![]() |
sırada sakızlar ve sardunyalarımın resimleri var ...... daha sonrada baharat ve sebze bölümüne geçeceyim........ pepino limoni hanımeli ahududu hanımeli ve arada unuttuğum bir kaç çeşit daha vardır mutlaka ;)....şimdilik bu kadar tüm paylaşımlarınız için sizlerede tşkl ...paylaşalımki öğrenelim !! paylaşalımki çoğalalım ...sevgilerimle
|
Balkonunuzun 15.00 den sonra güneş aldığını yazmıştınız. Ama bazı bitkileriniz mesela gardenya ya da ortancalar, gölge alan bitkileri. Bunlar için gölge bir alanınız mı var, yoksa 15.00 den sonraki güneşi alarak bu kadar sağlıklı kalabiliyorlar mı?
|
Çiçeklerinizi çok güzel yetiştirmişsiniz. Hepsi ayrı ayrı güzellikte.
Tebrik ederim sevgili hemoterapi. |
hepsine de hayran kaldım... maşallah ellerinize sağlık.
|
balkon
sevgili koyu yeşil ....3 değil saat 12 gibi güneş tamamen dönmüş oluyor balkona ve en üst kattayım çok güneş seven leri üstlere yerleştiriyorum askı ile asıyorum bitkinin güneş isteğine göre balkonun uygun alanlarını değerlendiriyorum....fakat evet gölge isteyenler bile gereğinden fazla güneşe maruz kalabiliyor...yinede şükür sağlıklılar gördüğünüz gibi ....vaktim olunca geniş açı alırım tüm balkonu.. sayın Kasapoğlu ve Optimus güzel temennileriniz için ayrıca *** ederim ..çok naziksiniz
|
Çok sevinirim, bu harika balkonu şöyle bir de genel açıdan görmek lazım. Hepsi gerçekten çok sağlıklı, maşallah. Küçük sırrınızı hemen uygulamalı :)
|
İlk sayfaya dönüp dönüp tekrar bakıyorum, küpelere bakmaya doyulmuyor inanın.
|
balkon
bir kaç arkadaşa şimdiden çelik köklendirdim ....sonbahar da küpeleri çelikten çoğaltacağım şayet ilk baharı görürlerse anımsatın sizede yollayayım manolya
|
Alıntı:
|
İnşallah:) Çok teşekkürler. Dışarıdayken balkonlara daha bir dikkatli bakmak lazım artık, kimbilir belki görürüz bu balkonu:)
|
Sayın homeopati balkonunuzda gerçekten takdire şayan bir iş yapmışsınız ellerinize sağlık. Sırrınızı bizler ile paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Hanım ile birlikte bugün ısırgan toplayacağız yanlız anlayamadığımız bir husus vardı lütfen kusurumuza bakmayın ilk defa böyle birşey deneyeceğiz karışımı yapıp dinlendirdikten sonra posayı gübre niyetine toprağınamı karıştıracağız.
|
Sayın homeopati tüm çiçekleriniz harika.ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık.
|
Sayın Homeopati çiçeklerinizin hepsi'de çok güzeller ama küpeler hele'de beyazlı morluya bayıldım hepsi birbirinden güzel. Elinize sağlık:)
|
sn hemopati,küpe çiceklerinin şöleni bir harikaydı, ne kadar güzel açmışlar,renkler nefis ellerinize saglık.MAŞALLAH
|
Sayın homeopati nerelerden geldiniz siz böyle sefa geldiniz,hoş geldiniz aramıza.bakın tüm üyeler balkonunuzun tutkunu olacak demedi demeyin.
İstanbulu görme fırsatım oldu ama istanbul, istanbul olalı böyle balkon görmemiştir.küpe çeliklerinize bende talibim noooolur. |
Valla bu küpeleri annem görse orada yatıp kalkardı. gerçekten çok muhteşemler. Tebrik ediyorum sizi:)
|
Teşekkür ediyorum arkadaşlar ....tüm paylaşımlara açığım iremsila bu bahar tüm bitkilerimden çelik alacağım sizler için :)
|
orkun küpenin lafımı olur :) aneciyine söyle önümüzdeki sezon küpeleri hazır
|
delete61 ısırganları incecik doğrayın soğan rendeleyip biraz yoğurun (köfte gibi) sonra su erkleyin ve süzün ...posası ile de verebilirsiniz ben genelde posalı karışımı toprak hazırlarken yapıyorum dikimden önce .....sadece suyunu verin
|
orkun ....ayrıca anenin evi tam küpelik ...ideal sahi neden düşünmediki ...sardunyaların olduğu avlu yarı gölge bayılırlar küpe ler oraya
|
Yaa hep düşünüyor da bir türlü tutturamıyor. Kaç defa denedi nedense olmadı hiç. Bir de ben deneyeyim bari.:) Ayrıca bu habere çok sevinecek hiç şüpheniz olmasın.
|
İyi geceler homeopati :dilli: yüzüm kızararaktan küpe çiçeklerinizden isteyecektim katmerli olan ilk sayfadaki özellikle öyle güzelki.
Kem küm ediyorum inanın, istesem aceba küpe çiçeklerinizden yüzsüzlük etmiş olurmuyum. :rolleyes: |
sevgili rümeysa bu bahar çoğaltacağım köklenince sitede haber veririm kaç adet olduğunu adres bırakırsanız gönderirim tabi
|
Çok sevindim arkadaşım çok çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam.
Çiçekleriniz çok güzeller maşaallah, benim henüz sayılı çiçeklerim var ve küpe çiçeğimde olsun istedim, elinizde kaç çeşit var bilmiyorum çok isteyip yüzsüzlük yapmak ta istemiyorum tabi, gönlünüzden ne koparsa diyorum, tekrar teşekkür ediyorum... (özelinize yazıyorum ) |
Sevgili homeopati,
Bu güzellikleri görüp de hayran olmamak elde değil. Maşallah hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden çekici ve alımlı. Sanırım balkon konusunda sizden öğreneceğim çok şey var. Ellerinize sağlık. :) |
hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz züleyha hanım :) teşekkür ederim ayrıca çok naziksiniz...tüm sorularınıza açığım ******
|
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...
|
Alıntı:
|
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.
|
Alıntı:
|
sevgili homeopati bitkilerinizin maşallahı var gerçekten. Balkona bu kadar çok çeşidi nasıl sığdırdınız, bu kadar çok çiçeğe nasıl vakit ayırıyorsunuz bravo doğrusu!
Ellerinize sağlık:) |
Hepsi çoook güzeller, ama küpelilere ve ceylanlara bayıldım. Nazar değmesin, ellerinize sağlık
|
Çiçeklerinize çok güzel bakmışsınız . Özellikle küpe çiçekleriniz harika..
|
Tüm cicekleriniz cok bakimli ve saglikli görünüyorlar ama özellikle küpeliler nefis. Balkonun genel görünümünü de resimlerseniz cok seviniriz. Elinize saglik ciceklerinizi cok güzel yetistirmissiniz.
|
teşekkür ederim :) bu sıralar çok yoğunum malum yaz telaşları ..işler rayına girdiğinde tekrar resimleyeceyim diğer çiçekleri ve genel görünümü ...sağlıklı güzel günler diliyorum
|
Maşallah.
Çok güzeller. |
İnanılmaz güzel çiçekleriniz var hepsini zevkle inceledim. Bende özellikle küpelilerinize bayıldım. Ellerinize sağlık harikalar yaratmışsınız :)
|
Sayın homeopati, zamanı geldiğinde çiçeklerinizin özellikle de küpelililerin tohumlarının paylaşımından söz etmiştik.İnşallah unutmadınız. Hasretle bekliyoruz:)
|
Çiçeklerinizin, bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah. Özellikle katmerli küpelilere bayıldım. Paylaşım olura ben de katılmak isterim.
|
Burasının bir balkon olduğunu emin misiniz:confused:
Çok güzel çiçekleriniz var gerçekten, ceylan,sardunya ve küpelerinize bayıldım. Kutlarım, sevgiyle kalın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025