![]() |
kertenkele06 / Balkon
Balkonumun evimin en güzel yeri olmasını sağlayanlar yakalandı ve fotograflara hapsedildi ki hep orada kalsınlar:d
|
1 Eklenti(ler)
işte onlardan biri :)
|
5 Eklenti(ler)
biraz daha :)
|
5 Eklenti(ler)
ve daha :)
|
5 Eklenti(ler)
dahası da var :)
|
5 Eklenti(ler)
işte biraz daha :)
|
5 Eklenti(ler)
Saksı fiyatları çok gelince 19 litrelik su şişeleri ve eski bir perdeyle bazı saksılarımı bedavaya getirdim.. :)
|
Balkon sayfanız hayırlı olsun. Emeklerinize sağlık, hepsi çok güzeller. Gelişmeleri görebilmek dileğiyle...
|
5 Eklenti(ler)
Kolonize gül bitleri yüzünden çıplak bırakmak zorunda kaldığım güllerim de burada... Ama umudum var.
|
5 Eklenti(ler)
Çoğu çiçeği ve sebzeleri tohumdan yetiştirdim...
|
5 Eklenti(ler)
Şimdilik bu kadar. Minik kaktüsümü de ekledim. Kıskanır belki :)
|
Alıntı:
|
Ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel...Saksılarınız da harika olmuş bence...Sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
11 nci mesaja gelinceye kadar hep aklımda bir soru vardı. Balkonunuzda size yer var mı? Fakat büyükçe bir balkonunuz olduğunu gördüm. Yakın zamanda size pek yer kalmaz tahminimce. Kolay gelsin diyorum. Akşam serinliğinde çaylarınızı yudumlamak harika oluyordur. Afiyet olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın kertenkele06 Çiçeklerin çok güzel. Beyaz sardunya, domates ve maydanozlar sevdiklerim.. Bir de bu çiçek çok ilginç. Birkaç fotoğrafınıda izleyelim.
|
Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz :) basit bir plastiği bu kadar hoş bir hale getirmiş olmanız ne kadar titiz olduğunuzu gösteriyor.Bu çok hoşuma gitti. Ben işe yaramaz bir şeyi güzelleştirip , bakmaktan hoşlanacağım bir hale getirmekten zevk alırım .Belli ki siz de öylesiniz :) Yeter ki isteyelim değil mi ? Ellerinize sağlık. |
Sayfanız hayırlı olsun ellerinize sağlık.
|
çok çok güzeller maaşallah.
köşedeki çiçek en güzeli galiba |
Aramıza katılan yeni bir güzellik, ellerinize sağlık.
Giydirilmiş pet saksılar çok güzel, değişik modellere kaynak olabilirler. Kolay gelsin. |
Hayırlı olsun. Maşallah hepsi birbirinden güzel. Perdeleriniz bayağı işe yaramış.
|
Alıntı:
Sadece çay değil akşamları yenen yemekler de güzel oluyor. |
Alıntı:
Bu çiçeği aldığımda oldukça çok çiçeği vardı.Ancak yeni yerini beğenmemiş olacak ki yaprakları ve çiçekleri sarardı ve soldu. Budama yaptıktan sonra açan ilk çiçeğiydi bu resimdeki.Biraz daha güzelleşince yeni resimlerini ekleyeceğim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Perdeden elbise giymiş saksılara bayıldım. Ne kadar itinayla dikmişsiniz. Tebrik ederim sizi.
Çok özen ve düzen var bu balkonda. Leylağınız ne güzel açmış. Bahcede açamadı benim leylak bu kadar. Bu sayfadan, cok güzel fikirler çalabileceğiz gibime geliyor.( izninizle tabii;)) Sağlıkla keyfini çıkarınız efendim. |
Alıntı:
Saksıların dikişinde eşimin de yardımı var. Bir o bir ben diktik :) İkimizde sevdik bu dikiş işini. Eylemlerimiz devam edecek... :) |
Alıntı:
Hiç merak etmeyin. Sorun da etmeyin. Ola ki bitkileriniz çoğaldı. Balkonunuzda yürümekte dahi zorluk çekiyorsunuz. Bakın burada bir başlığımız var. Ve çok tecrübeli arkadaşlarımız var. Sıkışık balkonda nasıl yürünüz. Balerin gibi, Harmandalı oynar gibi. Gerçi sizde kendinize göre bir taktik bulacaksınız eminim. http://www.agaclar.net/forum/showthr...Bitki+dedileri |
Alıntı:
|
Anlaşıldı. O sayfayı incelemeye başladınız ve oradan çıkamıyorsunuz. Vay beee. Neler varmış. Bu kadar da olurmu? Aaaa. Bu tam deli diye konuşarak dolaşıyorsunuz oralarda.
|
Sevgili Kertenkele06 sardunyalar çok güzel kostümlü saksılara bayıldım ellerinize saglık sevgiler...
|
Kötü bir dönemden geçiyorum. Bu dönemde bile toprak aşkı bana güç veriyor. Paylaşımlarıma devam edeceğim elbette. Bu sefer onlar benimle ilgileniyor... Sevgilerimle...
|
çiçeklerinizin güzelliğinin yanında saksılarınız çok şık olmuş sayın kertenkele çok beğendim hemen deneyeceğim.
|
Sayfanız hayırlı olsun.
|
;)Hoş geldiniz, sayfanız hayırlı olsun :)
Çok güzel ve emek verilmiş, darısı yeni paylaşımlara. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025