![]() |
4 Eklenti(ler)
Evet hayal etmesi bile güzel periş
|
4 Eklenti(ler)
Bu arada kaktüs ve sukulentlerede bulaşmış oldum ucundan
|
Çok güzel düzenli harika olmuş hayalde böyleyse gerçekte kim bilir ne kadar güzel olur elinizden kaktüsler sukulentler harika ellerinize saglık sevgiler...
|
Çok şirin olmuş:p Sukulentlerle dolduğunu düşündüm bakarken harika, emeklerinize sağlık Serpil hanım:)
|
Sevgili periş teşekkür ederim.
|
Teşekkürler Sevim hnm .Masa altı olduğu için bitki seçimlerinde çok zorlanıyorum ,masanın üzeri cam ve en fazla 15 - 20 cm büyüyecek bitkiler olabilir .Çıplak yerleri yosun ya da
kuş yemiyle çimlendirmeyi düşünüyorum . |
çok güzel olmuş ellerine sağlık...
|
Teşekkür ederim sevgili serkan
|
3 Eklenti(ler)
Artık dereden geçerken paçaları sıvamaya gerek yok , bi köprümüz var ;)
|
3 Eklenti(ler)
Evimizin çiti ve birde bankıda var
|
Sevgili Serpil çok güzel olmuş köprüye bayıldım...
|
Tebrik ederim Serpil Hanım, başta bahçeli eviniz olmak üzere her şeye yaratıcılığınız değmiş balkonda.
|
Maket bahçeli eve bayıldım. :)
Hem ne ince işçilik, hem de ne çok emek. Ellerinize sağlık! :) (İnşallah gerçeğine de sahip olursunuz.) Köprü özellikle çok güzel olmuş. Yosun türlerinden de çim olabilir belki. :rolleyes: |
Perişciğim teşekkür ederim
Syn. M.Saygın teşekkür ederim objeler üzerinde hayal kurmayı değişiklik yapmayı seviyorum . Sevgili gilan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,bende beğeniyle gezdiğim bahçenizde bol çiçekli sağlıklı çoook mutlu günler diliyorum |
Ay serpilcim o ne şirin şey öyle inşallah gerçeğide nasip olur gönlünce her çeşit çiçek eker keyfini çıkarırsın.
|
Selamlar
Yok böyle bir şey yaaaaa.Çocuklar ile bakıyorum sayfanıza hayran kaldıkkkkkk.Bizde istiyoruz hepsinden bütün çiçeklerden.Galiba türkan sultanın size yaptığını siz bana yapıyorsunuz şu anda .
|
Meyveli tepe ve sizler beni tuksak ettiniz,bağ bahçe balkon üçgeninde yoruldum artık koşturmaktan.
|
Hoş geldin sevgili superi, ziyaretin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim. ağaçlar net ve içindeki değerli dostlar insanı böyle tutsak ediyor ve benim hayatımda abartısız kocaman bir yeri var ,siteye girmediğim gün yok diyebilirim . Keşke bütün tutsaklıklar ve yorgunluklar böyle olsa , keşke yakın olsakta bahçen ve bağında yorgunluğuna büyük bir zevkle ortak olsam :)) bahçen , bağın ve balkonunda huzur dolu bol bitkili günler diliyorum sevgiler.
|
Merhaba ellerinize sağlık çiçekleriniz ve bahçeli eviniz harika görünüyor.ne kadar özenli bir çalışma,pencere tülüne kadar muntazam olmuş.zerafetinize hayran kaldım.
Çizgi filmlerdeki gibi bir an küçülüp,kendimi şirin evinizde hayal etmedim dersem yalan olur.sevgiler.. |
Merhaba İremsıla, güzel sözleriniz için teşekkür ederim .Hayal evimin kapısı gördüğünüz gibi hayal kurmayı seven herkeze açık , bendende sevgiler :)
|
Allah'ım çıldırıcam, arkadaşlar inanın beni hayranlıktan delirteceksiniz. arkadaşların balkon ve teraslarına göz gezdiriyorum ve herkesin kendince bir dünyası ve o dünyalarda muhteşem yenilikler var. Serpil Hanım bu evi hangi malzemelerle yaptınız? neler kullandınız? biraz anlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca ilk sayfada pamuk helva çiçeğiniz( kına çiçeği) bayıldım sizde tohumunu mevcut mu? rengi çok tatlı da :))))
|
Merhaba aburcuburs , uzun süredir sayfamla ilgilenemediğim için cevap yazamadım üzgünüm .Önce güzel sözleriniz için teşekkür ederim , evin yapımına gelince tamamen amatörce yapılmış bir şey , duvarlar köpükten çatı ince bir ahşap , zemin alçıdan :D çitler ve bank bizim sokağın çocuklarının yediği ve benim için topladığı dondurma çubuklarından .Köprünün parmaklıkları çöp şiş için satılan çöplerden trabzan ince bir dal parçası .Derenin yapımı toprağı ıslak elle oyup alçı dökülerek . Dağı oluşturan taşlarda ormandan toplandı . Kına çiçeğine gelince geçen seneden di tohumunuda topladım yanlız ayrı ayrı toplamadım karışık renkli .
|
Sevgili Serpil Hanım,böyle güzel çiçeklerle süslenmiş ve çiçekleriyle olduğu kadar düzenlemesiyle de göz kamaştıran balkonunuzu bugüne kadar farkedemediğim için adıma eksiklik hissetim.Ne kadar güzel bitkiler yetiştirmişsiniz,herşey o kadar güzel ki bazı sayfalara geri dönüp bir daha baktım.Özellikle bu son çalışmanıza hayran kaldım ve hayranlığımı ifade edebilecek söz bulamıyorum.Tek kelime ile herşey muhteşem,elinize emğinize sağlık,saygılar, sevgiler...
|
Serpil hanım,inanmıyorum,bu ne güzellikler böyle.tasarımlar,çiççekler...her şey her şey çok güzel.inanın evinizi bilsem,kapınızı çalardım,kolay gelsin.sevgiler.
|
Sevgili Serpil Özdemir,
Arkadaşlargereken herşeyi yazmış. Hepsine katılıyorum. Veee hayal evinizin gerçekleşmesi dileklerimle. . . Zevkiniz ve emeğiniz takdire şaiayn nitelikte. Selam ve sevgilerimle Asu (ben yine sessiz sessiz bu şahaseri izlemeye geçeyim);) |
gerçekten harikasınız serpil hanım :) teras şahane.Ellerinize sağlık.fotoğraflarda gayet güzel sanki bende oradaydım :)
|
2 Eklenti(ler)
İşlerim dolayısıyla çok uzun bir süre balkon sayfamı ıssız bırakmışım . Oysa benim balkonumada bahar yaz geldi ,kayıplarıyla yeni üyeleriyle . Bu sene ilk rengim leylaktı
|
4 Eklenti(ler)
Kayısı renkli sarmaşık gülüm tam 6 tane açtı.
|
5 Eklenti(ler)
ve ötekiler
|
2 Eklenti(ler)
Ve beyaz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025