![]() |
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim sevgili SerDag , o gördüğünüz ferforje benim eski vitrin rafımdı. Önceki sayfalarda eski hali var . Yakındaki bir demirciye götürdüm çapraz demirleri söktürüp bir sıra daha ekleyerek düz yaptırdım , en alttaki kısmıda köşe bent yaptırdım tenekelerimin düzgün durması için ve kullannacağım saksılarımın ölçülerini alıp çemberler yaptırdım sonra ben yerine karar verdim usta kaynattı . Kapı ,pencere demirleri yapan demirciler var onlara giderseniz sizde yaptırabilirsiniz istediğiniz ölçülerde
|
Kışında üzerine naylondan ön taraf boydan boya fermuarlı bir elbise dikeceğim sera olacak
|
1 Eklenti(ler)
Bu üçlüye bakıp aşağı doğru çiçek çiçek sarktıklarını hayal ediyorum .
|
3 Eklenti(ler)
Bu gün hayal günü , bu masayla ilgili de farklı hayallerim var .
minik fidelerimde o hayalin içinde olacak . |
1 Eklenti(ler)
Melissam kendi halinde gelişmeye çalışıyor , bu ikinci yılı.
|
3 Eklenti(ler)
Yasemin yeni yerinden memnun görünüyor , buraya geçirince fark ettim ne kadar uzamış . Tomurcuk büyütmekle meşgul kendileri .
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1280838181 |
2 Eklenti(ler)
Kırmızı kız nazlı nazlı yaprak büyütüyordu , biraz fırça yedi , birde yeni gelen çalışkan sakız kızı görünce hasedinden kudurdu :) Birde üstüne yan yana yerleştirdim onları yaşasın kötülük :rolleyes:
|
Sevgili Serpil balkonunuz çok düzenli sardunyalar harika elinize emeginize saglık
|
1 Eklenti(ler)
Komşum bakamadığından bana verdiğinde bakımsız uzun bir şeydi , biraz budama biraz geniş yerle , elimden büyük yapraklar geliştirdi, hemde etli etli .Ne tomurcukları gelişiyordu ,nede yanındakilere izin veriyordu , biraz çektim kulağını kıydım azıcık yapraklarına . Hem çiçeklendi hemde ötekiler nefes aldı .
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1305887742 |
2 Eklenti(ler)
Onlarda mutlu şimdi .Gülümsemelerinden belli değilmi ?
|
Teşekkür ederim Periş .;) mutfak kapısı balkona açılıyor çay kahve hemen elinin altında çiçek manzaralı masada balkonda , ben olmasamda keyfine bak .Mersine sevgiler.
|
3 Eklenti(ler)
Bitlere ve mantara inat .
|
Balkonunuz harika Serpil Hanım, ellerinize sağlık...
|
Teşekkürler sayın Livadi ziyaretiniz ve ziyaretiniz sayesinde farkedip okuduğum birdik adlı hikayeniz için , sevgiyle kalın.
|
5 Eklenti(ler)
Güne mutlu başlamak için bundan ala sebepmi olur ? ;)
Gardenyam nihayet ilk tomurcuğunu açtı ötekilerde sırada . Yasemin öncülük etmişti , ikisi yanyana müthiş bir koku ziyafeti olacak. |
2 Eklenti(ler)
Passiflaram b5a verdikten sonra tomurcuğa boğuldu ,yanlız sanırım biraz fazla kaçırdım yapraklarda sararmalar oldu.
|
Sevgili serpil balkonun yine şenlenmiş maşallah.
Benim gibi sadece sardunyayla kalmamışsınız her çeşit var ne güzel ellerine sağlık. |
Harika çiçekkler açmış bitkileriniz maşallah. Bu arada gardenyanız her zamn dışardamı nasıl bir yerde tutuyorsunuz bendede iki adet var şimdilik iyiler. sevgiyle kalın.
|
Sevgili Serpil gardenya ve yasemin ne güzel kokuyordur şimdi ellerine emeklerine saglık..
|
Sevgili Türkan , aslında sarmaşık ve gül ağarlıklıydı balkonum .Söylemiştim ya beni sardunyalara siz sardırdınız ;)
|
Perişciğim , evet misler gibi kokuyorlar,çabuk solmasınlar diye burnumu değdirmemek için zor zabdediyorum kendimi .
|
Sevgili serpil .
Eğer gerçekten sardunyalara benim yüzümden bulaştıysan ne mutlu bana bu öyle bir hastalıki bir daha kurtulamassın. Birde istanbulun hangi semtinde oturduğunuzu merak ettim eğer bir mahsuru yoksa bu arada ben dört levent çeliktepede oturuyorum. |
3 Eklenti(ler)
Hiç bir mahsuru yok Türkan hanmcığım ,Bahçelievler _Şirinevler de oturuyorum .
Evet siz bana neler ettiniz bilmiyorsunuz , önce sardunyalara sardırdınız sonra ceylanlara ,yetmedi minyatür ceylanı astınız balkona poz poz resimlediniz ertesi gün soluğu bauhausta aldırdınız :mad: İşte bu bebek ceylanlarım iki renk bir arada yeni yeni alıştı evine . 2. resimdeki sardunyamla farklı bir yakınlığımız var ona söylediklerimi anladığını ve dinlediğini hissediyorum .Veee ben ona birkaç gündür Türkan sultan diyorum. |
Ayy sevgili serpilcim benim adımla bir çiçeğe hitab etmeniz beni çok sevindirdi teşekkürler canım.
ceylanına gelince bendeki ceylanın cinsinden,o ileride hepsi biraz daha koyu açacak inanamayacağın bir renk olacak. Benim ceylanların hepsi geçen yıldan yerde olan anaç cam önünde olanlar onun yavruları ben yetiştirdim satın almadım.İnan serpilcim geçen yıl aldığımda aynı sendeki ceylanın rengindeydi ilk sayfalarda rengine bakabilirsin ama bu yıl daha koyu pembe,daha canlı açtılar resimlerde asıl rengini belli olmuyor, yani ceylanı kurutmadan seneye görebilirsek renginin değiştiğini görüceksin daha güzel bir renk olucak lütfen bunu deneyin.Serpil hanımcım fazla uzattım kusuruma bakmayın sevgiler. |
çok güzel resimler devamını bekleriz serpil hanım...
|
Ne güzel Türkan hnm. , ben filiz tutturamıyorum bir türlü . Ya satın alıyorum ya da tohumdan yetiştiriyorum , sardunyada hiç denemedim , deneyeyim bakalım olacakmı.
|
Çok teşekkür ederim Sevilciğim ,annemin memeleketi Ordu ya kocamaaan sevgiler .
|
Masa altındaki hayal evim ve bahçem
4 Eklenti(ler)
Bahçeli bir ev hayalim bana çok uzak , bende minyatürüyle avunuyorum ,telefonum arızalandığı için ayrıntıları resimleyemedim. Evimin yapım aşamaları henüz çatısı yok.
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1307173626
Evimin arsası burası , şuan evim bitti arsaya yerleşti minik dere ve mini göl çalışmaları yapılıyor . Onların resimlerinide ekleyeceğim . |
Sevgili serpil hayal etmesi bile güzel ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025