![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili kırıkkale41 ben en çok kardaki güzeli sevdim desem darılmazsınız değil mi:) Ne kadar güzel ve ne kadar mutlu. Keşke uzanabilsem onun gibi karlara öyle umarsızca:)
Çiçekleriniz çok güzel. Kalanşolar çok güzel büyümüşler. İlk fotoğrafla diğer fotoğraflar arasında farkediliyor gelişmeleri ellerinize sağlık:) |
Sayın sevim.K; evet Dünya'nın en güzel ve en eşsiz çiçeğim biricik oğlum,Teşekkür ederim =)
|
1 Eklenti(ler)
3 saksı açelya'ları kuruttuktan sonra yine dayanamayıp aldım =) Açelya'ların çiçekli resimlerini paylaşmak isterdim ama ne yazık ki paylaşamadım =(
|
2 Eklenti(ler)
İnşallah bakmasını becerirsem orkidelerin çiçekli günlerini sizlerle paylaşırım.Yanlız iki tanesi kök gelişiminde beni korkutuyor.Ufacık yavruyu da köklendikten sonra ayırarak yeni saksıya geçiririm.
|
5 Eklenti(ler)
Kalanşoların son hali.
|
1 Eklenti(ler)
Devamı.
|
Çok güzel katmerli güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sayın kamelyavadisi'nden ısmarlayıp getirttiğim kamelyalarım.İnşallah açtığı günü de görürüm.Fideler çok sağlıklı gözüküyor.kamelyavadisi'nin eline sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Bu yaz 3 saksı açelya'yı kaybettikten sonra 3 ay önce aldığım açelyalar tomurcuk göstermeye başladı.İnşallah bunları da kaybetmem.
|
3 Eklenti(ler)
Sonunda açelyalar da açmaya başladı.
|
Gözünüz aydın,çok seviyorum açelyayı ama bir tane aldım yaşatamadım diye cesaret edemiyorum tekrar almaya.Yaz da geliyor,nasıl korurum sıcaktan diye iç geçiriyorum ve çiçeğin iyiliği için alamıyorum:(
|
4 Eklenti(ler)
Gülleri ekeli 1 ay oldu.Köklenmesini beklerken filiz sürüyorlar.Ağaçlar da yazlıktaki bahçede yerini alacaklar(kiraz,şeftali,hurma,vişne,kaman cevizi,elma)
Altın çilek saksıda yetişir mi?Boyu ne kadar olur?Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. |
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
Açelyaların kurumasında biraz da benim suçum var.Çiçekliyken saksı değişimi yaptım.Daha sonra domates ve diğer çiçeklere sulandırılmış koyun gübresi dökmüştüm.Kalan gübreyi de açelyalara döktüm.Ve bu açelyaların sonu oldu :( Şimdiki açelyalara gözüm gibi bakıyorum.Soğuk ve sabah güneşi gören cam önünde duruyorlar.Arada bir besin gübresi veriyorum.Bu zamana kadar geldi,bu yazı da atlatır inşallah... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Açelya sonunda tamamen açtı.Diğer çiçekleri de yakın zamanda görürüz inşallah.Kalonchoelar aldığımda koyu pembeydi.Yılbaşı çiçekleri de bir seneden beri sabah güneşi gören bir yerdeydi,bir türlü yaprak vermiyordu.Güneş gören cam önüne alınca yapraklarını göstermeye başladı...
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili asya'nın gönderdiği yılbaşı çiçekleri cam kenarına konulunca sonunda yaprak vermeye başladı :)
|
Sevgili kirikkale41 balkonunuzu zevkle gezdim ellerinize saglık orkidelerin son hali nedir acaba açelya için özel bir bakım uyguluyormusunuz.....
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Açelyalar koyu pembe'den pembe beyaza döndüler =)
|
Açelyaları renkleri çok güzel.Güle güle seyredin..
|
Evet açelyalar çok tatlı ellerinize saglık benimkilerde çiçek yok ben açelyaların yaz kış açtıklaını sanıyordum yanlışmı acaba bilgiler için çok teşekkür ederim kırıkkale41 yüreginize saglık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu altın çilek(yer kirazı) mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
|
Hiç alakası yok sayın kirikkale41. Google görsellerde yer kirazı fotoğraflarına bakarsanız benzemediklerini görebilirsiniz.
Saygılar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025