![]() |
Sevgili iremsıla o çiçek Gerbera :D, hoşgeldiniz sayfama gulizgul ;)
|
5 Eklenti(ler)
Çiçeklerim yavaş yavaş açıyor ama çocuklar havalar yüzünden serseme döndü ha yaz geldi derken yağmur fırtına ;)
Lilium Asiatica Eklenti 223544 Eklenti 223545 tohumdan yetiştirdiğim Peony Gelincik Eklenti 223546 Eklenti 223547 yazın ekilen Frezyalardan biri açtı ;) Eklenti 223548 |
5 Eklenti(ler)
Bodrum papatyaları yeniden çiçeklenmeye başladı ;)
Eklenti 223552 Eklenti 223553 Petunya coştu Eklenti 223554 3 yaşında olan ve geçen yıl açmayan sardunyamdan bir çelik alıp bütün saksıyı anneme verdim, ondaki ceylanda bendeki de coştu, kartopu gibi açtılar ;) Eklenti 223555 Eklenti 223556 |
Hepsi birbirinden güzel görünüyor ceylana bittim burda çiçekçi olmadığından akdoğa serasını rica etsem buraya gönderirmisin bende bol bol çiçek alayım.....
|
Alıntı:
Hepsi çok güzel çok iyi bakmışsın elline koluna sağlık .Lilium Asiaticayı özellikle çok beğendim.Bana getirdiğin Clemantisler tomurcuklandı .Bir tanesi açtı çok güzel ama bende ara kabloyu kaybettim aktaramıyorum resimleri malesef .Umarım renkleri farklıdır. |
Valla ben de merak ediyordum o clematisleri merakla bekliyorum resimlerini ;)
|
Sevgili bettyycim çiçeklerin hepsi coşmuş maşallah ama ben beyaz ceylana bayıldım.
|
Siz bir de bu beyaz ceylanın annesini görün uzun saksıya ekmiştim, dip sürgünler vererek tüm saksıyı doldurdu anneme verdim, şu anda beyaz güvecinler konmuş gibi üzerine ;)
|
Bende görmek isterim bettyycim o anne ceylanı inşallah fotoğrafını çekip paylaşırsın.
|
Sayın Bettyycim,
Merhaba. Lilium asiatica (184) ve Bodrum Papatyalarınız (185) ne kadar da güzel. Nazar değmesin. Bayıldım doğrusu. |
Teşekkür ederim Cumhur bey, liliuma bende bayıldım okadar keyifli bir renkki anlatamam :D
|
Her ne kadar benim çiçeklerim yoksa da, demek ki bayılanılacak çiçeği seçmesini biliyormuşum. Aslında hepside çok güzel. Fakat o insanı bir anda çarpıyor.
|
Sevgili bettyycim lilium çok güzel rengine bayıldım...
|
Alıntı:
|
Bekliyorum merakla.
|
bende bayıldım lilyuma ,bir kaç resim daha:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Buyrun efendim zevle, bende her sabah hayran hayran bakıyorum bu kadarmı hoş renkler olur ;)
|
Sevgili Bettyycim fotoğrafta Lilium Asiatica'nın rengi çok enteresan,hele canlı olarak görmek muhteşem olmalı.bizim için karşısına geçip bir bardak çay içersiniz herhalde. :)
|
Gelip gidip okşuyorum, benim güzel kıım benim alımlı kızım diye benim oğlan anne sen harbi tırlattın diyor ;)
|
Harika bir görüntüsü var maşallah. Şimdiden 2012 de edinilecekler listesinin başında yerini aldı.
|
Alıntı:
Betycim hepsi birbirnden güzeller ama lilyum fevkaledenin fevkinde renk muhteşem bu nasıl yetişir soğan, tohum nedir sırrı? |
Ben de mesajlari tekrarlamis gibi olacagim ama lilium inanilmaz bir güzellikte. O nasil bir renk öyle? Burada her renk sogan satilmasina ragmen böylesini hic görmedim. Cicek zamani gecince yavrulayanlari baska saksilara da aktarin ki cogalsin elinizde yedek olsun. Sevgiler.
|
Sevgili Mirbe soğanlıdır, Mart ayında Bauhause'dan almıştım soğanını :D
|
Sevgili bettyycim lilium'a bir nazarlık tak canım, harika:) Tüm çiçeklerin için ellerine, yüreğine sağlık:)
|
Ben de çoğaltmayı düşünüyorum umarım başarırım soğanlar dinlenmeye geçince birini Sayın liliuma sözüm var, ben beceremezsem bile o bunu kesinlikle başaracaktır ;)
|
Teşekkür ederim Sevgili ciceksever, füsun abla, csdny ve sevgili Birol, bugün annem geldi etrafında dönüyor ne yaparımda kökün biri araklarım peşin de :D
|
Alıntı:
Çoğalt tabii betycim bizlere de yazık değil mi çoğalsın:D |
Alıntı:
|
Kıskanmaya başladım bak. :) Mekanınızı süslemişiniz ne güzel. :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025