![]() |
Harika bir balkon izledim. Çok güzel çiçekleriniz var, çok güzel gelişmişler ve çok sağlıklılar emeklerinize sağlık.
Bütün bu güzellikleri balkonda yetiştirebildiğinize göre ya çok geniş bir balkonunuz var- iki de olabilir:)- ya da çok düzenli birisiniz balkonu çok doğru kullanabiliyorsunuz. Küpelileriniz müthiş. Güller, balkonda, çiçek çiçek:) Ceylanlarınız da öyle. Bir sardunyasever olarak ceylanlarınıza bayıldım. Sevgiler:) |
Alıntı:
|
küpeli 3
küpeli 4 küpeli komşu çatlatan küpeli dudak uçuklattıran küpeli baktıkça bakılan ...gibi olmuş yani bayıldım Sayın Homeopati elinizde fazla tohum varsa ben de talibim. sardunyalarınız da çok güzel göürünüyorlar keyfini sürün .:) |
Sevgili Homeopati, balkonunuzu kaç kez ziyaret ettim ama hiç mesaj yazmamışım, sanırım hasetimden olacak :dilli:
Bu güzel balkon bütün övgüleri hakediyor, bir ayı geçmiş ama buralara uğramamışsınız, merak ettim. Ayrıca bir şeyi daha merak ettim, ben de bu sene tohumdan karanfil yetiştirdim ama hiç tadı yok nedense, çiçekler tomurcuklandığında kuruyorlar açmadan, sizin ısırgan otunu denemek lazım. Fotoğraflarınızı da çok beğendim, çok net ve iyi kadrajlanmış. Ellerinize emeğinize sağlık, yeni fotoğraflar bekliyoruz. |
Azönce sevgili homeopati ablamın hastanede yattığını öğrendim. Umarım bir an önce iyileşir. Allah yardımcısı olsun.
|
Sayın homeopatiye Geçmişler olsun Allah şifa versin, dilerim önemli bir hastalığı yoktur ve bir an evvel sağlığına kavuşur
|
Geçmiş olsun... Umarım ciddi bir sorun değildir. Allah şifa versin inşallah...
|
Cok gecmis olsun... En kisa surede iyilesmeniz dilegiyle
|
Geçmiş olsun biran evel salığınıza kavuşmanızı dlerim.
|
Uzunca bir süredir yoktum aranızda ciddi bir rahatsızlık atlattım ...cevapsız bıraktığım tüm dostlardan özür diliyorum ...iyi temennileriniz için ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkürler ....sizleri burda görmek güzel .
|
Hoşgeldin ablacım :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
tohum
1 Eklenti(ler)
bu yıl anaç küpem tohu kesesi verdi ... bunları bitki üzerinde koruyup kurumasını sağlamakmı gerekiyor?
|
küpe çiçeklerime bir kaç örnek daha
5 Eklenti(ler)
bunlarda doludan koruyamadıklarım geçen ay şiddetli bir dolu yağışına maruz kaldılar ...güçlü bir çiçek kıyımı yaşadım ... fakat biraz budayınca ...yine yan dallar ile çiçek tomurcukları vermeye başladılar
|
petunyalar
4 Eklenti(ler)
sarkan petunya bulamayınca :p normal petunya aldım bu yaz .....satıcı üzerine basa basa bunları sarkaçlara dikemezsiniz dedi ama ...bana söz geçiremedi :p...eskimiş bir kaç bulaşık leğeni işimi görür diye düşünerek beyaz iple tavandaki yerlerini aldılar tabi inadımla :D
|
Genelde tohum keseleri bitki üzerinde kurumaya bırakılıyor, küpeciler kesin bilgiyi yazarlar sanırım :)
|
[QUOTE=Orkun Kırcı;982806]Genelde tohum keseleri bitki üzerinde kurumaya bırakılıyor, küpeciler kesin bilgiyi yazarlar sanırım :)[/ bu küpe çok narin orkun ... çelikle hep zorlanıyordum çoğaltmaya ...umarım tohum lar işe yarar :) tşkl
|
uzaktan
4 Eklenti(ler)
genel görünüm
|
şimdilik bu kadar dostlar çektikçe paylaşacağım ...sevgiler
|
Hepsi birbirinden güzel, ellerinize sağlık(Ayrıca çok geçmiş olsun). Umarım bu güzelliklerin devamı gelir.
|
Alıntı:
|
petunya
1 Eklenti(ler)
henüz çok küçük
|
yaprak güzeli
1 Eklenti(ler)
küçücüktü bu güzel serpildi fakat diğer yaprak güzelleri için aynı şeyi söyleyemem :)
|
yaprak güzeli
1 Eklenti(ler)
bu çilli hanıma bayılıyorum
|
yaprak güzeli
1 Eklenti(ler)
bu nazlanıyor ...çok yavaş büyüyor
|
yaprak güzeli
5 Eklenti(ler)
bir kaç cins daha
|
minikler
1 Eklenti(ler)
neredeyse tuttular saksı değişimi gerekiyor
|
gardenya süs biberi melisa
5 Eklenti(ler)
gardenya ve melisanın kokuları bizi mest ediyor yaz geceleri
|
genel görünüm
2 Eklenti(ler)
bu sediri biz yaptık hem ucuz hemde çok sağlam ve kullanışlı... bir fincan çaya güzelde bir kitap eklenince... değmeyin keyfime :p
|
bonsai
2 Eklenti(ler)
bunlarda :) ufak çaplı bonsai çalışmalarım
|
içe bakanlar beni şenlendirirken... bunlarda komşularıma göz ziyafeti
5 Eklenti(ler)
çiçekler
|
panik yok
1 Eklenti(ler)
komşum gelecek ...kısır için evde maydonoz kalmamış paniğine son ... yakında yanına birkaç domates rokada geliyor :p
|
cam
3 Eklenti(ler)
cam önleri de yavaş yavaş doluyor
|
teneke adam
3 Eklenti(ler)
boncuk göz kitty grass dan gözünü ayırmıyor :p... fesleğenlerim ise her masaya oturduğumuzda mıncıklanmaktan bıktı sanırım :p
|
bereket ağaççığı keyifsiz ... yeşil bir sürgün veriyor umarım kendine gelir
4 Eklenti(ler)
mineler ise :) bebiş henüz ... biraz serpilip büyümeleri lazım
|
biraz beyaz biraz turuncu boya
1 Eklenti(ler)
kaktüslerim böyle daha sevimli;)
|
bu güzelleri boyayıp mahvediyorlar
1 Eklenti(ler)
birazdaha büyüsün ..tepe kısmını alıp boyasından kurtaracağım :mad:
|
kopan her parça ...
1 Eklenti(ler)
itina ile köklendiriliyor
|
orkide
2 Eklenti(ler)
orkidemin tek çiçeği kaldı ... diğeri çiçeklerini döktü .... 3.boğumundan keserek dinlenmeye aldım ... besin takviyesi ile bakalım tekrar açmasını sağlayabilecekmiyim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025