![]() |
merhaba, bu minik orkideden geçen gün ikeada gördüm çok güzel maşallah. renkleri de çok güzelmiş. :)
arkadaki paşa kılıcı da çok güzel görünüyor bu arada :) |
Teşekkür ederim beğenmenize paşa kılıcı bir çok yavrusunuda arkadaşlarıma verdim ikisi hayatta birine bakamadı bir daha vermem çünkü dışarda bıraktı ve öldü. Diğerleri hayatta ve güzelleştiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Olurmu ilksen hanım siz isteyin hepsi sizin olsun siz ki bana bir sözümle istemeden yolladınız yavrularınızdan şimdi kocaman oldular aşkın gözyaşı, mor ve iki renkli telgraf . Sevgilerimi iletiyorum.
|
serkan bey orkideleriniz muhteşemler maşallah güle güle büyütün bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle
|
5 Eklenti(ler)
Hayırlı pazarlar en yeni orkidelerim 2 adet phal ucuz aldım bakımlarını yaptım renklerini bilmiyorum genel durumları süper. Bir adet sarı cattleya ve oncidium.
|
Orkidelerin harikaaa serkan abi maşallah ;) Şu 3. resimdekinin nekadar da çok yavrusu var ona da kocaman bi maşallah inşallah kayıpsız büyütürsün hepsini abicim ;)
|
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi akşamlar bugün cevahir avm deki koçtaşa uğradım. yeni bir afrika menekşesi aldım 3.90 mor kenarları kıvrım kıvrım değişik bir tür hoşuma gitti aldım. birde minicik orkide aldım 19.90 atatürk çiçeğim hala çok güzel sevdi yerini galiba. birde yılbaşı çiçeği fakat çiçeği yok ama olsun oda sular içindeydi aldım bakımını yaptım ve şimdi yaprak bile çıkarıyor.
|
Yeni menekşeniz fırfırlı - fistolu:) Çok sevimli, hepsine maaşallah:)
|
Off yeni orkideler harika Serkan -İstanbul bayıldım bauhasedenmi aldınız acaba? Güle güle büyütün:)
|
teşekkür ederim bauhaustan aldım üsttekileri alttaki minyatür olan koçtaş cevahirden. bayrampaşa bauhaus. phal alacaksanız şayet istanbul form bayrampaşadaki praktikerde çok uygun phaller 14,90 tek sap çiçekliler. bauhaustakiler 17,90. koçtaş 21,90, 29,90 a satılıyor.
minyatür olan 19.90 koçtaş praktikerdeki bayan bayada ilgileniyor çiçeksiz bazılarını 5 tl bazı türleri 10 tl ye bırakıyor. ve bazı phallerde de tek sap var gibi ama ikincileri yolda çok sağlıklılardı. |
Sarı orkidelerin fiyatlarını da merak ediyoruz Serkan Bey, çok güzeller.
Buradaki çiçekçiler tek dal phal'e 50 tl, çift dallıya 75 tl diyorlar. Çok sinir oluyorum bu fiyatlara... Hele de sizin aldığınız fiyatları görünce. Keşke buralarda da büyük yapı marketler olsa... ;) |
Alıntı:
|
Catleya ve oncidium değil mi? Valla ortadan ikiye çatlayacağım şimdi kıskançlıktan. ;)
Şaka bir yana, büyük şehirde yaşamanın zorluklarının yanında böyle güzel avantajları da olması çok güzel. Güle güle büyütün, nazar değmesin hiç birine. ;) |
evet catleya ve oncidium 16.90, 17. 90 liraydı hemen aldım bakalım şimdilik durumları iyi. tesekkur ederim.
|
serkan bey coşturmuşsun sayfayı hayırlıolsun çiçekleriniz güle güle büyütün bol çiçeklerini görürsünüz inşallah :)
|
İnşallah bende bulurum bauhasede kısmet:)
|
2 Eklenti(ler)
Herkese iyi akşamlar bunlarda yaptığım mayalı simitler
3,5 su bardağı un 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı sıvı yağ. 1 paket hamur mayası kuru satılanlardan 1 yumurta sarısı üstüne beyazı içine yarım çay bardağı ılık su üzeri için susam malzemeleri hamur yapıyoruz 50 dk bekletip 7 eşit parçaya bölüp, sonra simit şekli veriyoruz, üzerine yumurtanın sarısına 1 yemek kaşığı su katıp sürüyoruz. susam ekeliyoruz. 25 dakika daha bekletip fırında pişiriyoruz. hamur kulak memesi kıvamında ele yapışmayana kadar yoğuruluyor gerekirsede un ilavesi yapılıyor. afiyet olsun |
Sayın Serkan-istanbul her şey çok güzel elinize sağlık :))
|
merhaba, vallahi on parmağınızda on marifet ne diyeyim, ellerinize sağlık :)
|
Ellerinize sağlık ;) Pratik olduğu kadar nefis ve iştah açıcı görünüyor. Yanında da en sevdiğim 2 yiyecek. Yemiş kadar oldum görünce, size de afiyetler olsun ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bir arkadaşım bir süpriz yaparak bana istediğim orkideyi almış çok sevindim saolsun. Yeni bir yıla beyaz orkidenle tertemiz bir başlangıç yap demiş. Dendrobium üstelik iki adet. Yuppi
|
Muhteşem bir çiçek bu. çok vefalı bir arkadaşınız olmalı.
|
Orkide kolleksiyonunuz çok güzel.
Mayalı simit dediğiniz,açma mı?Nasıl yaptınız,vallahi bravo.Elinize sağlık. |
Yeni orkideleriniz süper görünüyor Serkan-İstanbul muhteşem güle güle büyütün:)
|
Güle güle büyütün orkidelerinizi sayın serkan-istanbul, gerçekten çok güzeller.
|
çokteşekkür ederim hepinize arkadaşlar. mayalı simit diye öğrendim açma deil. çok güzel oluyor tarifini yazdım.
|
Orkideleriniz çok güzel maşallah..
|
Serkan abi büyük bir orkide koleksiyonu yapmışınız hepsi çok canlı görünüyorlar, güle güle büyüttün hepsini .. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025