![]() |
Ve bir sevdalı bulut geçşin üzerinden,
bir esinti olup savursun saçlarını delicesine. "Şımarık,asi"güzellerin pembesi, bitmeyen bir şarkı olsun her gönülde söylenen... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Özellikle küpeliniz çok güzel.
|
5 Eklenti(ler)
Edalıyız;
yeşilimiz yeşil alımız al. Ufalandı zaman, Çoğaldık dal dal. Eklenti 193741 Eklenti 193742 Eklenti 193743 Eklenti 193744 Eklenti 193745 |
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler Csydn. :)
Bu arkadaşımız yeni aile ferdimiz Eklenti 193751. Zamioculcas zamiifolia Ablaları, abileri görsün sevsin ki, şenlensin diye gelmiş.. :rolleyes: |
Sevilmeyecek gibi değillerki ,hepsi birbirinden güzel.Hele de Edalıyız;
Edalıyız; yeşilimiz yeşil alımız al. Ufalandı zaman, Çoğaldık dal dal. güzel şiirden sonra gelen resim, rengi ve çekimi, harika ötesi olmuş...... |
Asumancım hoşgeldin. Dizelerinle güzel çiçeklerinle. Özlemiştik:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler... :)) Alıntı:
Alıntı:
|
asuman hanım, merhabalar.
öncelikle güzeller güzeli çiçekleriniz için sizi tebrik ediyorum. sizden yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin! ben ankarada yaşıyorum. kocaman bir balkonum var ve çiçek ve sebze yetiştirmek için çok hevesliyim. hevesliyim ama tecrübem ve bilgim çok kısıtlı. şu dünyada en sevdiğim şeylerden biri hanımeli kokusu ve sizin balkonunuzda hanımeli olduğuna dair bir izlenim edindim. doğru mu? en büyük hayalim. düşünüp hayal edip duruyordum, nasıl olur ki, olur mu ki diye.. fidancıdan mı aldınız, nasıl bakılır, bir şeylere tutunması gerekiyor sanırım değil mi? balkon demirleri güneşte kızdığından bu işe müsait olmaz mı? benim bi balkon sabahtaaann öğlen sonuna kadar biri de öğlenden akşama kadar güneş içinde! zararı var mı? |
Alıntı:
|
açıkçası bu kadar çabuk cevap vereceğinizi ummuyordum, çok teşekkürler!! :)
demek öyle.. peki, eğer ben bir gün bir tane büyütmeyi başarırsam paylaşırım sizinle.. hoşçakalın.. |
5 Eklenti(ler)
Bu arkadaşımız bugün katıldı bize. Hoşgeldi...
Eklenti 195034 Eklenti 195035 Senecio büyümeye devam ediyor. :) Eklenti 195036 E beyaz sklamen lazımdı ama yanılıyor muyum. :)) Eklenti 195037 Ve kışın koyulaşan hatlarıyla bize kızarmak da yakışır diye bağıran sukulentlerim. Eklenti 195038 Ben sizi sevdiğimi söylemiş miydim? :rolleyes: |
Sevgili asumandilek,çok güzeller.
|
çok güzel
içinize sinsin |
peki,bu güzel çiçekleri tohumdanmı elde ediyorsunuz?
|
benim de bahcem var.meyve bahcesi.icinde de bir evim var
evimin etrafına dikeceğim , yaz kış bozulmayan bir çiçek önerebilirmisiniz? selamlar |
bir de şunu sorayım: bu bitkileri budadığınızda çıkan atıl dal,çelik,yaprak ve benzeri şeylerden bitki oluşumu oluyormu?
oluyor ise adresimi versem yollayabilirmisiniz? ben tohum konusunda çok meraklıyım ama genelde sebze tohumu.ben de size yollarım selamlar |
Asumaaaannn kış güzelleri çok güzel:)
|
Asuman hanım, Balkonunuz adeta bir bahçe haline gelmiş.Çok güzel ellerinize sağlık.
|
Eski tohum, çok teşekkürler güzel dileklerin için. Umarım sende daha güzelleri olsun. Sorduklarına gelince tohumdan ürettiklerim de var satın aldıklarım da. Ben genel olarak bütün bitkileri seviyor, bakabileceğim bitkileri alıyorum lakin asıl ilgi alanım kaktüsler. Budama işine gelince budanacak kadar büyümediler henüz.. ;)
Sevim hocam çok teşekkürler. Kış gelse baharı, bahar gelse yazı istiyoruz biz. Hepsi bir başka güzel oluyor. Bu çiçek denen şey her mevsime yakışıyor... Nergis06, çok teşekkür ederim. Bir gün gerçek bir bahçe nasip olsun inşallah. |
3 Eklenti(ler)
Sümbülsüz, çiğdemsiz bahar nerde görülmüş,
Kokusundan nice sarhoş ayılmış. Aşık olmuş da bu Asuman, renklerine bürünmüş. Delilik zevk imiş, çiğdem dalından örülmüş. sümbülün kokusunda Akıllılar hep ölmüş... Eklenti 196986 Eklenti 196988 Eklenti 196987 |
Merhaba çiçekleriniz,çok bakımlı ve hoş görünüyorlar.özelliklede onları,güzel dörtlüklerle süslemeniz, insana daha bir keyif veriyor.çiçeklerinizde sevildiklerini,her hallerinden belli ediyorlar,ee muhakkak yaradılanı seviyoruz yaradandan ötürü.... sevgiler;)
|
Hem çiçekler hem dörtlükler artık sık sık ziyaret balkonunuzu rahatsız etmeden. Gerçekten her şey güzel ve bakımlı.
Yüreğine sağlık ASUMANDİLEK. |
Alıntı:
Alıntı:
Çok teşekkürler. Nacizene azıcık coşma huyum var galiba. :) Onları ve bana hissettirdiklerini daha güzel anlatabilmek için uğraşım... Cemal abi rahatsızlık ne demek herzaman beklerim. Vallahi ben o çayocağındakilerden daha güzel demlerim çayı. :dilli: |
Sevgili asumandilek balkonunuzu zevkle gezdim elinize saglık çiçeklerin son durumu nedir acaba...
|
Alıntı:
|
Sevgili asumandilek bahçenizi baştan sona keyifle gezdim.
Her biri ayrı ayrı güzeller,emeklerinize sağlık. Fotolarda kılıç çiçeğini gördüm. Bnede yeni balkon bahçesi oluşturmaya hevesli bir acemi olarak sorayım. Bugün kökünden ayırdığım küçük bir kılıç çiçeği fidesi mi desem , onu ne yapmam lazım.Hemen toprağa mı ekeyim ,nasıl olacak acaba? |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025