![]() |
Sevgili cenan raflar çok iyi olmuş. Bir öneri de benden: Rüzgarlı havalarda huzurun kaçmasın diye önlerine kalınca bir ip ya da benzeri bir malzemeden taksan diyorum.
Bir de gözüm takıldı; en üst rafta ortaya doğru bir esneme mi var, bana mı öyle geldi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harika olmuş.güle güle kullanın.
|
Cyklamen
2 Eklenti(ler)
Geçen sene beyaz Cyklamen' im vardı. Onun asillği vardı, bununda şirinliği... Velhasıl güzel çiçek bunlar;)
|
Sedum Palmeri
1 Eklenti(ler)
Havaların soğumasıyla alakalı olarak, dip yapraklarımız kızarmaya başladı. Bayılıyorum yeşil yapraktaki kırmızımsı uçlara;)
|
Hawortia
1 Eklenti(ler)
Hawortia' m bir senedir benimle. İki kere kurumaktan döndü. Hiç yavru vermedi. Ama benim gözüm yollarda kaldı:p.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vay vay vay vaaaayyy. Çok güzel ayrıcana çok ta şıkk:D Kıskandım... |
Balkonumda resim çekilmek isteyenler var nabeer:D
|
Kahve içmeye gelenler bile var:D
|
Alıntı:
|
Sıklaman kadar soğuğu ve suyu bu kadar seven bir de mavişi biliyorum.
Sevgili cenan çok iyi bakmışsın, göz alıyorlar.;) |
Sevgili Aygün hocam, geçen sene de eşim büyük yapraklı ve çiçekli olandan almıştı, tecrübesizliğime kurban gitmişti. Bu sene az buçuk tecrübelendim. Bunuda soldurursam bana bir daha Cyklamen getirmeyecek:o. Hee bu arada bu bana evlilik yıldönümü için aldığı çiçeklerden sadece biri:rolleyes:. Diğerlerininde resimlerini çekince eklerim.
|
5 Eklenti(ler)
Miniklerim...
|
1 Eklenti(ler)
Minikleri bir saksıya topladım.
|
2 Eklenti(ler)
Sümbüller açılmaya başladı. Bir tane çiçeği bile kokusunu almaya yetiyor.
|
Çiçekleriniz çok güzeller. Ne güzel bakmışsınız, tebrikler. Ayrıca sedum palmerinin bu kadar güzel göründüğünü bilmiyordum. Benimkilerde büyüyünce inşallah böyle güzel görünecekler. İnşallah netin başından kalkabilirsem yolda bir bahçenin kenarından söktüğüm aleo vera yavrularımı dikeceğim..
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
Minik kaktüs ve minik yavruları:rolleyes:.
|
2 Eklenti(ler)
Sanırım gymnocalycium mihanovichii hibotan. Hatam varsa affola.
|
Sevgili cana kaktüsler harika güle güle büyüt.
|
Sayın Cenan hanım,
Bugün fotoğrafını yayınladığınız minik yavrular tohumdan mı yetiştirildi, yoksa yanda bulunan sürgünlerden mi? Her iki durumdada oldukça güzeller. Sanırım aynısından bende de var. Bir satış merkezinde kaktüsler yanında tohumdan çimlenmiş olarak birkaç tane almıştım aynı şekilde minik. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Benekli oluşu ayrı bir güzellik katmış;).
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşım sudaki bambularının ucunda çıkan filizlerini vermişti bana. Bir buçuk senedir benimle birlikteler. Nazları kaprisleri yok, görüntüleride güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Kocayemiş' imi kaynım italyadan getirdi. Bordo dallarındaki yeşil yaprakları herdem kalacakmış. İlerde bahçeyemi dikerim bilemiyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025