agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   serkan_istanbul / teras (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/22666.htm)

serkan_istanbul 11-01-2012 13:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi canannuman (Mesaj 897755)
Bravo bende, bende çeşit var sanıyorum. Bu ne güzellik. Tebrik ederim. Ayrıca farklı fikirlerle objeleri değerlendirmenizide ayrıca takdir ettim. Sağolun paylaşımlar için.

çok teşekkür ederim. hosgeldiniz.

serkan_istanbul 11-01-2012 13:36

3 Eklenti(ler)
Dün eminönü çiçek pazarındaydım çok soğuktu ama bir o kadarda sevinerek geldim eve. artık kamkatım var. çok uygun aldım inşallah bir sorun çıkartmaz. birde kasımpatı onun hayatını kurtardım. Yaz aylarında askılı saksılarda 20 30 tl civarında satıştalardı. almamıştım. ama dün karşıma çıktı saksısından çıkarılıp atılmıştı çok üzüldüm aldım onu. Bakım yapıyolardı bazı çiçekçiler atmışlardı yıkıntıların arasına birini kurtara bildim başka alamadım yanımda arkadaşta vardı alma sonra al dönüşte alırsın falan dedi bende bir tane aldım en azından onun hayatı kurtuldu. bu arada soğuklar yüzünden fiatlarda indirim var birde pazarlık yaparsanız neler var neler. en sondaki resimdeki kırklareli merkezde yolun her iki tarafına yapılmış çiçekliler. değişik bitkiler bodur türler dikiliydi.

toprak 15-01-2012 21:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 898172)
Dün eminönü çiçek pazarındaydım çok soğuktu ama bir o kadarda sevinerek geldim eve. artık kamkatım var. çok uygun aldım inşallah bir sorun çıkartmaz. birde kasımpatı onun hayatını kurtardım. Yaz aylarında askılı saksılarda 20 30 tl civarında satıştalardı. almamıştım. ama dün karşıma çıktı saksısından çıkarılıp atılmıştı çok üzüldüm aldım onu. Bakım yapıyolardı bazı çiçekçiler atmışlardı yıkıntıların arasına birini kurtara bildim başka alamadım yanımda arkadaşta vardı alma sonra al dönüşte alırsın falan dedi bende bir tane aldım en azından onun hayatı kurtuldu. bu arada soğuklar yüzünden fiatlarda indirim var birde pazarlık yaparsanız neler var neler. en sondaki resimdeki kırklareli merkezde yolun her iki tarafına yapılmış çiçekliler. değişik bitkiler bodur türler dikiliydi.

Yazın boş zamanlarımda Eminönü'deki çiçekçileri gezmeyi severim. Eskiden hafta sonu önce çiçekçilere uğrar, Mahmutpaşa'dan yürüyerek Kapalıçarşıya çıkardım. Sahhaflardan Beyazıt meydanına geçer, Çınaraltı'daki eskicileri (antikacıları) dolaşır, eğer vaktim kalmışsa Polonya pazarına da bir uğrardım. Şimdi evli ve çocuklu olunca bu geziler hayal oldu. Aslında iş hayatı da hiç fırsat bırakmıyor.

serkan_istanbul 16-01-2012 14:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi toprak (Mesaj 899935)
Yazın boş zamanlarımda Eminönü'deki çiçekçileri gezmeyi severim. Eskiden hafta sonu önce çiçekçilere uğrar, Mahmutpaşa'dan yürüyerek Kapalıçarşıya çıkardım. Sahhaflardan Beyazıt meydanına geçer, Çınaraltı'daki eskicileri (antikacıları) dolaşır, eğer vaktim kalmışsa Polonya pazarına da bir uğrardım. Şimdi evli ve çocuklu olunca bu geziler hayal oldu. Aslında iş hayatı da hiç fırsat bırakmıyor.

sayfamı ziyaretiniz için teşekkür ederim. Aynen sizin yaptığınız gibi bende oraları gezmeyi çok seviyorum hala sık sık olamasada zamn buldukça gidiyorum. E bekarlık sultanlık. yarın yine orada olacağım.

dokuzuncu 19-01-2012 03:27

Müthiş, hayran kaldım. Çiçekleriniz, özellikle sukulentler ve kaktüsler harikulade. Emeğinize sağlık. MaaşAllah diyeyim de nazar deymesin.

serkan_istanbul 29-01-2012 14:31

3 Eklenti(ler)
şimdide MUHABBET KUŞUM MAVİŞ MURAT, SULTAN PAPAĞANIM ÇARLİ SULTAN VE EN SON ARAMIZA KATILAN JAKO PAPAĞANIM YAKUP

cegabo 29-01-2012 15:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 898172)

serkan bey kamkatiniz cok guzelmis. Eminonunde cok pahaliydi kamkatlar. Uygun demissiniz ne kadara aldiniz acaba?

serkan_istanbul 29-01-2012 16:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cegabo (Mesaj 905251)
serkan bey kamkatiniz cok guzelmis. Eminonunde cok pahaliydi kamkatlar. Uygun demissiniz ne kadara aldiniz acaba?

satıcı 35 dedi ama 30 tl ye aldım pazarlık yaptım ithal olanlardan tercih etmedim hatta meyvesi olmayan sağlıklı yapıda olanlarda 25 dedi sanırım 20 ye alırdım ben meyveli olanını aldım.

sevim.K 29-01-2012 17:32

Biraz şaşkınlık ama daha çok sevinçle sevgiyle izliyorum sayfanızı sevgili serkan_istanbul. Bitki çeşitliliğiniz artmış. Kuşlara bayıldım.

Papağan çok özel bir kuş. Çok ilgi istiyor. Bazan strese girdiğinde kendine zarar verebiliyor.

serkan_istanbul 30-01-2012 17:29

çok teşekkür ederim ilginize. evet hepsi çok güzeller konuşuyorda. çok geveze. terasımda karlar altında sabah baktımda çıkamadım. tekrar teşekkürler. sevim hanım.

mhrslm 30-01-2012 18:59

Üstadım, bahçeniz bir harika. Maşallah...

mrduran 31-01-2012 11:32

Merhaba efendim,

Güzellikler devam ediyor, içindeki kuşları ve bitkileri ile.

Her şey çok güzel, sağlıklar içinde devamını diliyorum ALLAH' tan.

Kolay gelsin.

Saygılarımla lütfen.

serkan_istanbul 31-01-2012 12:46

çok teşekkür ederim. saygılar bizden.

serkan_istanbul 01-02-2012 10:47

5 Eklenti(ler)
Terasımdan kar manzaraları bakalım eridiğinde kalan sağlar benimdir diyeceğim.

serkan_istanbul 01-02-2012 10:55

5 Eklenti(ler)
kendi yaptığım kapalı alandakiler iyi.

serkan_istanbul 01-02-2012 11:08

1 Eklenti(ler)
buda arkadaşıma tığla yaptığım halı. ipi kürkçü handan aldım. tığı aldığım yerde nako da bir amcada habire örüyodu ben çekiniyodum amca dediki aman boş ver oğlum ayıp deil elinden geliyosa ör dedi bana. seneler önce kilosu 15 tl idi ama şimdi 10 tl ye aldık hemde ip *** aldıklarımdan farklı kendinden kalın tüylü biz ip sardırıyoduk kaç sene önce.

emily14 01-02-2012 11:28

Ellerinize sağlık Sevgili Serkan valla bayıldım ;)
süper olmuş.

Terasınız bayaaa kar altında :(
ama benim köydeki zamanlarımdan hatırladığım. Karın altında kalması dondan daha az etkilenmesi demek. Yani kar altında sıcak kalıyor bitkiler. Karlar eridiğinde de umarım şifa olur kar suyu. Zaiyatınızın hiç olmaması dileğiyle.

EMEL

serkan_istanbul 01-02-2012 11:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emily14 (Mesaj 906328)
Ellerinize sağlık Sevgili Serkan valla bayıldım ;)
süper olmuş.

Terasınız bayaaa kar altında :(
ama benim köydeki zamanlarımdan hatırladığım. Karın altında kalması dondan daha az etkilenmesi demek. Yani kar altında sıcak kalıyor bitkiler. Karlar eridiğinde de umarım şifa olur kar suyu. Zaiyatınızın hiç olmaması dileğiyle.

EMEL

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. çok saolun.

berrinb 01-02-2012 13:21

Sevgili Serkan istanbul...kar manzaraları, kuşlarının ve kumkatın güzelliğine hiç diyecek yok ....Ama ille velakin şu ördüğünüz paspas a hayran oldum ...Vallahi ben size helal olsun diyorum.... Ellerinize sağlık...Bu kadar büyük bir paspası biz bayanlar bile zor öreriz.:)) Harikasınız yaaa...:)))

Güle güle iyi günlerde kullanınız....İnşaallah çiçeklerinize de bir şey olmadan kışı atlatırsınız...::Selam ve sevgiler size...:))

serkan_istanbul 01-02-2012 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 906370)
Sevgili Serkan istanbul...kar manzaraları, kuşlarının ve kumkatın güzelliğine hiç diyecek yok ....Ama ille velakin şu ördüğünüz paspas a hayran oldum ...Vallahi ben size helal olsun diyorum.... Ellerinize sağlık...Bu kadar büyük bir paspası biz bayanlar bile zor öreriz.:)) Harikasınız yaaa...:)))

Güle güle iyi günlerde kullanınız....İnşaallah çiçeklerinize de bir şey olmadan kışı atlatırsınız...::Selam ve sevgiler size...:))

ilginize ve sözlerinize çok teşekkür ederim. 1 günde bitirdim baya zor oldu aslında kocaman bir halı oldu arkadaşımın evinde ona hediye ördüm. sevgilerimle.

mandalinci 01-02-2012 14:42

Maşallah, halınız hem çok çabuk bitmiş hem de çok güzel olmuş.

Ben de mavi iple başlamıştım, az kaldı bitmesine elime alamadım bir türlü, hemen utanıp bitireyim bari.

Ellerinize sağlık.

serkan_istanbul 01-02-2012 15:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 906399)
Maşallah, halınız hem çok çabuk bitmiş hem de çok güzel olmuş.

Ben de mavi iple başlamıştım, az kaldı bitmesine elime alamadım bir türlü, hemen utanıp bitireyim bari.

Ellerinize sağlık.

çok teşekkür ederim saolun kolay gelsin.

ddmk 10-02-2012 14:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul (Mesaj 721587)
maydanoz roka dereotu ıspanak pazı mevsimlik çiçekler kadife verbanayı dallardan cogaltıyorum o kadar cokki tesekkur ederım goruslerınız ıcın

maydanoz sadece tohumdan çoğalır diye biliyordum yapraktan nasıl çoğaltıyorsunuz.
bu sitede çok şey öğreniyorum :)

Adil 11-02-2012 13:43

Serkan bey kamkatınız ve papağanınız hayırlı olsun.Kar bitkilerinize inşallah zarar vermez.
Örtecek imkanınız yoksa üzerlerindeki karı dökmeyin .Ayaz yaparsa kar ayazın zararını azaltır.Bizde şu sıralar aynı problemlerle uğraşıyoruz.Bu yıl kış biraz sert geçecek gibi.Kolay gelsin.
Saygılar selamlar.

serkan_istanbul 11-02-2012 14:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ddmk (Mesaj 910138)
maydanoz sadece tohumdan çoğalır diye biliyordum yapraktan nasıl çoğaltıyorsunuz.
bu sitede çok şey öğreniyorum :)

Orda bir hata yapmışım. verbana dallardan çoğaltıyorum diyecektim yanlış olmuş.

serkan_istanbul 11-02-2012 14:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonerordo (Mesaj 910550)
ben de öyle biliyordum. ot sonuçta tohumdan çok kolay ve gür yetişiyor. ilginç bir deneyim. ben de merak ettim sonuç ne olacak.

ben de örgü örmeyi biliyorum :o ama o halı ayrı marifet ister. maşallah.

çok teşekkür ederim.

serkan_istanbul 11-02-2012 14:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 910578)
Serkan bey kamkatınız ve papağanınız hayırlı olsun.Kar bitkilerinize inşallah zarar vermez.
Örtecek imkanınız yoksa üzerlerindeki karı dökmeyin .Ayaz yaparsa kar ayazın zararını azaltır.Bizde şu sıralar aynı problemlerle uğraşıyoruz.Bu yıl kış biraz sert geçecek gibi.Kolay gelsin.
Saygılar selamlar.

çok teşekkür ederim sizede kolaylıklar diliyorum. şimdilik bir şey yok gibi bakalım. sadece bir bitkim kırılmış ona çok üzüldüm. biberiye.

Güler 11-02-2012 15:17

Biberiye için hiç üzülme, bende ibadullah. Hatta aşağı kısımdakileri söküp, değişiklik yapacağım. İstediğin kadar gönderirim sana.

serkan_istanbul 11-02-2012 19:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi güler (Mesaj 910619)
biberiye için hiç üzülme, bende ibadullah. Hatta aşağı kısımdakileri söküp, değişiklik yapacağım. Istediğin kadar gönderirim sana.

çok teşekkür ederim ablacım. Yinede üzülmemek elde deil 11 12 yaşındaydı.bir kaç dalı diktim ama bakalım ya nasip .

serkan_istanbul 16-02-2012 18:49

5 Eklenti(ler)
bu gün terasıma şöyle bir baktım ufak ufak kıpırdanmalar var. Güllerime aşı yapmıştım filizleri büyümüş galiba sarı kırmızı gülüm olacak . 3 adet çuhamda gayet iyi. birde fındık turplarım, rokalarım.ve kıvırcıklarım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025