![]() |
3 Eklenti(ler)
Ve sklemen...Yılın son günü kendi kendime aldığım iki güzellik
|
3 Eklenti(ler)
Bina görevlimiz, komşulardan birinin kocamanlık mum çiçeğini kapının önüne atmış. Çiçeği kaptığı gibi bana getirmiş, gözün gibi bakarsın sen buna deyip bana verdi soğolsun.....
|
Aslında resimleri yükleyemedim,yeni yılınızı görsel bir şölenle kutlamak istedim ama nasip değilmiş....SİTEDEKİ tüm arkadaşların yeni yillarını kutlar sağlıklı mutlu ve bol ama bol çiçekli günler bilerim.:p
|
Sayın kirikkale41,
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Böylesine yetişmiş bir mum çiçeğine sahip olmak yılbaşı piyangosu olsa gerek. İnşallah yazın mis kokulu çiçekleri olur. Selam ve saygılar |
Alıntı:
|
çiçekleriniz ve sayfanız çok güzel emeğinize sağlık .... kandıra'dan dayanamayıp aldığınız kırmızı ve sarı gül gibi çiçek açan bitkinin adı nedir....ilk defa görüyotum çok beğendim...
|
Sayın Sami Ulus teşekkür ederim saygılarımla .........
|
Sayın şewwal,teşekkür ederim.Kandıradan aldığım çiçekler yumrulu iri begonya yazım bol çiçekli olur.Saygılarımla.....
|
5 Eklenti(ler)
Herkese selamlar yine yaz geliyor açılışı oğlumla ve çilekleri ile yapalım dedik.....
|
5 Eklenti(ler)
Sümbüller ve adımı bilmediğim bayılarak aldığım çiçek,bir çok rengi vardı ama evde nereye koyarım diye kara kara düşündüm bir tane ile yetindim....
|
Adını bilmediğiniz çiçeğiniz sindrella çiçeği, burada bir başka rengini görebilirsiniz.:)
Oğlunuz çok şeker maşallah. |
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır menekşe alıp almamakta kararsızdım bu güzelliği görünce dayanamadım.
|
3 Eklenti(ler)
Ve açelya...
|
3 Eklenti(ler)
Lisleri bir bit türü sardı bir türlü kurtaramıyorum.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
2-3 gün önce çıkan çift gökkuşağını sizlerle paylaşmak istedim.Oğlumun çim adamları da sizlerle...)
|
5 Eklenti(ler)
Yeni aldığım yılbaşılar,mis kokulu manolyalar ve orkidelerde de çiçek sapı mı kök mü ayırt edemiyorum..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025