![]() |
Terasımda kapalı bir alanım var üzri kapalı etrafınada şeffaf naylon çekiyorum. Sardunyaları, kaktüs türlerinin bazılarını etli yapraklı sukulent türündekileri, telgraf çiçeklerini, fırça çalımı, diğerleri açık alanda kalsalarda sorun olmuyor.
|
Sevgili Serkan,harikalar yaratmaya devam ediyorsun,arkadaşım çok ciddiyim artık senin teras mercek altına alınıp etüt konusu yapılmalı.:) Bizlere daha çok bilgi vermelisin....
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi geceler bir kaç resim paylaşayım terastan.
|
5 Eklenti(ler)
devam ediyorum
|
5 Eklenti(ler)
bir kaç resim daha
|
5 Eklenti(ler)
günaydın. zıpçıktılarımın beyazları bir çoştular maşallah ayıp olmasın. bir kaçtanede diğer bitkilerim bunlar salon balkonumdan
|
Bugün eminönü çiçek pazarına gitme zamanım geldi hava serin oh be tere roka maydanoz kıvırcık gibi tohumlarımı alacağım biberler geçiyo artık sevgiler.
|
Serkan Bey teras demeye bin şahit isterim ona göre. Bahçe ayol burası. Hatta tarla desek yeri var.
|
Sonbahar resimleriniz baharı, yazı aratmıyor.
Elinize emeğinize sağlık. |
serkan abiciğim sizi kutluyorum bitkilerinizin maşallahı var valla :)
|
yapmış olduğunuz yorumlarınıza çok teşekkür ederim. melih500, ayşe yıldız ve toprak. sevgiyle kalın.
|
sn.serkan terasmı botanik bahçesimi anlayana aşk olsun terasınızı gezdim iki yaz bir kış gördüm çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün bitkilerinize ne gibi katkılar kullanıyorsunuz hepside maşallah çok gür bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar
|
Alıntı:
|
Sevgili serkan istanbul,,,,Maşallahınız var yine ... 2-3 aydır gelememiştim...terasınız her mevsimde olduğu gibi harika ....Poğaçalar da çok nefis görünüyorlardı..Ellerinize sağlık..
Harika bir arkadaşsınız...Marifetlerinize şaşırıyorum...Tebrikler...Ne güzel bir şeydir, becerileri olmak ...Çiçekler ve sebzelerinizin görüntülerine bayıldımm...:) Görüşmek üzere sevgiler selamlar canım....:)) |
3 Eklenti(ler)
Ismini bilmiyorum fakat her sonbaharda çok güzel çiçekleniyor.
|
4 Eklenti(ler)
Bir kaç tane daha kasımpatılarım tomurcuklanıyor. bir kaç tanesi.
|
5 Eklenti(ler)
devam datura , meleklerin borozanı ve horoz ibiği.
|
iyi akşamlar serkan bey daturanızın yapraklarını bir hain tırtır yemiş galiba:))kasımpatıların patlamasına az kaldı inşallah onların güzel çiçeklerinide paylaşırsınız bizlerinde gözleri mahrum kalmaz bu güzelliklerden ellerinize sağlık...
|
Teşekkür ederim. evet haini buldum yok ettim meleklerin borozanı nı tamamen yemeden önce ilaçlandı teras.
|
4 Eklenti(ler)
Daturam açtı o kadar güzel kendim nazar edeceğim. Kocaman gösterişli ve sarı maşallah.
Zafer abime teşekkür ediyorum saolsun . |
5 Eklenti(ler)
bir kaç tane daha sardunya, ateş dikeni, kırmızı gül, ismini bilmediğim bir başkası. ;) ve yine daturam.
|
Merhaba sayın Serkan İstanbul,
Teras ve eviniz, içindeki bitkilerle mükemmel bir görsel sunum yaratmışsınız, terastaki çeşit zenginliği harika; üstelikte yaratıcılık müthiş güzel:))) Örneğin bibloları değerlendirerek yaptığınız saksı süslemeleri süper olmuş, sizi kutlarım. Teras gezintim devam etmekte, tek cümleyle çok zengin bir terasınız var, saygıyla... |
çok teşekkür ederim ilginize sn milaca 2010 sevgilerimle
|
Alıntı:
|
Sevgili Serkan,hepside çok güzel ama kasımpatıları acayip coşkulu geliyorlar maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Herkese iyi akşamlar bir kaç resim yüklemek istiyorum. Mercanköşk sardunya, gala ve fırça çalısı, ve son domateslerim dalında.
|
4 Eklenti(ler)
devam tere roka tohumları ekildi, su sümbülüm sevgili abim ahmeter beyden, sardunyam
|
4 Eklenti(ler)
Bu arada terasta temizlik yapıyorum kaç gündür biberleri söküp yerlerine soğan, tere , roka, maydanoz, ıspanak, kıvırcık ekildi. evet diğer bitkilerime devam
begonyalarım, limon otu , izmirden almıştım kokusu liman gibi fakat ekşi deil yenebiliyor çayda çorbada limon kokusu sevenler için ideal üret meyi deniyorum dalını bir başka saksıya yatırdım. çelik yoluyla başaramadım. |
3 Eklenti(ler)
bir kaç kare daha sarı gülüm var baston gül oldu artık evet ben yaptım dipten dik gelen bir sürgünü uygun budama ile yaptım üstelik birde kırmızı gül aşıladım kendilerine bence başarılıda oldu. mercan çiçeği kırmızı olandan izmir den getirdim.
yer elması geçen seneden iki küçük yumru ayırmıştım diğerlerini yedim. kumkuatım meyveyle dolu maşallah, bu arada orkidemide eklemek istiyorum çiçekleri geçtikten sonra sapı keseyim mi kesmeyeyim mi derken kesti 3. boğumun üzerinden oksijenli suylada kestiğim yeri temizledim. Orkidemin çiçek sapında hareketlenme var sanki iki adet yavru yolda çiçeğe benzetemedim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025