![]() |
Teşekkür ederim sevgili günebakan, hayır küçücük bir fideyken sevgili romantikten aldım :)
Teşekkür ederim sevgili sariefe :) Teşekkür ederim sevgili acemifüsun, çimlenirler bence, büyümeside çok rahat endişe etmeyin, bence kolay bir bitki kahve :) |
Merhaba sevgili dudi 1 yıldır aranızda yoktum,şükür kavuşturana.balkonun 1 yıl içerisinde ne güzellikleri misafir etmiş,ellerine sağlık umarım bu yıl dahada güzel çiçekler yetiştirirsin.
Bizlerde zevkle takip ederiz sevgiler.. |
Merhaba iremsila teşekkür ederim :D Bakalım bu sene neler olacak ;)
|
Sera gezimden rengarenk görüntüler :)
5 Eklenti(ler)
Kalonşolar, yağlı begonyalar, sümbüller...
|
Yağlıo begonyalar :)
1 Eklenti(ler)
...
|
Sevgili dudi ellerine sağlık çiçeklerniz harika büyük bir zevkle inceledim bahar geldi bol çiçekli olman dilegiyle sevgiyle kal
|
Sevgili Dudi sera harikaymış gerçekten. İnsan orada zamanın nasıl geçtiğini anlamaz. Kaç para harcadığını bilmez, yerinin olup olmadığını da unutur :)
|
Haklısınız Hakkı bey :D Frenledim kendimi valla yerim olmadığını kendime telkin edip durdum. Yinede bir adet sümbül ve iki adet küpe çiçeği fidesi almaktan kendimi alamadım :D
|
Sevğili dudi ingiliz küpelin yaşıyormu acaba benim açelyalarım yaprakları dökülüyor nedendir acaba bilgin varmı saygılar....
|
Malesef sevgili burak alkan, geçen yıl öldüler. Hiç açelya bakmadım ama arama yaparak forumda bulabilirsin sanırım.
|
Ergün amcanın küpe çiçekleri :)
1 Eklenti(ler)
Bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Komşularımızdan Ergün amcaya rastladım. Çiçeklerini fısfısla suluyordu. Hal hatır faslından sonra sanki biliyormuş gibi istermisin küpe çiçeklerinden demezmi; ben de istemezmiyim :D Hemen bana mor ve beyaz küpe çiçeklerinden dallar kırdı. Bir tanesini köklendirmiş. Köklü halde verdi. Teşekkürler Ergün amca beni bugün çoook mutlu ettin :D
|
Sevgili Dudi;
Bu yıl bir veya iki Begonvil alıp getiresim var. Fotoğraflar içinde begonvilde var. Fiyatı hiç dikkatini çekti mi? Veya sordun mu? Samsun da daha pahalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca burada fazla seçeneğim olmaz. Bu arada yeni küpelilerini güle güle büyüt. sevgi ve selamlar. |
Sevgili Orhan hocam, almayacağım için hiç fiyatına dikkat etmedim. Lakin birdahaki gidişimde sizin için sorayım. Çok fahiş fiyat vermiyorlar.
|
Sağol Dudi. Memnun olurum. Bende renk ve fiyat araştırmasına başlayacağım. Antalya' dan getirtmek istemiyorum. Samsun iklimine adaptasyonu zor olabilir. Ama Marmara Bölgesi üretimi olursa daha az sorun yaşarım diye düşünüyorum.
|
Tamam Orhan hocam, ben de denk geldiğimde sorayım sizin için :)
|
Gözün aydın Didi'ciğim herkese lazım bir Ergün amcaymış:))
|
Hay yaşa günebakan tam kelimenin anlamıyla herkese lazım :D
|
Güle güle büyütmen dilegiyle sevgili dudi çok mutlu oldugunu buradan anlayabiliyoruz sevgiyle kal....
|
Ah ah benim hiç Ergün amcam olmadı Dudi abla biliyor musun :( Olsun benim de Dudi ablam var :D
|
Sevgili dudi acaba gittigin serada kaç çeşit küpeli çiçegi vardı sordunmu
|
Teşekkür ederim sevgili burak alkan, çeşit olarak ayıracak boyda değillerdi. O yüzden bütün fideler aynı kasa içerisinde idi. Rengini sorduğumda 'daha o kadar geliştiremedik abla' dediler :D
|
Alıntı:
|
Seradaki Begonviller
3 Eklenti(ler)
...
|
Ablacım 5-10 cm kestiklerin rahmetli :( Hiç görmediğim şekilde küflenip kuruyorlar. Diğerleri şuan için sağlıklı ve köklenmeyi bekliyorlar. Tazecik yapraklar veriyorlar ama ben yaprakları koparıyorum. Tabii yan yaprakları, uzunlamasına gidenleri değil. Yaprakları bile başka kokuyor :)
|
Alıntı:
Umarım bir terslik olmaz görüşmüş oluruz.Olmadı bir Beşiktaş yaparsın artık küpeli uğruna :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Dudi begonviller harika teşekkürler.
|
sevgili dudi balkonunda ne güzel çiçekler yetiştirmişsin,kahve ağacını ilk kez görüyorum,kokusu varmı?Böğürtlenlere inanamadım zaten:)Bu arada gittiğin serada çeşit çokmuydu?
|
Rica ederim sevgili fikreneren zevkle paylaşıyorum :)
Teşekkür ederim sevgili loveflower, kahve ağacının çiçeklerinin kokulu olduğunu söylüyorlar. Fakat benimki henüz o seviyeye gelmedi. Bu sene ümit ediyorum çiçeklensin diye ama hiç acelem yok onu çok seviyorum. Böğürtlenim yine canlanmaya başladı. Yarın ya da öbür gün yeni fotoğraflarını paylaşırım. Serada çeşit çoktu. Gittiğimde gelen ürünleri henüz yerleştirme aşamasındaydılar. |
Alıntı:
|
Evime yakın olan bu sık gittiğim, haydarpaşa numune hastanesinin tam arka tarafında eski ibb fidan satış merkezi olarak geçiyor.
|
Alıntı:
|
2011 sezonunu açıyoruz :D
5 Eklenti(ler)
- Lilium candium
- Küpe çiçeği - Katmerli sümbülüm - Uyanan böğürtlenim - Eşimin çok sevdiği portakal ağacı |
5 Eklenti(ler)
- İkinci Lilium candium
- Lavanta - Sarmaşım bordo-pembe gülüm - Eşimin çam ağacı - Nanelerim |
Sezon süper başlamış Dudi:)
|
5 Eklenti(ler)
- Uyanan leylak (ebruli)
- Uyanan leylak (beyaz) - Melez lavanta - Kahve ağacım (tepeden) - Kahve ağacım (boydan) |
2 Eklenti(ler)
- İçerideki küpe çiçeklerim,
- Kohleriam açmaya başladı. |
Alıntı:
|
Maşallah maşallllaha...
Darısı benim donmuş kohlerama.. Benim balkonda sardunyalar tomurcukta güllerim ne halde bilmem köye gidemedim.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025