![]() |
Ilk sürgün
3 Eklenti(ler)
İlk sürgünden ilk yapraklar...
|
4 Eklenti(ler)
bunlarda genel...
|
4 Eklenti(ler)
18 mayısta gelen silverpink ,lacunosa ve serpensim.Çelikleri tutturamam diye korkuyordum ama kendim için zoru başardım.Ya gerçekten kolay tutan bir türdü ya da benim şansım:D
Silverde birçok yaprak oluşumu var lacunosada da aynen ancak serpens hala iki yaprak:D Tekrar unutmadan bana bu çelikleri gönderen dostuma çok teşşekkürler... |
2 Eklenti(ler)
Bu miniğimde Ankaradan A-Emel ablamdan gelen çeliğim.Yeni yapraklar yolda.Tekrar çok teşekkürler Emel abla.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda diğer carnosalarım.
|
Fatihcim, yeni mum çiçeği çeşitlerini iyi günlerde büyüt. Tez zamanda çiçeklenmeleri dileğimle... Çelik alınacak vakitte ilk talibin ben olayım unutma olur mu? Sevgiler...
|
Unutmam ablacığım.Hele bir o vakit gelsin ilk önce grubumuza dağıtacağım:D
|
Fatihciğim bu bolluk ve bereket karşısında gözlerim kamaştı. Maşallah maşallah...
|
Fatih canım benim çok sevindim yapraklanmasına çokda iyi bakmışsın. Inşallah kısa zamanda çiçeklerini de görürüz..
|
2 Eklenti(ler)
Ve 15 gün sonraki fark.Nekadar da hızlılar değilmi?
|
3 Eklenti(ler)
Bu da A-Emel ablamdan gelen çiçeğim.Çok hızlı olduğunu kanıtladı.15 günde 2 çift yaprak çıkarttı ve 3. yaprak ikiliside görünüyor.
|
Fatihcim elinden hiç bir çiçek kurtulmuyor,maşallah... Mumlara elin değince coşmuşlar. Bol çiçekli olsunlar...
|
Ne güzel maşallah. Benim Nejla hanımdan gelen çeliklerim annemin yanlışlıkla söküp atmasıyla yok olmuşlar. Bir çuval laf ettim anneme:(
|
Sayın Orkun Kırcı, hiç üzülmeyin... Nasıl olsa yakında Aydındasınız. Size yeni çelikler veririm. Eminim yeni yerinizde çiçekleriniz çok daha coşkulu olacaklar...
|
Teşekkür ederim. Öyle olacağından hiç şüphem yok zaten :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Annende bilmeyerek yapmıştır diye umuyorum.Ama benimki gibi yapmamış ona bakın.Annem benim yavru menekşelerimi kapının önüne koyup birer birer komşulara dağıtmıştı ben okuldayken.:DKızmıştım ancak hakta verdim sonradan.Çünkü yenileri almama öyle izin verdi.Artık 2. menekşe paketini hazırladım.Umarım talipliler olur üyelerden de satabilirim.(geliri:Farklı türlerde ki mum çiçeklerinde harcanacaktır:D) |
Fatihciğim ne güzel yapraklanmışlar maşallah darısı çiçeklere olsun..
Çiçeklerin hızından degil bence elinin bereketinden:))))) |
3 Eklenti(ler)
SÜrgünler uzamaya başlarken kendimce birkaç tane destek çubuğu yapmak için aldım elime kalem kağıt çizdim karaladım bişeyler.En sonunda proje tamamlandı ve hayata geçirilmek için çalışmaya başlandı.İlk olarak Lacunosamı gösteriyorum.
1.Resim destek çubuğu , 2.Resim ikisi bir arada, 3.Resimde de sürgünün yakın çekimi:D |
3 Eklenti(ler)
ikinci proje Silverpink.Lacunosa da beyaz tüylü ip kullandığım için bunada yeşil ve tonlarının bulunduğu ipi kullandım.
1.Resim destek çubuğu. 2.Resim ikisi bir arada. 3.Resimde de sürgünler:D |
Sevgili Fatih emeğine sağlık. Çok yaratıcısın. Uğraşarak çok güzel bir ürün oluşturmuşsun. İnşallah kısa zamanda yaptığın çalışmanın üzerinde sallanan çiçeklerini de görürsün...
|
Fatihciğim, bu başlığı daha yeni gördüm, inanır mısın? Bayıldım projelerine. Bu kasnaklardan benim de yapmam lazım ama aldığım çeliği nereye koyayım bilmiyorum. Hiç yer yok. Ben de başlık açacağım.
|
Bir de Fatihciğim değişik hoyaların büyüdüklerinde bana çelik gönderir misin canım?
|
Nedemek tabi ki gönderirim.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benden sanırım yayınlamanın artık zamanı gelmiş:D
Bernacığımdan gelen mum çiçeğim.Adını Zarife koydum Zarif koyacaktım ancak bayan olunca Zarife oldu;) |
2 Eklenti(ler)
Bu da Bernacığımın bana sürprizi çiçek tomurcuklu bir çelik.
Tekrar çok çok teşekkür ederim canım. |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da Emel ablamdan gelenler:p
|
2 Eklenti(ler)
Komşumuzun benim için diktiği bi hayli büyük mum çiçeğim:Dyaprakları yeni belirginleşiyor.altını çektim sadece üstünde sadece sürgün var:D
|
1 Eklenti(ler)
Sınıf arkadaşımdan aldığım ve en hızlı ilerleme gösteren çeliğim.
|
2 Eklenti(ler)
Diğer carnosam.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025