agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   homeopati / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/16038.htm)

homeopati 11-06-2012 12:24

genel görünüş ..

3 Eklenti(ler)
2 açı

züleyha 11-06-2012 16:58

Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun:) tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

homeopati 11-06-2012 17:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi züleyha (Mesaj 983255)
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun:) tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

züleyha .....sizlede karşılaşmak inanın çok güzel ... anımsıyorum sohbetlerimizi ...bende sabah gezindim çiçeklerinin arasında bayıldım bayıldım hepsi çok güzeller ....sen ustalaşmışsın bu işte kocaman olmuş çoğu ...yok hayatım ev değişmedi ...diğeri lojmandı bazen orada bazen buradayım .yazlarıda yazlığa geçiyorum iki arada bir derede yok ona kapıcı bakamaz yok bu lojmanın rüzgarına dayanmaz yazlık çoksıcak bunlar orda yetişmez derken helak oluyorum ama ...tövbe bir daha çiçeklerimi dağıtmayacağım :) allahım sağlık versin...bir daha asla :p seninde balkonun çok elverişli .... gezerken düşündüm şöyle yapsa daha çok yer kazanır diye .... doymuyor gözüm birtanem :o doymuyor

züleyha 11-06-2012 20:41

Önce saglik tatlim sağlığına kavuştun ya çok daha güzellerini yetiştireceğine eminim. Benim çiçeklerim tamamen kendi hallerinde, isin dogrusu sulamaktan fazla bişey yapamıyorum. Balkonumu çok duzenleyemiyorum çünkü evim kira ve sitede cogu şey yasak :((

gülsu 19-06-2012 07:47

Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..

homeopati 20-06-2012 11:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülsu (Mesaj 986913)
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..

çok mersi gülsu hanım ... yakın olsak da sizede ikram edebilsem :p

organikcadı 29-06-2012 11:07

homeopati emek verdiğinize değmiş maşallah çok güzel bitkilere sahipsiniz küpelilerden gözümü alamadım çok güzeller.
mutlu vakitler diliyorum,dipteki koltukta gömülüp nede güzel kitap okunur mis kokular için de ;)

nuray topcu 29-06-2012 12:30

off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın.

nuray topcu 29-06-2012 12:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi homeopati (Mesaj 983042)
bu sediri biz yaptık hem ucuz hemde çok sağlam ve kullanışlı... bir fincan çaya güzelde bir kitap eklenince... değmeyin keyfime :p

ben kuru kuru oturmaya da razıyım.:)

nuray topcu 29-06-2012 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi homeopati (Mesaj 983073)
cam önleri de yavaş yavaş doluyor

burası istanbulun neresi,..

Tika 02-07-2012 09:41

Cok zevkli dizayn edilmis bir balkonunuz var.Emeginize saglik.

günebakan 02-07-2012 15:05

Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık:)

süleymanizmir 02-07-2012 15:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi homeopati (Mesaj 982791)
bu yıl anaç küpem tohu kesesi verdi ... bunları bitki üzerinde koruyup kurumasını sağlamakmı gerekiyor?

Sayın homeopati tebrikler hepsi çok çok güzel ve dekoratif ellerinize sağlık.Sizden bitkilerinize gübre,çiçek coşturan gibi birşeyler veriyormusunuz.Birde ısırgan ve soğan rendeleyip su ile karıştırarak bir besin hazırlıyormuşsunuz.Ne kadar ısırgan toplayıp içine soğan rendeleyelim? Bunun suyunu süzüp başka bir kaptaki su ilemi çoğaltalım?Kalan ısırgan tortularını değerlendiriyormuyuz yoksa atalım mı? Cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER

homeopati 16-07-2012 12:07

gübre

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi süleymanizmir (Mesaj 992983)
Sayın homeopati tebrikler hepsi çok çok güzel ve dekoratif ellerinize sağlık.Sizden bitkilerinize gübre,çiçek coşturan gibi birşeyler veriyormusunuz.Birde ısırgan ve soğan rendeleyip su ile karıştırarak bir besin hazırlıyormuşsunuz.Ne kadar ısırgan toplayıp içine soğan rendeleyelim? Bunun suyunu süzüp başka bir kaptaki su ilemi çoğaltalım?Kalan ısırgan tortularını değerlendiriyormuyuz yoksa atalım mı? Cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER

teşekkür ederim süleyman bey ... bunlar bitkilerimin sadece bir kısmı ...tek sulamada hiçbirinin hatırını kırmazsam eğer 2 büyük şişe hazır besin tüketmem gerekiyor her seferinde :)bu yüzden hazır bitki besinleri yerine daha doğal ve hesaplı çözümler üretiyorum kendimce ..ısırgan suyu kullanıyorum ve evet ...çok faydasını gördüm .. ısırgan özü suya geçtikten sonra kalan posayı kullanmıyorum hayır .... fakat bahçe uygulamalarında toprak altı kullanılabilinir .... çürüyükler .... balkon ve saksılarda koku yapabiliyor .... miktarı hususunda hiç çekinmeyin ...toplayabildiğiniz kadar ısırganı suda bekletin ..karıştırın ve çiçeklerinize bu karışımı uygulayın ...soğan suyunu ayda bir bu karışıma ekliyorum ...havalar çok sıcak olduğunda ise eklemiyorum ...hemen pıtır pıtır tomurcuğa geçiyor .düzenli kullandığımdaçiçekler ...yeşil yapraklı salon bitkilerinizdede güvenle kullanabilirsiniz canlanıyor yaprak renkleri koyulaşıyor ...

homeopati 16-07-2012 12:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 992965)
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık:)

hesaplı ve pratik ...emsal teşkil ettiyse fikir verdiyse ne mutlu bana sevgili günebakan :)

homeopati 16-07-2012 12:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu (Mesaj 991567)
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın.

allah size daha iyilerini nasip etsin sevgili nuray hanım çiçek sevgisi yaşam enerjimizi körüklüyor sanırım ...hepimize bol çiçekli mutlu yarınlar

yçelik 23-07-2012 13:45

merhaba Sevgili Homeopati
paylaşımlarınız çok güzel. Emeğinize sağlık çiçekleriniz çok güzel. balkonunuz süper olmuş beton yığınını tam bi bahçeye çevirmişsiniz. bana çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler :)

YeniGine 15-09-2012 00:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi homeopati (Mesaj 440989)
güller

Sayfa 3 e kadar geldim; sonradan tekrar başa döndüm 'Hiçbirşeyi beğenmeden gelmişim' haksızlık olur idi. Şimdi siz bu kasımpat, kadife, güller, acem halısı yani bütün çiçeklerinize ısırgan otu mu uyguluyorsunuz?.. :p Valla öyle isee hadi bakalım nereden bulacağım ben ısırgan otunu?..
Çiçekler harika, yaprakları bile çiçek gibiler gerçekten maşallah!..

YeniGine 15-09-2012 01:04

Tekrar ilk sayfadan başlayıp son sayfanıza geldim. Öncelikle geçmiş olsun, tekrar hoşgelmişsiniz. Vermiş olduğunuz ısırgan otu tarifi çok hoşuma gitti açıkçası. O halde hiç gübre, bitki coşturan falan kullanmıyorsunuz.
Balkonunuz, çiçekleriniz çok güzeller. İnşallah bakımları ile ilgili açıklamaları ilee fotoğrafların devamını bekliyoruz. Ellerinize sağlık.

günebakan 15-09-2012 11:10

Isırgan otu ve soğansuyu tariflerini açık verirseniz çok sevinirim mesela soğanı
kaynatıyormusunuz vs,vs Hele o küpeler benimkiler can çekişiyor siz İstanbulun neresindesiniz acaba böyle güzeller

milaca2010 21-10-2012 02:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi homeopati (Mesaj 982799)
bunlarda doludan koruyamadıklarım geçen ay şiddetli bir dolu yağışına maruz kaldılar ...güçlü bir çiçek kıyımı yaşadım ... fakat biraz budayınca ...yine yan dallar ile çiçek tomurcukları vermeye başladılar

Merhabalar sn. homeopati, küpe çiçekleriniz ve balkonunuz harika görünüyor,emeklerinize sağlık. (Ayrıca çok geçmiş olsun), bol çiçekli ve sağlıklı günler dileğiyle...

Mr_izmir 23-04-2021 07:07

Bu çiçeğin adı nedir 32. Mesajdaki

http://www.agaclar.net/forum/441098-post32.htm

tekin01 23-04-2021 22:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mr_izmir (Mesaj 1606102)
Bu çiçeğin adı nedir 32. Mesajdaki

http://www.agaclar.net/forum/441098-post32.htm

Hocam, resimdeki çiçek buz çiçeği.
Çok arsızdır,hızla büyür etli yapraklara sahiptir...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025