![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dün eminönü çiçek pazarındaydım çok soğuktu ama bir o kadarda sevinerek geldim eve. artık kamkatım var. çok uygun aldım inşallah bir sorun çıkartmaz. birde kasımpatı onun hayatını kurtardım. Yaz aylarında askılı saksılarda 20 30 tl civarında satıştalardı. almamıştım. ama dün karşıma çıktı saksısından çıkarılıp atılmıştı çok üzüldüm aldım onu. Bakım yapıyolardı bazı çiçekçiler atmışlardı yıkıntıların arasına birini kurtara bildim başka alamadım yanımda arkadaşta vardı alma sonra al dönüşte alırsın falan dedi bende bir tane aldım en azından onun hayatı kurtuldu. bu arada soğuklar yüzünden fiatlarda indirim var birde pazarlık yaparsanız neler var neler. en sondaki resimdeki kırklareli merkezde yolun her iki tarafına yapılmış çiçekliler. değişik bitkiler bodur türler dikiliydi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Müthiş, hayran kaldım. Çiçekleriniz, özellikle sukulentler ve kaktüsler harikulade. Emeğinize sağlık. MaaşAllah diyeyim de nazar deymesin.
|
3 Eklenti(ler)
şimdide MUHABBET KUŞUM MAVİŞ MURAT, SULTAN PAPAĞANIM ÇARLİ SULTAN VE EN SON ARAMIZA KATILAN JAKO PAPAĞANIM YAKUP
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biraz şaşkınlık ama daha çok sevinçle sevgiyle izliyorum sayfanızı sevgili serkan_istanbul. Bitki çeşitliliğiniz artmış. Kuşlara bayıldım.
Papağan çok özel bir kuş. Çok ilgi istiyor. Bazan strese girdiğinde kendine zarar verebiliyor. |
çok teşekkür ederim ilginize. evet hepsi çok güzeller konuşuyorda. çok geveze. terasımda karlar altında sabah baktımda çıkamadım. tekrar teşekkürler. sevim hanım.
|
Üstadım, bahçeniz bir harika. Maşallah...
|
Merhaba efendim,
Güzellikler devam ediyor, içindeki kuşları ve bitkileri ile. Her şey çok güzel, sağlıklar içinde devamını diliyorum ALLAH' tan. Kolay gelsin. Saygılarımla lütfen. |
çok teşekkür ederim. saygılar bizden.
|
5 Eklenti(ler)
Terasımdan kar manzaraları bakalım eridiğinde kalan sağlar benimdir diyeceğim.
|
5 Eklenti(ler)
kendi yaptığım kapalı alandakiler iyi.
|
1 Eklenti(ler)
buda arkadaşıma tığla yaptığım halı. ipi kürkçü handan aldım. tığı aldığım yerde nako da bir amcada habire örüyodu ben çekiniyodum amca dediki aman boş ver oğlum ayıp deil elinden geliyosa ör dedi bana. seneler önce kilosu 15 tl idi ama şimdi 10 tl ye aldık hemde ip *** aldıklarımdan farklı kendinden kalın tüylü biz ip sardırıyoduk kaç sene önce.
|
Ellerinize sağlık Sevgili Serkan valla bayıldım ;)
süper olmuş. Terasınız bayaaa kar altında :( ama benim köydeki zamanlarımdan hatırladığım. Karın altında kalması dondan daha az etkilenmesi demek. Yani kar altında sıcak kalıyor bitkiler. Karlar eridiğinde de umarım şifa olur kar suyu. Zaiyatınızın hiç olmaması dileğiyle. EMEL |
Alıntı:
|
Sevgili Serkan istanbul...kar manzaraları, kuşlarının ve kumkatın güzelliğine hiç diyecek yok ....Ama ille velakin şu ördüğünüz paspas a hayran oldum ...Vallahi ben size helal olsun diyorum.... Ellerinize sağlık...Bu kadar büyük bir paspası biz bayanlar bile zor öreriz.:)) Harikasınız yaaa...:)))
Güle güle iyi günlerde kullanınız....İnşaallah çiçeklerinize de bir şey olmadan kışı atlatırsınız...::Selam ve sevgiler size...:)) |
Alıntı:
|
Maşallah, halınız hem çok çabuk bitmiş hem de çok güzel olmuş.
Ben de mavi iple başlamıştım, az kaldı bitmesine elime alamadım bir türlü, hemen utanıp bitireyim bari. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu sitede çok şey öğreniyorum :) |
Serkan bey kamkatınız ve papağanınız hayırlı olsun.Kar bitkilerinize inşallah zarar vermez.
Örtecek imkanınız yoksa üzerlerindeki karı dökmeyin .Ayaz yaparsa kar ayazın zararını azaltır.Bizde şu sıralar aynı problemlerle uğraşıyoruz.Bu yıl kış biraz sert geçecek gibi.Kolay gelsin. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biberiye için hiç üzülme, bende ibadullah. Hatta aşağı kısımdakileri söküp, değişiklik yapacağım. İstediğin kadar gönderirim sana.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu gün terasıma şöyle bir baktım ufak ufak kıpırdanmalar var. Güllerime aşı yapmıştım filizleri büyümüş galiba sarı kırmızı gülüm olacak . 3 adet çuhamda gayet iyi. birde fındık turplarım, rokalarım.ve kıvırcıklarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025