agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   homeopati / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/16038.htm)

Orkun Kırcı 10-06-2009 20:49

Yaa hep düşünüyor da bir türlü tutturamıyor. Kaç defa denedi nedense olmadı hiç. Bir de ben deneyeyim bari.:) Ayrıca bu habere çok sevinecek hiç şüpheniz olmasın.

rrumeysaa 10-06-2009 23:35

İyi geceler homeopati :dilli: yüzüm kızararaktan küpe çiçeklerinizden isteyecektim katmerli olan ilk sayfadaki özellikle öyle güzelki.
Kem küm ediyorum inanın, istesem aceba küpe çiçeklerinizden yüzsüzlük etmiş olurmuyum. :rolleyes:

homeopati 10-06-2009 23:48

sevgili rümeysa bu bahar çoğaltacağım köklenince sitede haber veririm kaç adet olduğunu adres bırakırsanız gönderirim tabi

rrumeysaa 10-06-2009 23:55

Çok sevindim arkadaşım çok çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam.
Çiçekleriniz çok güzeller maşaallah, benim henüz sayılı çiçeklerim var ve küpe çiçeğimde olsun istedim, elinizde kaç çeşit var bilmiyorum çok isteyip yüzsüzlük yapmak ta istemiyorum tabi, gönlünüzden ne koparsa diyorum, tekrar teşekkür ediyorum... (özelinize yazıyorum )

züleyha 11-06-2009 00:30

Sevgili homeopati,
Bu güzellikleri görüp de hayran olmamak elde değil. Maşallah hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden çekici ve alımlı. Sanırım balkon konusunda sizden öğreneceğim çok şey var. Ellerinize sağlık. :)

homeopati 11-06-2009 00:36

hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz züleyha hanım :) teşekkür ederim ayrıca çok naziksiniz...tüm sorularınıza açığım ******

emre 2000 11-06-2009 04:20

Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...

homeopati 11-06-2009 12:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emre 2000 (Mesaj 442727)
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...

:) teşekkür ederim arkadaşım gayet tabi ...tüm tohumları biriktiriyorum sizler için günü geldiğinde paylaşmak zevk verecek ...bir çeşit rehabilite toprak ve bitkiler stres atıyor çevre bilinci oluşturuyor .çok şekerdir o cimcimeler ...süreci izlemekte ayrı keyif verir insana bol çiçekli yeşil günler diliyorum

fikreteren 17-06-2009 19:55

Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.

homeopati 17-06-2009 22:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 447200)
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.

:) teşekkürler fikret bey

ekin97 22-06-2009 12:05

sevgili homeopati bitkilerinizin maşallahı var gerçekten. Balkona bu kadar çok çeşidi nasıl sığdırdınız, bu kadar çok çiçeğe nasıl vakit ayırıyorsunuz bravo doğrusu!
Ellerinize sağlık:)

bennur 22-06-2009 22:06

Hepsi çoook güzeller, ama küpelilere ve ceylanlara bayıldım. Nazar değmesin, ellerinize sağlık

Arzu Kırlangıç 23-06-2009 18:21

Çiçeklerinize çok güzel bakmışsınız . Özellikle küpe çiçekleriniz harika..

ciceksever70 23-06-2009 20:19

Tüm cicekleriniz cok bakimli ve saglikli görünüyorlar ama özellikle küpeliler nefis. Balkonun genel görünümünü de resimlerseniz cok seviniriz. Elinize saglik ciceklerinizi cok güzel yetistirmissiniz.

homeopati 24-06-2009 12:30

teşekkür ederim :) bu sıralar çok yoğunum malum yaz telaşları ..işler rayına girdiğinde tekrar resimleyeceyim diğer çiçekleri ve genel görünümü ...sağlıklı güzel günler diliyorum

osman101 24-06-2009 14:31

Maşallah.
Çok güzeller.

dilek-ce 27-06-2009 10:30

İnanılmaz güzel çiçekleriniz var hepsini zevkle inceledim. Bende özellikle küpelilerinize bayıldım. Ellerinize sağlık harikalar yaratmışsınız :)

emre 2000 26-08-2009 08:40

Sayın homeopati, zamanı geldiğinde çiçeklerinizin özellikle de küpelililerin tohumlarının paylaşımından söz etmiştik.İnşallah unutmadınız. Hasretle bekliyoruz:)

lale76 26-08-2009 10:38

Çiçeklerinizin, bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah. Özellikle katmerli küpelilere bayıldım. Paylaşım olura ben de katılmak isterim.

trida 26-08-2009 12:05

Burasının bir balkon olduğunu emin misiniz:confused:

Çok güzel çiçekleriniz var gerçekten, ceylan,sardunya ve küpelerinize bayıldım.

Kutlarım, sevgiyle kalın.

sevim.K 26-08-2009 12:36

Harika bir balkon izledim. Çok güzel çiçekleriniz var, çok güzel gelişmişler ve çok sağlıklılar emeklerinize sağlık.

Bütün bu güzellikleri balkonda yetiştirebildiğinize göre ya çok geniş bir balkonunuz var- iki de olabilir:)- ya da çok düzenli birisiniz balkonu çok doğru kullanabiliyorsunuz.

Küpelileriniz müthiş. Güller, balkonda, çiçek çiçek:) Ceylanlarınız da öyle. Bir sardunyasever olarak ceylanlarınıza bayıldım. Sevgiler:)

selim_50 26-08-2009 13:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 441014)
Çok güzeller Sn.homeopati, ellerinize emeklerinize sağlık. Balkonun birde genel fotoğrafını görebilir miyiz? Küpelileriniz günün ne zamanları güneş ışığı alıyorlar?

Sevgiler ;)

sayın homeopati balkondan ziyade teras olayına girmiş, bu kadar çiçek balkona sığmaz

hüzün 11-09-2009 14:36

küpeli 3
küpeli 4
küpeli komşu çatlatan
küpeli dudak uçuklattıran
küpeli baktıkça bakılan ...gibi olmuş yani
bayıldım Sayın Homeopati elinizde fazla tohum varsa ben de talibim. sardunyalarınız da çok güzel göürünüyorlar keyfini sürün .:)

Adalet Yağcı 11-09-2009 15:48

Sevgili Homeopati, balkonunuzu kaç kez ziyaret ettim ama hiç mesaj yazmamışım, sanırım hasetimden olacak :dilli:
Bu güzel balkon bütün övgüleri hakediyor, bir ayı geçmiş ama buralara uğramamışsınız, merak ettim.

Ayrıca bir şeyi daha merak ettim, ben de bu sene tohumdan karanfil yetiştirdim ama hiç tadı yok nedense, çiçekler tomurcuklandığında kuruyorlar açmadan, sizin ısırgan otunu denemek lazım.

Fotoğraflarınızı da çok beğendim, çok net ve iyi kadrajlanmış.
Ellerinize emeğinize sağlık, yeni fotoğraflar bekliyoruz.

Orkun Kırcı 13-05-2010 22:00

Azönce sevgili homeopati ablamın hastanede yattığını öğrendim. Umarım bir an önce iyileşir. Allah yardımcısı olsun.

delete61 13-05-2010 22:27

Sayın homeopatiye Geçmişler olsun Allah şifa versin, dilerim önemli bir hastalığı yoktur ve bir an evvel sağlığına kavuşur

asumandilek 14-05-2010 01:54

Geçmiş olsun... Umarım ciddi bir sorun değildir. Allah şifa versin inşallah...

rebetiko 14-05-2010 02:00

Cok gecmis olsun... En kisa surede iyilesmeniz dilegiyle

sevim4 14-05-2010 08:16

Geçmiş olsun biran evel salığınıza kavuşmanızı dlerim.

homeopati 04-06-2012 08:25

Uzunca bir süredir yoktum aranızda ciddi bir rahatsızlık atlattım ...cevapsız bıraktığım tüm dostlardan özür diliyorum ...iyi temennileriniz için ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkürler ....sizleri burda görmek güzel .

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025