![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Resim numarası söylersen hemen bakarım. |
Alıntı:
|
Evet sevgili yağ-mur. O da İngiltereli bir kız. e-bay den almıştım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
resmen ç,çeklerinize aşık oldum maşallaah maşaaalaaah diyorum içimden Allaahım neler yaratmış diye secde etmek sonra önünüzde egilmek geliyoo
yok böle bişi hepsi birbirinden güzel harika şahanee mükemmeel benim 3-5 çiçegim var bu sene başladım evde toptakla ugraşmayaa yeni evim oldugu ve evim müsait oldugu için fırsat bu fırsat dedim ama sizin kızlarını görünce yok ben acemiliginde ötesinde sizin yanınızda hiçim yaa süpersiniz biliyorsunuz degilmi nolur uslubumu affedin bagşlayın beni ama resimlere baktıkça nasıl heyecanalandım anlatamam ifade edediyo olabilirim hislerimi sanırım siz meleksiniz orasıda cennet bahçelerinden bi bahçe öle olmalı kesin gelin itiraf edin biz fanileride bende yapabilirim umuduna düşürmeyin... |
Sevgili erfiliz, çok teşekkür ederim sıcacık cümleleriniz için.
İki saksıyla başlayan çiçek sevgim son birkaç yıldır koleksiyon haline geldi. Uluslararası yaptığım alışverişlerin ve ağaçlar.net'in çok katkısı var. Elimdeki kaynaklardan peşine düştüğüm çiçekleri buldukça kızlarımın sayısı gördüğünüz hale geldi. Daha güzelleri sizin olsun inşallah. |
2 Eklenti(ler)
Bauhaus'a bir hafta önce gittiğimde tomurcuklu Amerilislerle karşılaştım. Yeni gelmişler sanırım. Büyük soğanlı olanlardan aldım bir tane. Tomurcuk renginden beyaz olduğunu umarak aldım. Bana sürpriz yaptı. Yalnız beyaz olmakla kalmadı, bir de katmerli çıktı. İkinci çiçek sapını da çıkardı. Üçüncü çiçek sapı büyüyemeden düştü.
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii " Variegated Leaves pink"
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii "Candyland"
|
2 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii "Warunchanok"
|
Günüm hanım yapmayın göstermeyin artık:eek:
|
Aslında eklerken biraz utanıyorum sevgili yağ-mur. Ortaya çıkmak benim kişiliğime çok ters. Bu başlığı açmak için bile uzun zaman cesaret topladım.
Euphorbia milii sahibi olmak için uzun yıllardır bekliyordum. Takip etmediğim sera kalmamıştı. Şimdi bulunca sizlerle de paylaşmak istiyorum. İnşallah tohumları büyütebilirsem seneye birçok kızımız olacak. |
Sevgili Günüm gerçekten de yağmur söylediğinde çok haklı bu Euphorbia millileri görünce bayıldım .Ayrıca amarlisinizde harika çıkmış güle güle büyütün:)
|
Alıntı:
kendinize çok iyi bakın ki kızkarınızada iyi bababilesiniz görüşmek umuduyla.. |
Çok teşekkür ederim sevgili erfiliz.
|
Sevgili Günüm maşallah beyaz Amerilis çok güzel:) Miliiler bir harika, ellerinize, yüreğinize sağlık:) Bu güzelleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler:)
|
Maşallah diyorum size sevgili meslektaşım Günüm ne güzel çiçekleriniz var.Millilerinizi de görmek nasip oldu sonunda.Gerçekten sizi tebrik ediyorum.Bu arada balkonunuz kaç metrekare acaba merak ettim:)))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Balkon küçük ama galiba ben organize olmayı becerdim sonunda. Ancak onların epeyi bir kısmını içeri almak zorunda kalınca siz evin içini hiç sormayın.:D |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Mutlu Kutlu sayesinde sahip olduğum, eşsiz japon gülüm.
Ne kadar teşekkür etsem az. |
5 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii kızlarım.
|
Ne zaman olursa olsun Milli çeliklerinize talibim sevgili Günüm inşallah unutulmam:)))
|
Asla unutmam sevgili bilge5130.
|
[QUOTE=Günüm;708971]Asla unutmam sevgili bilge5130.
Teşekkür ederim sevgili Günüm. O zaman sabırla beklemeye başladım bile şimdiden :)))) |
Alıntı:
|
Söyleyecek tek bir söz var aslında; HARİKALARR :))
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım.
|
5 Eklenti(ler)
Kızlarım..
|
5 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii kızlarım.
|
gerçekten hepsi ayrı bir güzel kızlarınız mükemmeller:eek:,peki bu çekimler yenimi ne güzel hala çiçekteler:Dizninizle fotolarınızı kaydediyorum arka planda gözümün önünde dursunlar:rolleyes:
|
Sn.Günüm, ne kadar güzelmiş çiçekleri. Euphorbia Milii, hiç tanımadığım bir bitki. Çiçek ömrü ne kadardır? Sadece bu aylarda mı çiçekleniyor?
|
Sevgil limon Euphorbia Milii 12 ay açar. Kış aylarında İstanbul'da içeri almak gerekir ama güneş alan bir cam önü bulursanız bütün sene hep çiçekli.
|
Alıntı:
İzin sizindir sevgili yağ-mur. |
4 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii
|
5 Eklenti(ler)
Euphorbia Milii
|
Aman Allahım ...
Bunlar ne böyle sevgili Günüm ?
Euphorbia milii Resmi geçit töreni gibi olmuş . Hepsi ayrı nefaset vee zarafet ... Aklımızı başımızdan alacaksınız bu gidişle ;) Tohumdan da çimlendirmeyi başardığınızı yazmıştınız , yanılmıyorsam . Elinizde olmayan renkleri kaldı mı ? |
Tohumdan çimlenen kızlar güneş azlığından uzayarak büyüyor. Yazın çimlenen iki kızı ayrı saksıya almıştım. Çok çok yavaş büyüyorlar. Şaşırtma işlemini sevmediler. Ama tek saksıda çimlenen 4 tohum kalın gövdeler oluşturdu. Dikenleri üzerinde. Çok şirin bir görüntü.
İnanın hala aklımda olan türler var sevgili Jezebel. Gelenler içinde kaybettiklerim oldu. Onları istiyorum ama yola dayanamıyorlar. Gönderen adama da tek tek anlattım ama çıplak kök göndermekte ısrar ediyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025