![]() |
Nisan ayı teras raporu
5 Eklenti(ler)
|
Nisan ayı teras raporu
5 Eklenti(ler)
|
Nisan ayı teras raporu
2 Eklenti(ler)
|
Nisan ayı teras raporu
1 Eklenti(ler)
Eklenti 608494
amaryllis |
Teşekkür ederim sayın Gül Batur.
|
Sayın Ykolko ...herşey o kadar güzel ki ,,diyecek söz bulamıyorum...en iyisi gene maşallah demek :p
|
Teşekkür ederim tanerege...
|
Mayıs ayı teras
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayı teras
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayı teras
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayı teras
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayı teras
2 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
4 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
Bir kaç Peru zambağı (Alstroemeria)
Eklenti 615768 Eklenti 615769 Eklenti 615770 Eklenti 615771 Eklenti 615772 |
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
|
Muh-te-şemmm.............
|
Teşekkürler...
|
Masallah çicekleriniz birbirinden muhtesem. Sevgiyle yetistikleri her hallerinden belli oluyor.Emeklerinize saglik
|
Sn Ykolko kaktüsler ve diğer bitkiler hepsi çok güzeller.. terasta gözüme çarpan düzen ve özen.. Ellerinize sağlık..
|
Sayın ykolko teras ve balkonunuzda gezmek muhteşem...Bu güzellikler için sizi tebrik ediyorum. Elinizin değdiği maşallah sizden aldığı sevgiyi çiçeklerle geri sunmuş... her biri ayrı güzeller; sayenizde tillandsia bitkisiyle ilk sizin sayfanızda karşılaştım çok ilginç bir bitki. Hoyalarınız ve kaktüsleriniz ise takdire şayan Allah Nazardan Korusun...Bol çiçekli günler dilerim.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.
|
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
1 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı Teras
3 Eklenti(ler)
|
Sayın YKolko,
Bütün sayfalarınızı tek tek gezdim her bir çiçeğinize hayran oldum. 806 nolu mesajınızdaki son resim kedi kuyruğu dediğimiz kaktüs mü acaba? Ayrıca son mesajınızdaki (807) çiçeklerinizin de isimlerini ve mümkünse bakım şartlarını yazmanızı rica edebilir miyim lütfen? |
806 nolu fotoğrafların en altındaki evet kedi kuyruğu 807 nolu fotoğraf acı bakla dedikleri bir bitkidir.
|
Harika cicekleriniz var..Ben bir kaktüs severim.En cokda kaktuslerinize hayran hayran baktim.Maaşallah cok güzeller.Keyifle büyutmeniz dilegiyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025