![]() |
Alıntı:
Saksıların dikişinde eşimin de yardımı var. Bir o bir ben diktik :) İkimizde sevdik bu dikiş işini. Eylemlerimiz devam edecek... :) |
Alıntı:
Hiç merak etmeyin. Sorun da etmeyin. Ola ki bitkileriniz çoğaldı. Balkonunuzda yürümekte dahi zorluk çekiyorsunuz. Bakın burada bir başlığımız var. Ve çok tecrübeli arkadaşlarımız var. Sıkışık balkonda nasıl yürünüz. Balerin gibi, Harmandalı oynar gibi. Gerçi sizde kendinize göre bir taktik bulacaksınız eminim. http://www.agaclar.net/forum/showthr...Bitki+dedileri |
Alıntı:
|
Anlaşıldı. O sayfayı incelemeye başladınız ve oradan çıkamıyorsunuz. Vay beee. Neler varmış. Bu kadar da olurmu? Aaaa. Bu tam deli diye konuşarak dolaşıyorsunuz oralarda.
|
Sevgili Kertenkele06 sardunyalar çok güzel kostümlü saksılara bayıldım ellerinize saglık sevgiler...
|
Kötü bir dönemden geçiyorum. Bu dönemde bile toprak aşkı bana güç veriyor. Paylaşımlarıma devam edeceğim elbette. Bu sefer onlar benimle ilgileniyor... Sevgilerimle...
|
çiçeklerinizin güzelliğinin yanında saksılarınız çok şık olmuş sayın kertenkele çok beğendim hemen deneyeceğim.
|
Sayfanız hayırlı olsun.
|
;)Hoş geldiniz, sayfanız hayırlı olsun :)
Çok güzel ve emek verilmiş, darısı yeni paylaşımlara. |
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun sayın kertenkele, sevgilerimle:)
|
Ne güzel olmuşlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025