![]() |
Asuman hanım, balkonunuz çok güzelmiş:)) Ellerinize sağlık:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saksılarınızı dizaynınızı hele hele alt alta yerleştirdiğiniz uzun saksılarınızı çok beğendim
ellerinize sağlık.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizinkilerde yaprak açtı Hatice hanım,bir ay kadar sonra yeni evlerine yerleşecek gibiler. |
3 Eklenti(ler)
|
Alalımda çiçeğinden dudağımıza sürelim :D
|
Alıntı:
|
Asumandilek bütün çiçekleriniz çok güzeller.
Hele şu son resimlediğiniz çiçeyinize bayıldım. Ellerinize emeyinize sağlık. |
sevgili asuman
inanılmaz güzel bir bahçe balkonun var.... rengarenk cıvıl cıvıl... inan orda olup saatlerce onlara bakıp zaman geçirmek isterdim.... arkadaşlar zaten söğlenmesi ne varsa söğlemişler banada bişey bırakmamışlar :) umarım birgün benimde böğle güzel bir bahçem olur hepsini güle güle büyüt sevgilerle |
Çok teşekkürler sevgili Bahar ve tutkumm. Sizlerin de olsun inşallah, bizde izleyelim keyifle.
|
4 Eklenti(ler)
Çiçekler büyüleyen renkleriyle açtıkça içeri girmek istemiyor insan balkondan... Ve her gün bambaşka bir lezzet katıyor insanın yaşamına. Elbette şükrü de hatırlatıyorlar herşeyden çok. Hamdolsun gören gözümüze, hamdolsun koklayan burnumuza, hamdolsun yaratan Allah'a bizi de, sizi de...
Eklenti 147833 Eklenti 147834 Eklenti 147835 Eklenti 147836 |
Alıntı:
Herşey çok güzel emeklerinize ve yüreğinize sağlık. |
Alıntı:
Çok teşekkürler Sayın Hakkı Şen. Sağlıcakla kalın inşallah... |
Kaktüslerle pek aram yok ama sizde görünce bakmadan geçemedim.Diğer bütün çiçekleriniz harika.Hepsi ilgimi çekti ama şu ruj çiçeği bir bambaşka geldi bana.Artık çiçek bakımında usta olmuşsunuz sanırım tebrikler...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Menekşeyi çok severim lakin geçtiğimiz sene kıvırcık bir pembeyi açmıyor diye bana veren komşum olmasa bakmaya hiç niyetlenmemiştim. Açmayan menekşe olur muydu hiç, açardı elbet. Ama komşum 2 senedir ne yaptıysam beğenmedi, nereye koyduysam sevmedi dedi verirken. Anlaşılan pembe tokalı kıvırcık kızımız çok nazlıydı. Ne bilsin bir delinin :o eline düştüğünü yavrucuk. :) Yavrucuk dediğime bakmayın iki sene boyunca sadece yaprak vermiş ve boy atmış bizim haylaz. Haylaz ama ne haylaz. :) 2hafta sonra minicik tomurcuklar vermedi mi, verdi vallahi.
Eklenti 155975 Bu ilk çiçekleri.. :)) Bu sıralar tekrar tomurcukta ve uzuun uğraşlardan sonra yeni yavrulara da sahibiz şimdi. Ve sevgili kuzenim... :)) bordo tokalı sultanım minicik bişeydi kuzenim hediye ettiğinde. :)) Şimdi büyüdü ve bana çiçekler verdi. Ben deli olmayayım da kim olsun size... Eklenti 155976 |
5 Eklenti(ler)
Adeniumlar gelişmeye devam ediyor... Ne keyifli bir uğraş, nasıl muhteşem bir duygu ufacık bir tohum bu hale gelirken izlemek, her yaprağında başka heyecanla sevinmek, ellerinizle su verirken kendi ruhunuzu da beslemek, büyütmek...
Eklenti 155977 Eklenti 155978 Eklenti 155979 Eklenti 155980 Eklenti 155981 |
Selamlar Sayın asumandilek çiçekleriniz çok güzeller ellerinize sağlık,menekşeyi size veren komşunuz gördü mü merak ettim.
|
Asuman hanım çekimleriniz çok güzel. Çektiğiniz fotoğraflara bakınca tekrar tekrar bakma gereği duyuyorum. Ayrıntılar çok net bir şekilde fotoğraflardan bakana ulaşabiliyor. Menekşe iyi ki sizin elinize düşmüş. Bu düşmenin karşılığını da bol bol tomurcuk yaparak ve çiçek açarak cevaplamış...
|
Benim menekşede sanırım iki yıldır açmamıştı.Şimdi yeni açtı.Ben de sizin gibi annemin evden çıkarıp kendi haline bıraktığı iki menekşeyi sahiplenerek hayatlarını kurtardım.Şimdi çiçekleniyorlar.Yani iyiki bizim gibilerin eline düşmüşler değilmi?
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
108 nolu mesajdaki pulmeriam.. Sevgili cennet bahçesi yapraklarını görmek istersin belki. Köklendiler. :))
Eklenti 157454 Ve selluka muhteşem hızıyla aldı başını gidiyor. :)) Eklenti 157455 |
Sevgili Asuman Hn. adenium, pulmeria selluka derken baya bir yol almışsınız :)
Ben henüz cesaret edemiyorum bu türlere. Sabırlı olmak gerekiyor bende de o yok. Çok güzel olmuşlar tebrik ederim. |
Alıntı:
|
çiçeğiniz
1 Eklenti(ler)
Eklenti 166956
Asumandilek hepsi birbirinden güzel bitkileriniz maşallah.acaba yukardaki bitkinizin adı nedir :p |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Her yer çiçeklensin. Dillensin bir sıklemen pembesinde kış... Bir gözyaşı gibi dökülsün dibinde üşüyen köklerine gözyaşı çiçekleri. Köklensin delice, şımarık, asi her saksıda boyversin bir turuncu eda... Şenlensin ruhum...
Eklenti 186196 Eklenti 186197 Eklenti 186198 Eklenti 186199 Eklenti 186200 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025