![]() |
Temmennimiz o:DHızlarını kesmeden devam etmeleri.
|
Fatihcim tebrikler. Benim bir türlü beceremediğim bir tür tricolor. Sp bogordan da diversifolidan da korkma. Benim ilk siparişlerimden. Çok kolay türler, **** bana öyle geldi. Daha çiçeğini görmedim ama olsun. Gerçi sen zorları da başardığına göre bunlar senin için çerez.
|
Alıntı:
|
Teşekkürler İlknur ablacığım.
Kontrol ederken obovatamın gövdesinin çürüdüğünü farkettim.Ancak kökler aksine sağlam gövde yumuşamış.Temizledim ama kaybettim. Siparişe bir obovata eklemek şart oldu :) |
Hoya carnosa "tricolor"
1 Eklenti(ler)
Artık üç renk gerçekleşti ve sürgünden diğer ikili yavaşda olsa büyümeye başladı.
Eklenti 169795 |
Hoya Diversifolia & Hoya sp. Bogor
2 Eklenti(ler)
|
Bu bogor bana inat eklenmiş sanki:))
|
Fatihim güzel pıtırdamış seninkiler.Hayır'lı olsun.Araya biraz seçim propagandası karıştı ama olsun idare edivercen artık.:D
|
Alıntı:
Katmercim hiç merak etme, bogor en kolay türlerden. Mutlaka köklenir. Ben bir bakayım bakalım, sürgün yeri olan dal varmı? |
2 Eklenti(ler)
Ölümden kurtardığım Pub. "silverpink".
(İlknur ablacım senin gönderdiğin de siyah saksıda köşede.Yeni yeni sürgün veriyor.) |
1 Eklenti(ler)
Hoya diversifolia
|
1 Eklenti(ler)
sp. bogor GPS 166
İki çelikte sürgün verdiler.Yapraklarımızda yavaş yavaş sertleşmeye başladılar. |
2 Eklenti(ler)
Hoya bella
Köklenme gerçekteşti yeni yaprak verdi diğer çeliklerinde sürgün uzatmnasını9 bekliyoruz.Bekliyoruz diyorum çünkü bir ben beklemiyorum kardeşleride hızlı büyümesini istiyorlar :)) |
Hoya "Indian rope"
3 Eklenti(ler)
Kök sağlamlaştırmaını beklliyorum.Tamamen sağlamlaşınca yerine yerleştireceğim.
Hala sarkıtmak ya da sardırmak konusunda takıldım kaldım ;) En sonda bardakta çelik te missmenas ablamın hakkı :)) |
Hoya carnosa"tricolor"
2 Eklenti(ler)
Görmemişin hoyası sürgün vermiş oda sürekli fotolamış.Belki bıkkınlık geldi size her seferinde tricolor eklemem ancak ne yapayım her okuduğum yavaş dedi benim minnoşum hızlı çıktı :))
|
Pub. "silverpink",Hoya diversifolia ,sp. bogor GPS 166,Hoya bella,Hoya "Indian rope",Hoya carnosa"tricolor" da ki gelişmeler bu kadar:D
Bu gün resimlenecekler arasında Hoya australis te vardı ancak saksı elimden düşünce kalan yapraklarda kırıldı.Köklerimiz yeni düzelmişti sanırım artık sürgün vermez bir umut deyip bekleyeceğim. |
Çok Teşekkür ederim Fatih'ciğim. Hem seviniyorum hem üzülüyorum:o
Hoyalar kaza geçirmezse zaten şaşarım, böylece bizim paylarımız çıkıyor ortaya:D:D H. australis için üzülme benimki bayağı gelişti alırız bir çelik. |
:))
Teşekkürler ablacığım ;) |
4 Eklenti(ler)
Merhabalar arkadaşlar, merhaba Fatih kardeşim.benimde bir adet mum çiçeğim var. geçen sene yedinci ayda ablam almanyadan iki çubuk getirmişti.birini yaşatabildim benim sizlere sormak istediğim gövde üzerinde bazı pütürler var normalmidir birde nezaman çiçek açar acaba ablamın dediğine göre almanyadaki ana gövdesinde çiçek açıyıormuş ve muhteşem bir kokusu varmış. hepinize saygılar ve selamlar.resimlri aşağıya eklemeye çalışacağım ...
|
3 Eklenti(ler)
resimlerin devamı
|
Öncelikle kocaman bir maşallah :))
Çiçek açacağı zamanı kestiremem ancak açacaktır er geç. Çok sağlıklı maşallah. Gövde üzerindeki pütürcükler normal.Tutunmak içn ıkartıyor onları.Çelikleme yapıldığında da oradan kökleniyor.Ama sakın ellemeyin siz çiçeğinizi çok güzel gelişmiş tekrardan kocaman bir maşallah! |
Çok teşekkürler Fatih cevabın için senin çiçeklerinede maaşallah.bekleyelim görelim zaman ne gösterecek hepimize bol çiçekli günler dilerim ...
|
Maşallah sayın Fatih gerçekten çok güzeller. Benimde 4 tane kaktüsüm ve 1 tane sukulentim var. İnşallah benimde kaktüslerimin sayısı çoğalır.
|
Teşekkür ederim...
|
1 Eklenti(ler)
Buda benim Stultitia nın dört tomurcuğu.
|
Sevgili fatih,maşallah çok güzel gelişmiş.
|
Sayın Fatih sizin Taner Bey'den kampanyalı almış olduğunuz kaktüsleri yayınlamanız mümkün mü acaba? Hangi kaktüsleri gönderdiklerini merak ediyorum. Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
Ben kampanyalı almamıştım kendim seçmiştim.En küçük değerde bulunan kaktüs en küçük en büyük değerde bulunan ise en büyük kaktüs olarak biliorum.Ben hep küçükleri seçmiştim kendim büyütmak için.Bugün resimleri eklemeyde gayret ederim.
|
İlginiz için teşekkürler.
|
maşallah bir dalda dört tomurcuk...açıncada görmek isteriz sevgili fatih...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025