![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeye ekemedim ama acısını balkonda çıkarttım =)
|
5 Eklenti(ler)
Devamı geliyor :)
|
5 Eklenti(ler)
Paylaşıma devam =)
|
4 Eklenti(ler)
Bugünlük bu kadar =)
|
Sevgili kirikkale41 domatesler biberler harika görünüyor lisianthus almadığıma pişman olduğum çiçek mükemmel görünüyor begonyalar ne durumda acaba bendekiler öldü ellerine emeklerine sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
yeni fotoğraflar sizlerle 1
|
Sevgili Kırıkkale41 yılbaşı çiçekleri rengarenk bayıldım sıklamen mükemmel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... ;)
|
5 Eklenti(ler)
yeni fotoğraflar sizlerle 2
|
4 Eklenti(ler)
Resimleri paylaşmaya devam
|
5 Eklenti(ler)
Resimlere devam
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
4 Eklenti(ler)
Devamı......
|
1 Eklenti(ler)
Son resim
|
Sitedeki herkese selamlar....Yeni aldığım çiçekleri sizlerle paylaşmak istedim gerdanya 1 ay oldu alalı tomurcuk doluydu dün süpriz yaptı ve açtı kokusu muhteşem..........
|
Balkonunuzu cennete çevirmişsiniz, kokusu buralara kadar geldi, Ellerinize sağlık.
|
Sayın kırıkkale41,
Balkonunuz muhteşem. ellerinize sağlık. Bitkilerinizin hepsi maşallah saglıklı vede coşkulu görünüyor. Kışı rahat atlatmanız dileklerimle. Selamlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam bir şölen.Harika çiçekler var. Lisileri ben yazın bahçeye dikiyorum tabii çabucak gidiyorlar.Seneye her renkten saksıya dikmek lazım.
|
Alıntı:
|
Sevgili kirikkale41, yeni yıla muhteşem bir çiçek şöleniyle girdiniz yılbaşı çiçekleri, cyclemen, gardenya, ve lisiler harika, lisiyi evde denemek lazım demekki, sevgiler saygılar.
|
Alıntı:
|
Sevgili kırıkkale41 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
|
Sevgili kırıkkale41, yeni yılınız size ve ailenize huzur, sağlık, ve mutluluk getirmesini dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dün dayanayıp aldığım paskalya:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025