agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Züleyha / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/16774.htm)

züleyha 10-06-2012 00:20

5 Eklenti(ler)
..........

züleyha 10-06-2012 00:33

5 Eklenti(ler)
........

züleyha 10-06-2012 00:43

5 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarım bu sene kışın soğuklardan kötü etkilendiler. Dolayısıyla derin budama yapmak zorunda kaldım.

züleyha 10-06-2012 00:54

5 Eklenti(ler)
..............

züleyha 10-06-2012 01:00

5 Eklenti(ler)
.............

züleyha 10-06-2012 01:03

Maalesef yıllardır gözüne baktığım Mavişim oğlumun gazabına uğradı ve öldü. ****** benimde hevesim kursağımda kaldı. Çok istememek lazım sanırımç çok isteyince mutlaka bişey oluyor. Aynısı atlasımın başına geldi . Koskoca atlasım kabuklu bite kurban gitti. Şimdi içimde uhde olarak kaldı bİR atlas bir de maviş.

züleyha 10-06-2012 01:09

5 Eklenti(ler)
Bunlar da son kareler. Arkası yarın :)

Sûz-i Dilârâ 10-06-2012 05:20

123 numaralı mesajınızda "ismini bilmiyorum" dediğiniz çiçeğinizin adı nakkaş sarmaşığı, 213 nolu mesajın 4. fotoğrafında da eklemişsiniz. :)

Çiçekleriniz çok çok güzeller, sağlıkla huzurla yaşayın çiçekli balkonunuzla :)

sakdag 10-06-2012 07:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi züleyha (Mesaj 982533)
Maalesef yıllardır gözüne baktığım Mavişim oğlumun gazabına uğradı ve öldü. ****** benimde hevesim kursağımda kaldı. Çok istememek lazım sanırımç çok isteyince mutlaka bişey oluyor. Aynısı atlasımın başına geldi . Koskoca atlasım kabuklu bite kurban gitti. Şimdi içimde uhde olarak kaldı bİR atlas bir de maviş.

Merhaba Züleyha Hanım; uzun zamandır aktif olmadığınız için balkonunuzu farketmemişim. Bu sabah tüm sayfalarınızı gezdim. Çok güzel bitkileriniz var. Ayrıca Balıkesirli bir üyeye rastladığım için daha memnunum. En çok atlasınızı kaybettiğinize üzüldüm. En sevdiğim çiçektir. Geçen hafta pazar pazarında köyden kadınların getirdiği kocaman bir atlas gördüm. Fiyatı da çok uygundu. Haberi vermesi benden. ;) Hala duruyor olabilir.

Benim de atlasım var; çok büyük olmasa da. Küçük bir çelikte verebilirim Merkez'de oturuyorsanız. ;)
Hem de Güler Abla atlası.

(Cuma günü Manyas'a Güler Abla'yı ziyarete gittim. Balıkesirli üyelerden konuşmuştuk. )

Tika 10-06-2012 07:37

Züleyha Hanim,
Balkonunuzdaki cicekleriniz cok guzel.Biraz da kendi balkonuma benzettim,fazla yerimiz yok,ama buna ragmen bircok ture yer bulabiliyoruz.Her biri hosuma gitti,sardunyalarinizin katmerli olanlarina ozellikle bayildim.Bol cicekli gunler.

sevim4 10-06-2012 10:19

Züleyha hanım, hepiside çok güzel emeklerinize sağlık.

züleyha 10-06-2012 10:50

Sayın Suz-i Dilara ,
Teşekkür ederim uzun zamandır ismini öğrenememiştim çiçeğimin. En sevdiğim çiçeklerinden birtanesi hem sorunsuz hem de çok çıtı pıtı.

Sayın sakdag,
Bende çok memnun oldum Sizi balkonumda gördüğüme. Ayrıca nazik teklifiniz icin de teşekkür ederim. Ben Bahçelievler'de oturuyorum. Pazar pazarını da mutlaka bir dolaşırım. Orda pazarın dısında ilkokulun hemen ilerisinde bir çiçek çi vardır bilmem bilir misiniz? İşte o çiçekçi sardunyalarimin kaynağı. Sizinle de müsait olduğunuz zaman tanışmayı çok isterim.

Sayın Tika,
Yer darlığı kesinlikle en büyük problem.benim icin en büyük problemlerden bir tanesi de düzenleme yetimin pek gelişmiş olmaması. :) o yüzden balkonum virane gibi görünüyor ama ben onu bu haliyle seviyorum :)

sakdag 10-06-2012 10:56

Aaaaa... ;) Ben de Bahçelievlerdeyim; Beyoğlu caddesindeki A101 civarı... ;)

O çiçekçiyi bilmem mi; kanka olduk artık. Çok şeker bir amca... ;) Bunun adı ne diyorum yarı Türkçe yarı latince anlatır durur bana... ;)

Atlası gördüğüm yerde, okulun olduğu kenar sıraya köylüler kendi tarlalarından taze sebze getiriyorlar. Orada minicik bir çiçek satış alanı var, orda farkettim.

züleyha 10-06-2012 11:19

Ben de teknik lise caddesindeyim. Kiz yurdunun ilerisinde.

züleyha 10-06-2012 11:30

Çok teşekkür ederim sayın sevim4

zulu 10-06-2012 11:33

Çok güzel çiçekleriniz maşallah, balkonunuz da hiç de virane gibi görünmüyor, çok güzel. Bizim de balkonumuz çok küçük maalesef, hatta sizinkinden küçük. Gönül isterki daha büyük olsun hatta bahçemiz olsun, daha çok dolduralım, değil mi? :)

züleyha 10-06-2012 12:10

Teşekkur ederim sayın Zulu, bu arada arkadaşlarım bana Zulu derler Züleyha uzun geliyormuşda :D Ortak noktamız sadece çiçekler değil yani.

züleyha 10-06-2012 12:16

5 Eklenti(ler)
Bugün itibariyle balkonumun son halini resimledim sizlerle paylaşmak istiyorum. sardunyalarımın hepsi ççiçekte, ceylanlar hariç.

züleyha 10-06-2012 12:24

4 Eklenti(ler)
.............

MİRBE 11-06-2012 00:03

Mükemmel canım yaaa kışın gördüğüm harabe balkon olmuş bir çiçek bahçesi ellerine sağlık..

sakdag 13-06-2012 08:38

Züleyha Hanım; balkonunuzu gördüm galiba... ;)

Eşimle yürüyüşe çıkmıştık geçen akşam. Fotoğraflarınızdan yakınınızdaki marketin görünüşü aklıma geldi. Yukarı doğru bakınca bol sardunya çiçekli bir balkon gördüm...

züleyha 13-06-2012 12:03

Mirbecigim,
Bakarsan bağ, bakmazsan dag derler ya iste biraz öyle sanırım. Kısın tamamen bırakmıştım ipin ucunu bahar basında bir gayret tabi yardım da alarak, ablam sagolsun, balkonu biraz toparladım. Onlarda beni çok uzmediler, açıkça actılar. Şimdi yine eskiye donduk sadece uzaktan seyretmekle birde vakit bulunca sulamakla yetiniyorum. :(

züleyha 13-06-2012 12:07

Sevgili sakdag,
Keske kapıyı çalsaydınız. Aksam 6 dan sonra genelde evdeyim oğlumu parka götürmediysem eğer. Gündüz evde olmuyorum çalıştığım icin. Eğer tekrar gelirseniz kapıyı caliverin, sizinle tanışmaktan büyük mutluluk duyarım. :)

pasiflora 13-06-2012 14:14

Merhaba bu güzel balkon için sizi kutluyorum.Bana eski balkonumu anımsattınız.Şimdi bahçeli bir evimiz var.Ama henüz böyle güzel görüntüler oluşturamadım.Ellerinize sağlık.Benim için de oturup bir kahve için.:)Selamlar...

homeopati 20-06-2012 11:58

bayıldım ))

hepsi sağlıklı dolu dolu çok güzeller :)) sabah kahvaltı sonrası sohbetleri bitmez keyiften bunların arasında ))aman diyeyim limona dikkat et züleyha .... benimki kocaman olmuştu .... bol da meyvesini alırdım .... fakat gövde içinde aniden beliren siyah tomurcuklar farketim .... dalın içine işliyorlar ..çıkartıp atabilmek çok zor ...sık sık kontrol et canım ... farkedilmiyorlar

züleyha 23-06-2012 15:41

Sevgili pasiflora ve sevgilihomeopati Guzel sozleriniz icin çok teşekkür ederim. Limonu kontrol ettim siyah tomurcuk değil ama sanırım başım kabuklu bit ile dertte. Sanırım acilen ilaçlamam gerekiyor.

maki01 23-06-2012 16:36

Canım benim, balkonun eski neşesine kavuşmuş yine, çok sevindim. Sardunyaların çoşmuş :) Keyfli seyirler diliyorum...

züleyha 23-06-2012 16:52

Ablacigim hosgeldin balkonuma. Seni görmek ne güzel. Eee bir kahve iceriz di mı ? Nasil olsun , orta, sekersiz ?
Maalesef balkonumu biraz değiştirdim. Alt komşum şikayetçi olmuş. Sakız sardunyalarin Cicek yaprakları balkonuna dökülüyormuş, o nedenle balkona çamaşır asamiyormus. Bende mecburen balkon kenarındaki askili saksıları diğer balkona taşıdım. Eskiden tek balkonda toplu haldeydi çiçeklerim, şimdi iki balkona dağıldılar. Sulaması daha zor oluyor. Ama bir taraftan iyi oldu, annemin yattığı odanın balkonuna koydum, çok mutlu oldu. Bütün gün yattığı yerden çiçekleri seyrediyor.

maki01 24-06-2012 12:41

Herşeye rağmen güzel sonuçlanmış Züleyha'cım. Anneciğinin mutluluğunu hayal edebiliyorum.

Sade kahveyi annenle birlikte keyfle içip , odadan seyredebiliriz güzel çiçeklerini :)

serkan_istanbul 24-06-2012 12:45

ellerinize sağlık hepsi çok güzeller. Hiç anlamıyorum bazı insanları iki çiçek dökülse nolur dökülmese nolur çamaşırlarına. sevgiyle kalın annenizin ellerinden öperim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025