![]() |
Yaa hep düşünüyor da bir türlü tutturamıyor. Kaç defa denedi nedense olmadı hiç. Bir de ben deneyeyim bari.:) Ayrıca bu habere çok sevinecek hiç şüpheniz olmasın.
|
İyi geceler homeopati :dilli: yüzüm kızararaktan küpe çiçeklerinizden isteyecektim katmerli olan ilk sayfadaki özellikle öyle güzelki.
Kem küm ediyorum inanın, istesem aceba küpe çiçeklerinizden yüzsüzlük etmiş olurmuyum. :rolleyes: |
sevgili rümeysa bu bahar çoğaltacağım köklenince sitede haber veririm kaç adet olduğunu adres bırakırsanız gönderirim tabi
|
Çok sevindim arkadaşım çok çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam.
Çiçekleriniz çok güzeller maşaallah, benim henüz sayılı çiçeklerim var ve küpe çiçeğimde olsun istedim, elinizde kaç çeşit var bilmiyorum çok isteyip yüzsüzlük yapmak ta istemiyorum tabi, gönlünüzden ne koparsa diyorum, tekrar teşekkür ediyorum... (özelinize yazıyorum ) |
Sevgili homeopati,
Bu güzellikleri görüp de hayran olmamak elde değil. Maşallah hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden çekici ve alımlı. Sanırım balkon konusunda sizden öğreneceğim çok şey var. Ellerinize sağlık. :) |
hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz züleyha hanım :) teşekkür ederim ayrıca çok naziksiniz...tüm sorularınıza açığım ******
|
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...
|
Alıntı:
|
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.
|
Alıntı:
|
sevgili homeopati bitkilerinizin maşallahı var gerçekten. Balkona bu kadar çok çeşidi nasıl sığdırdınız, bu kadar çok çiçeğe nasıl vakit ayırıyorsunuz bravo doğrusu!
Ellerinize sağlık:) |
Hepsi çoook güzeller, ama küpelilere ve ceylanlara bayıldım. Nazar değmesin, ellerinize sağlık
|
Çiçeklerinize çok güzel bakmışsınız . Özellikle küpe çiçekleriniz harika..
|
Tüm cicekleriniz cok bakimli ve saglikli görünüyorlar ama özellikle küpeliler nefis. Balkonun genel görünümünü de resimlerseniz cok seviniriz. Elinize saglik ciceklerinizi cok güzel yetistirmissiniz.
|
teşekkür ederim :) bu sıralar çok yoğunum malum yaz telaşları ..işler rayına girdiğinde tekrar resimleyeceyim diğer çiçekleri ve genel görünümü ...sağlıklı güzel günler diliyorum
|
Maşallah.
Çok güzeller. |
İnanılmaz güzel çiçekleriniz var hepsini zevkle inceledim. Bende özellikle küpelilerinize bayıldım. Ellerinize sağlık harikalar yaratmışsınız :)
|
Sayın homeopati, zamanı geldiğinde çiçeklerinizin özellikle de küpelililerin tohumlarının paylaşımından söz etmiştik.İnşallah unutmadınız. Hasretle bekliyoruz:)
|
Çiçeklerinizin, bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah. Özellikle katmerli küpelilere bayıldım. Paylaşım olura ben de katılmak isterim.
|
Burasının bir balkon olduğunu emin misiniz:confused:
Çok güzel çiçekleriniz var gerçekten, ceylan,sardunya ve küpelerinize bayıldım. Kutlarım, sevgiyle kalın. |
Harika bir balkon izledim. Çok güzel çiçekleriniz var, çok güzel gelişmişler ve çok sağlıklılar emeklerinize sağlık.
Bütün bu güzellikleri balkonda yetiştirebildiğinize göre ya çok geniş bir balkonunuz var- iki de olabilir:)- ya da çok düzenli birisiniz balkonu çok doğru kullanabiliyorsunuz. Küpelileriniz müthiş. Güller, balkonda, çiçek çiçek:) Ceylanlarınız da öyle. Bir sardunyasever olarak ceylanlarınıza bayıldım. Sevgiler:) |
Alıntı:
|
küpeli 3
küpeli 4 küpeli komşu çatlatan küpeli dudak uçuklattıran küpeli baktıkça bakılan ...gibi olmuş yani bayıldım Sayın Homeopati elinizde fazla tohum varsa ben de talibim. sardunyalarınız da çok güzel göürünüyorlar keyfini sürün .:) |
Sevgili Homeopati, balkonunuzu kaç kez ziyaret ettim ama hiç mesaj yazmamışım, sanırım hasetimden olacak :dilli:
Bu güzel balkon bütün övgüleri hakediyor, bir ayı geçmiş ama buralara uğramamışsınız, merak ettim. Ayrıca bir şeyi daha merak ettim, ben de bu sene tohumdan karanfil yetiştirdim ama hiç tadı yok nedense, çiçekler tomurcuklandığında kuruyorlar açmadan, sizin ısırgan otunu denemek lazım. Fotoğraflarınızı da çok beğendim, çok net ve iyi kadrajlanmış. Ellerinize emeğinize sağlık, yeni fotoğraflar bekliyoruz. |
Azönce sevgili homeopati ablamın hastanede yattığını öğrendim. Umarım bir an önce iyileşir. Allah yardımcısı olsun.
|
Sayın homeopatiye Geçmişler olsun Allah şifa versin, dilerim önemli bir hastalığı yoktur ve bir an evvel sağlığına kavuşur
|
Geçmiş olsun... Umarım ciddi bir sorun değildir. Allah şifa versin inşallah...
|
Cok gecmis olsun... En kisa surede iyilesmeniz dilegiyle
|
Geçmiş olsun biran evel salığınıza kavuşmanızı dlerim.
|
Uzunca bir süredir yoktum aranızda ciddi bir rahatsızlık atlattım ...cevapsız bıraktığım tüm dostlardan özür diliyorum ...iyi temennileriniz için ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkürler ....sizleri burda görmek güzel .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025