![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Dudi, balkonu gezdim, çiçeklerin, hele kahve ağacına hayran kaldım, ilk defa bu kadar büyük küpe çiçeği gördüm, hepsi çok güzel. Ellerine sağlık, sevgiler.
|
Teşekkür ederim sevgili Fatoş :)
|
Sevgili Dudi ,harikasınız çok teşekkür ederim,ben toprak hususunda bir Bauhaus tutturdum gidiyordum.Aslında Ümraniye Praktiker bana daha yakın, oradan hiç almamıştım.çok sağol arkadaşım.Görüşmek üzere,güzel baharlar sizinle olsun efendim.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Dudi,lilium candidumlar açtılar mı?En çok istediğim çiçeklerden biri.Lilium casablancaya inşallah bu haftaiçinde kavuşacağım,soğanına yani.Sayın kgursan gönderecek.Haziranda da lilium candidum soğanı temin edeceğim. Son durumlarını bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada küpeleri çok seviyorum,dün fidanlığa gittik orada sizinkilerden farklı çiçekli ve büyük küpe çiçeği gördüm(hoş onlar küpeli diyorlar) ama sitede mantolama başlayacağından balkonumdaki çiçekleri birkaç aylığına ofise taşımak zorunda kaldığım için kendimi frenleyip almadım.Ama bodur gül sardunya ve yeni gine çiçeğini almadan çıkmadım.Bodur gül sardunyanın fotoğrafını çektim,eğer aradığınız sardunya ise size çelik alıp göndereyim,ya da yakınız zaten bir şekilde ulaştırırım. Eklenti 210034 |
Teşekkür ederim sevgili loveflower bundan değil istediğim sardunya, benim istediğim katmerli olanından :) Bitkilerde henüz fazla bir gelişme yok. Büyümeye devam ediyorlar. Biraz daha gelişsinler fotoğraflayıp paylaşacağım :) Bu aralar biraz sağlıkla ilgili durumlarımda var. O yüzden 1-2 hafta sonra ancak fotoğraf paylaşabilirim.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim loveflower ve ayrıca beni düşünüp ne istediğimi unutmayıp hatırladığınız için çok memnun oldum.
|
Alıntı:
|
Sayın Dudi 2011 çiçek show devam ediyor,hele güllerinizin maşallahı var,bol çiçekli,mis kokulu günler diiyorum.
|
Teşekkür ederim sevgili ykolko ;)
|
4 Eklenti(ler)
- Dev küpe çiçekleri
- Portakal çiçekleri - Böğürtlen tomurcuğu - Mis kokulu beyaz leylak |
Dudi ,
Bunlar ne güzellikler böyle. Çok harikalar. Gözümüz bayram etti. Hele portakal çiçeklerini görünce bir an için çocukluğumu yaşadım, mahallemizi saran o güzel kokyuyu hatırlatım. Teşekkürler. |
Mis gibi kokuyorlar Cumhur abi :)
|
Dudicim ne kadar güzel küpe rengide çok güzel.
|
Küpeler gerçekten dev çiçekli portalaın kokusu ta buraya kadar geldi çok güzeller sevgili Dudi:)
|
Teşekkür ederim sevim ablacığım :)
Çek içine günebakan abla miisss :)))) |
Beyaz leylağın asil bir duruşu var. Kokusu da, taa buralara geldi. Paylaştığın için teşekkürler, Dudi. Sevgiler...
|
4 Eklenti(ler)
- Bordo-pembe sarmaşık gülüm açmaya başladı.
- Ergün amcadan aldığım küpe çelikleri tomurcuklandı :D Maşallah diyelim lütfen :D |
Maşallah maşallah bana verdiğin gül çelikleri tutmamış gibi görünüyor Dudi'ciğim gerçi hiç çıkarıp bakmadım biraz daha dursun bakalım ne olacak. Dayanamayıp bir tane küpeli de ben aldım beyaz çiçekli üstü tomurcuk dolu çiçekleri açınca fotoğrafını ekleyeceğim:)
|
Küpe çiçeklerini çok seviyorum ben günebakan ablacığım, yedi saksım var :D Bunları çekerken portakal ağacımın fidan dip kurdu tarafından istila edildiğini gördüm. Bir tane ergim öldürdüm. İlaçlamak lazım sanırım :(
|
Sevgili Dudi tüm çiçeklerin ayrı güzel, fakat en son eklediğin gülün harika:) Hepsini sağlıkla büyüt canım:)
|
Teşekkür ederim sevgili acemifüsun :)
|
Sevgili Dudi öncelikle maşallah diyeyim güllerin çok güzeller ellerine sağlık sevgiler.
|
teşekkür ederim sevgili türkansultan :)
|
Dudiiiii, bak kıskanıyorum bu balkonu. Bu ne kardeşim, yok yok. Ama favorim küpeler maşallahhhhh ( unutmadım bak maşallahı)
Ellerine emeklerine sağlık, çok çok daha güzelleri olsun inşallahhhh |
Sevgili Dudi maşallah gül harika rengine bayıldım
|
Teşekkür ederim cemo abla, bakma böyle olduğuna detaylı fotoğraflarla güzel gösteriyorum :P :D
Teşekkür ederim sevgili Periş :) |
Maaşalah, maaşallah. O nasıl güldür öyle. Furkan kardeş görmesin.;)
Hele o küpeler, Allahım neler yaratıyorsun böyle. Sayın dudi, şansınızın ve emeğinizin keyfini sürün. Sağlıcakla... |
Aaa bordo pembe siftahı yapmış. :)
Benimki daha tomurcukta ama bir sürü tomurcuğu var, bu sene çiçek şöleni yaşayacağız sanırım. :) |
Teşekkür ederim sevgili Uzaylı, Furkan gördüde çelik aldı bile :D
Evet sevgili gilan açılışı yaptık. Üzeri tomurcuk dolu, bir dalda üç tomurcuk birarada :) |
Maşallah, maşallah dedik bile. Sevgili Dudi ilk denemelerim başarısız olunca senin güllerin olmasa terasta saksıda gül yetiştirmeyi tekrar denemezdim. Bordo beyazın harika...
|
Ne güzel bir olaya vesile olmuşum Vildan abla :) Beyaz gülüne benim ismimi vermiştin. Açtımı, ne alemde?
|
Evet tek tek de olsa açtı, bu yıl da açar inşallah...
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
- Fidanlıktan fide olarak aldığım küpe çiçeği tomurcukta
- Pazar güzeli küpe çiçeği - Lilium candium tomurcukta - Pembe bordo şöleni başladı - Pembe bordonun dışarı sarkan tarafı |
2 Eklenti(ler)
- Böğürtlen ilk çiçeğini verdi.
- Portakal çiçeği |
Dudi, çok çalışıyorsun, çok uğraşıyorsun. Zayıflayacaksın bu gidişle. Biraz istirahat et. Bir çay iç. Balkonun keyfini çıkar.
|
Yok abicim artık o kadar çok çalışmıyorum. Azalttım bitki sayısını bu sene :)
|
:( Ben bu gülü çok sevmiştim o kadar çabaladım tutturamadım ya ona yanıyorum :(
Bizde burada izleriz iç çeke çeke :p |
Bir dahakine daha iyi çelik almaya özen gösteririm Furkan :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025