8...2702lk3we6.jpg http://img366.imageshack.us/img366/397/bitkilizy3.jpg En güzel yanı çok hafif olması. Bu şekilde bir dekor yapıp küvetin ön tarafını tamamen kapatıp bitkileri onun önüne koyarsanız çok güzel olabilir. Bitkilerin arasından arkada bir taş duvar var gibi görünür. Ama biraz zahmetli tabii. :) |
Nilüferler olayı başlatmış ve bitirmiş çok güzeller. Hepsi çok hoş ancak nilüfere hastayım ben tohumdan mı yetiştirdiniz hazır mı aldınız nereden temin ettiniz acaba? (Püf noktaları varsa paylaşırsanız memnun olurum) Kolay gelsin tebrikler.
|
Sevgili Bıcırık,terasınız,bitkileriniz,kediniz,havuzunuz,m anzaranız hepsi muhteşemler,hepsi için verdiğiniz emeklerden dolayı sizi kutlarım,bu cennette mutluluğunuz daim olsun.
|
Bıcırık Hanım, ben ne ettimde girdim sayfanıza... Nasıl güzel bir havuz, nasıl güzel nilüferler, aklım çok fena çelinmiş durumda:) ellerinize sağlık... çiçekleri ne kadar sevdiğiniz çiçeklerinizin güzelliğinden belli oluyor, hepsi de coşmuş. Bu arada kedinizde pek şirin... sevgiler..
|
sevgili bıcırık terasiniz coooooooookk guzel olmuş ellerinize saglik.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yasemin'im...
|
3 Eklenti(ler)
Merdivenlerin üzerindeki duvarı boş bırakmadım tabii ki...Cam güzeli açmadı daha...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025