agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   bettyycim / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/23449.htm)

musbet 29-09-2011 21:08

Ay ay benim sarı kızım sarı sarı parlamış:)))
Sevgili bettyycim balkonunu balkonunu baştan sona yeniden gezdim çiçeklerin hepsi birbirinden güzel balkonunda tam bir şenlik havası var.
Sizin elinizden ne dikseniz çoşuyor aman nazar değmesin maşallah diyelim:)

musbet 30-09-2011 22:25

Bettyycim bugün baumaxta açelyalar vardı ama cesaret edip alamadım maşallah senin açelyan çok güzelmiş bende alıp bi şansımı denesemmi acaba.

bettyycim 27-12-2011 22:09

3 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar balkonuma ben de uğramamışım bayağıdır :D

Güzel kış ortancamla başlayayım :p

toprak 27-12-2011 22:51

Merhaba Sn. Betyycim,
Bütün yaz sergilediğiniz harika balkonunuz ve muhteşem çiçeklerinizi kışın da aynı güzellikte görmek çok bizi çok sevindirdi.
her şey gönlünüzce olsun,
saygılar, sevgiler.
(bir daha okuyunca giriş hitabı galiba çok ciddi bir giriş olmuş:)

Vildan Sönmez 27-12-2011 23:09

Betyycim, Kış ortancan erkenci açmış ne güzel. Hemen gidip benimkine bakayım, tomurcuk geliyor mu diye...

ykolko 28-12-2011 07:00

Sayın Bettyycim maşallah bitkileriniz,gürbüz çocukların yanakları gibi pırıl pırıl ve sıhatli,istanbul'da bir çok bahçede begonvil mevcut,baharda bahçeye transfer ederseniz problem yaşayacağını zannetmiyorum.

bettyycim 28-12-2011 08:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi toprak (Mesaj 892452)
Merhaba Sn. Betyycim,
Bütün yaz sergilediğiniz harika balkonunuz ve muhteşem çiçeklerinizi kışın da aynı güzellikte görmek çok bizi çok sevindirdi.
her şey gönlünüzce olsun,
saygılar, sevgiler.
(bir daha okuyunca giriş hitabı galiba çok ciddi bir giriş olmuş:)

Teşekkür ederim Sevgili toprak, sabah sabah güldürdün beni mesajın sen çok yaşa :D

bettyycim 28-12-2011 08:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 892457)
Betyycim, Kış ortancan erkenci açmış ne güzel. Hemen gidip benimkine bakayım, tomurcuk geliyor mu diye...

Sevgili Vildan abla bende bahar haziran ayında Sarıyerdeki bir balıkçıdan çelik olarak almıştım, kapıdaki adamı tehdit ederek adama dedimki buraya otururuz ama tek şartla bu ortancadan çelik vereceksin :D :dilli: :D adamcağızda yazık oturalım diye çeliği vermişti :o yani çelikten bu kadar çabuk çiçeğe geçmesine bemde şaşırdım iki öbek çiçek açtı, üçüncüsüde yolda :p

bettyycim 28-12-2011 08:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ykolko (Mesaj 892521)
Sayın Bettyycim maşallah bitkileriniz,gürbüz çocukların yanakları gibi pırıl pırıl ve sıhatli,istanbul'da bir çok bahçede begonvil mevcut,baharda bahçeye transfer ederseniz problem yaşayacağını zannetmiyorum.

Teşekkür ederim ykolko abiciğim, elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum bitkilerimle, begonvil konusunda da sizinle hem fikirim baharda bahçeye indireceğim ;)

sevim.K 28-12-2011 08:52

Bettyycim günaydın. Kış ortancan çok güzel çiçeklenmiş güle güle büyüt, bol çiçeklerini gör. Kaktüs sayfana uğramıyorum çünkü kendimi kaybediyorum orada harika güzellikler var emeklerine sağlık.

İyi yıllar diliyorum sana, sevgiler

bettyycim 28-12-2011 09:02

Çok teşekkür Sevim ablacığım İzmit çok uzak değil, sukulenlerin hemen hemen hepsi tomurcukta gel balkonda kaybet kendini :D

Sana da mutlu yıllar bol çiçekli bir yıl olsun :p

vehibe 28-12-2011 09:07

Ellerine sağlık Bettyycim, çiçeklerin ne kadar güzel ve sağlıklı, dilerim hep böyle kalırlar..

bettyycim 28-12-2011 09:48

İyi dileklerin için teşekkür ederim sevgili vehibe :p

Güzin Çakar 28-12-2011 18:43

Sevgili Bettyycim, sizi İst.ağaç budama toplantısında görmüştüm.Balkonunuzun güzelliği,renkliliği sizin o güleç yüzünüzü, gülen gözlerinizi anımsattı. Sanırım bitkileriniz de gülümseyerek size cevap veriyorlar. Bize de keyifle seyretmek kalıyor...Sevgilerimle...

Periş 30-12-2011 23:10

Sevgili bettyycim yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)

sevim4 31-12-2011 11:09

Merhaba sevgili bettyycim mutlu yıllar.

bettyycim 31-12-2011 12:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gçakar (Mesaj 892771)
Sevgili Bettyycim, sizi İst.ağaç budama toplantısında görmüştüm.Balkonunuzun güzelliği,renkliliği sizin o güleç yüzünüzü, gülen gözlerinizi anımsattı. Sanırım bitkileriniz de gülümseyerek size cevap veriyorlar. Bize de keyifle seyretmek kalıyor...Sevgilerimle...

Teşekkür ederim sevgili gçakar, sizi tanımakta çok keyifliydi, mutlu yıllar.

bettyycim 31-12-2011 12:43

Çok teşekkür ederim sevgili periş, nilgün doğan ve sevim4 iyi dilekleriniz için sizlerinde dileklerinizdeki bit yıl sizin olsun :D

alcen 31-12-2011 13:52

Yeni yılın.Sağlık ,huzur,mutlu,gönlünce olmasını dilerim.
Nice mutlu yıllar.
Yılbaşı çiçeğine,sapancada verdiğin iyi bakıyorum. adına betül koydum sevgilerimle.

Fatoş 31-12-2011 14:39

Sevgili Bettyycim, yeni yılda bütün isteklerin olması dileğiyle sağlık, mutluluklar dilerim. Sevgilerimle.

Jezebel 31-12-2011 15:29

Sevgili bettyycim, bu genç yaşında bu kadar çok çeşide annelik yapıyorsun.
Beni, ne yalan söyleyeyim, kendine hayran bıraktın, keşke senin gibi bir kızım olsaydı ;)
Yeni Yılda sağlık, mutluluk ve başarılarının devamını diliyorum.
Sevgiler.

bettyycim 31-12-2011 16:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 893919)
Sevgili Bettyycim, yeni yılda bütün isteklerin olması dileğiyle sağlık, mutluluklar dilerim. Sevgilerimle.

Fatoş ablacağım çok teşekkür ederim, bende sizin yeni yılınızı kutlar yeni yılda tüm sevdiklerinizle ve bizimle sağlık ve sıhhat içinde olursunuz. Sevgiler

bettyycim 31-12-2011 16:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel (Mesaj 893951)
Sevgili bettyycim, bu genç yaşında bu kadar çok çeşide annelik yapıyorsun.
Beni, ne yalan söyleyeyim, kendine hayran bıraktın, keşke senin gibi bir kızım olsaydı ;)
Yeni Yılda sağlık, mutluluk ve başarılarının devamını diliyorum.
Sevgiler.

Sevgili Jezebel çok teşekkür ederim senin gibi bir ustadan bunları duymak beni şımarttı :D dilerim benim gibi bir kızın olamasada benim gibi bir gelinin olur :o

Yeniz yıl tüm ailene ve sana sağlık ve sıhhat getirsin. Sevgiler

fatma sunay 31-12-2011 17:22

Sevgili bettyycim yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlık , huzur , mutluluk getirmesini diliyorum.

Kış ortancanda çok güzel açmış zaten çiçeklerin bir harika hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık..

bettyycim 31-12-2011 19:50

Teşekkür ederim Fatma ablacığım bende sizin yeni yılınız kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim. :p

Benol Hazaroğlu 31-12-2011 20:10

Yeni yılını kutlar. Bütün beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.

bettyycim 31-12-2011 20:18

Teşekkür ederim Benol hanım, yeni yıl size ve ailenize sağlık huzur ve mutluluk getirisin :p

ciceksever70 01-01-2012 08:42

Sevgili bettycim mutlu yillar dilerim.

bettyycim 01-01-2012 08:46

Teşekkür ederim sevgili ciceksever, sana ve ailenede iyi seneler, mimink bebeğini de öp benim için ;)

vehibe 01-01-2012 10:50

Sevgili bettyycim yeni yılın kutlu olsun, dilerim her istediğin gerçekleşir..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025