![]() |
Sevgili Selenn çok teşkkürler...
|
Fatih'ciğim, 10 sayfanın hepsine bakamadım ama ilk sayfalardan gördüğüm kadarıyla hepsi birbirinden güzel ve dikenli bitkiler olmalarına rağmen o kadar narin ve kibar duruyorlar ki :) Ellerine yüreğine sağlık umarım koleksiyonuna yenilerini de eklersin ve hepsinin çiçeklerini görürsün.
|
Fatih, 40 cm. dediğin Cleistocactus straussii, iki resimdeki soldaki selen hanımın yazdığı doğru sağındaki kaktüsü tek çekip mailime yolla. Burada belli olmuyor..
Alıntı:
|
Fatih'ciğim bu kadar çok bitkiyi koyacak yer bulabildiğin için ne kadar şanslı olduğu bir bilsen :) Bir de bu çiçekleri koyduğun yerlere güneş uğrayabildiği için... Sana da çiçeklerine de kocaman bir maşallah :) Allah gönlüne göre versin kardeşim :)
|
fatihcim döktürmüşsün yine, yeni kaktüslerinde hem asil hemde çok keyifli görünüyor. güneşli günler ;)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ne güzel açmış maşallah. Bende de iki tomurcuk mevcut. Umarım en kısa zamanda ben de görürüm çiçeğimi. Güzellikle, huzurla izle Fatih kardeşim...
|
bugün 1 tane yarın yüzlerce açması dileğiyle hadi bakalım ;)
|
Ne güzel açmış çiçeğin Sevgili Fatih. Karne ne durumda? Orda da çiçeklenme var mı?
|
Yorumlar için çok teşekkürler.
Aysahay ablacım karnede mum çiçekleri açıyor :) :) |
Mum çiçeği güzel açar ve etkisi bir ay değil tüm hayatınız boyunca sürer.Çok iyi birşey.Aslında buraya resim olarak eklemek isterim nasıl olur bilmiyorum ki?
|
üstüme vazifemi bilmem ama ekle derim fatihcim gözümüz şenlensin ;)
|
1 Eklenti(ler)
Birazda karnede ki açan çiçeklerim diyeyim o zaman.Diğer yorumlar içinde çok teşekkürler....
|
Tebrikler Fatih'ciğim bravo:)
|
Fatihcim karnen harika :)
Başarılarının devamını diliyorum canım :) |
Oh oh maşallah, allah nazarlardan korusun, başarılar daim olsun daha iyi okulların olsun ;)
|
Fatih, çok güzel karne, Devamınıda getireceğinden eminim.
Başarılar abicim.. |
Fatihcim çok güzel karnen. Hiç şaşırmadım doğrusu başka türlü bir sonuç beklenmezdi senden:) Artık baharda görüşmemiz lazım seninle. Şart oldu değil mi? Sevgilerimle
|
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hani bazen diyorlar ya hem hoby hem kariyer aynı anda olmuyor diye benim amacım ikisinide bir arada yapmak;)
Tekrardan yorumlarınız için çok teşekkürler. |
fatihcim naptın sen yaaa!!!
gerçekmi ciddi bu??? harikasın. başarıların devamını diliyorum. umarım bütün hayatın bu karne gibi oluur. bu arada fatihin arkasından bende size yarın bi öğrenci karnesi göstereceğim ama dikkat edin ağzınız açık kalmasın şimdiden söyleyeyim yani :) |
Fatih kardeşim kaktüs sayfanızı birazda imrenerek gezdim.Hakikaten çeşitlerin çokluğu kadar
bitkilerinizin sağlıklı ve çiçekli olması bu işin sevdalısı olduğunuzun nişanesidir.Karnenizde ise söylenecek bir şey bulamıyorum.Bu genç yaşınızda bunları başarmak büyük irade ve sevda işidir.Sizi tebrik eder,bundan sonraki yaşantınızda daha büyük işleri başarmanızı dilerim. Selamlar. |
Teşekkürler Sevgili Serilaaa ve Kaktüssevdası.
|
Fatih'ciğim,
bu ne güzel bir karne böyle maşallah. dediğin gibi gerçektende çiçek açmış edasında karnen. Allah devamını getirsin çok iyi bir üniversitede görmek isterim seni. Yarın ilk işim karneni kızıma göstermek olacak. |
Sevgili mismenas ın düşündüğünü bende düşündüm,akşam olsada oğlanlara bende bu güzel karneyi göstersem diye.Sevgili Fatih başarıların hep daim olsun istediğin üniversite yide böyle başarılı bir şekilde kazanıp bitirmen dileğiyle.
|
Sayın Fatih! Sayfalarınızı her zaman zevkle gezdim. Genç yaşınıza rağmen titizliğiniz, sevginiz ve çalışkanlığınız etkiliydi bunda. Karnenizi de görünce "bu kısım da tamam" dedim. Gönülden kutluyorum.
Haddim olmayarak Sayın Tarhan ve Sayın Missmenas'a sizin sayfanızdan "lütfen yapmayın" demek isterim. Çocukluğunuzu hatırlayın, hatta bugününüzü düşünün lütfen. Kim, başkası ile kıyaslanarak başarısızlığının ve yetersizliğinin hatırlatılmasını ister? Bunun sizi rahatsız etmeyeceğine inanıyorsanız, çocuğunuza da yapabilirsiniz. :) |
Sayın Fatih, aslında sayfalarınızı inceledikten sonra bir yorum yapmak istiyordum ama karnenizi görünce dayanamadım notlarınız çok güzel tebrik ederim umarım başarılarınızın devamı gelir. Sayın plentyPlant ın da dediği gibi genç yaşta bitkilerle bukadar ilgili olmanız çok güzel;)
|
Alıntı:
|
Sayın Fatih, Karneniz hayırlı olsun açıkcası şaşırmadım. Forumda takip ettiğim kadarıyla
karnenin de hakkını verirsiniz diye düşünüyorum. Başarılarılarınızın devamının gelmesi dileğimle. |
Sevgili Missmenas,Hatice Tarhan,PlentyPlant,Nesli6,Aysahay ve Yeşillim,
yorumlarınız,iyi dilekleriniz için hepinize ayr ayrı teşekkürler... Ben elimden geldiğince çiçeklerime zaman ayırıyorum.Umuyorum istediğim bölümü buradan kazanırım yoksa benim taşınmam sorunlu olur :) :) |
Alıntı:
Her ikisini de çok iyi yapıyorsun tebrik ederim. Başarıların ve çiçeklerin bol olsun. :D Duaların kabul olsun! istediğin yerde ve istediğin bölüme gitmen dileğiyle... |
Alıntı:
Fatih facede arkadaşım çocuklarımla ağaçlara da faceye de bazen birlikte bakıyoruz ve ağaçlar dan birçok kişiyi tanıyor gibiler artık,Fatihte bunlardan biri kıyaslamak değil niyetim kesinlikle kıyaslamam zaten, çok şükür ikiside başarılı..... |
Alıntı:
yazmiş olduğunuz mesajı okudum ve üzüntümü dile getirmek istedim. Kızım Fatih'in kaktüslerini be burda hoya sayfasını yakından takip eder aynı yaşlardalar. Kızımda kaktüs sevdalısıdır 02.12.1993 doğumlu ve Anadolu lisesi son sınıf öğrencisi. Ayrıca çokta başarılı bir öğrenci ilkokuldan beridir genelde Taktir alan bir öğrenci. Kızımında Sevineceğini düşünerekten yazdım ben mesajımı. Kızım aynı zamanda kalp hastası, Ben 2 mesleğimle evde oturan bir Anneyim kızımla yakından ilgilenebilmek için. imkansızdır bizde, Kızımın Ruh ve beden sağlığını etkileyecek olaya asla müsade etmem. Fatihle zaman zaman telefonlaşırım. Kızım benle hep alay eder Fatih'e söyle hoyaları için üzülmesin çürüttüm diye Annem'de benim kaktüslerimi çürütüyor de diye. Çok ama çok üzüldüm bilinçsiz Anne imajı olarak algılanmasına mesajımın:( Ayrıca biz tanıdığımız İnsanların başarılariylede gurur duymasını bilen kişileriz, Fatih'lede gerçekten genç yaşına rağmen çiçeklerle ilgilenmesi ve böyle bir başarılı karne getirmesi bizi Ailecek Sevindirir. Ki birde başarısız bir öğrenci bile olsa Kızım dünyanın sonu değildir azimle yine başarı sağlanır yeterki biz veli olarak bunun bilincinde olalım. Saygılarımla.. (24 yaşından sonra Türkçe okuyup yazmaya başladım Yazılarımda anlaşılmamak gibi problem varsa Özür dilerim bazen ifade güçlüğü çekebiliyorum başka bir lisanda düşünüp Türkçe yazıyorum) Fatih'ciğim sendende Özür dilerim böyle bir konuya sayfanda cevap vermek zorunda kaldığım için. |
Ben yanlış anladım galiba. Kimseyi yargılamadan ve "haddim olmadığını" belirterek (anlaşılan o ki, öyle zannederek) samimi, içten bir not düşmek istemiştim sadece.
Konu sapması nedeniyle Sayın Fatih'ten özür dileyerek çekiliyorum. |
Özür dilemeye hiç gerek yok.Yanlış anlama sonucu olan küçük bir olay.İki tarafta birbirini anladığından ortada bir olay kalmadı.
Ben güzel yorumlarınız için sizlere tekrardan çok teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
Bu fıstığım yeni.Vardı bundan ancak belki bunun rengi farklıdır diye aldım;)
Eklenti 191385 Buda bana karne hediyesi veren kaktüslerim;)Şuan üzerinde üç tane daha var tomurcuk... Eklenti 191386 Eklenti 191387 Bunlarda yeniler... Eklenti 191388 Eklenti 191389 |
hayırlı olsun fatihcim yeni bebişlerin :)) yaşı uzun, bol çiçekli olsunlar....
|
5 Eklenti(ler)
İllaki Fatih abimizi, göreceğiz diye tutturan Prenses adayları:D
|
Ablam ellerinin değdiği çiçek açıyormuş ben öyle duydum.Bakalım bu yaza belki bunların çiçeklerini paylaşırız.Çalışmalarımın içine fotoğrafları aktarıyorum şimdiden çok çok teşekkürler...
|
Fatih'ciğim,
çelikleri ekerken bana çiçek vermediniz yeni sahiplerinize verin diyorum:)) Nihayetinde Sevgili Gülşen'e ektiğim bella çiçek sapı çıkarttı görmedinmi yoksa:p benim sayfama geçenlerde misafir gelmişti. Umarım bunlarda öyle olur, beni çiçeksizde mutlu ediyorlar. Tembihli gidiyor Prensesler yeni sahiplerine çiçek açmazsanız sizi göndermem diyorum:D |
merhabalar bende çiçeklerinizi,çiçekler üzerindeki gelişim konusundaki ustalıgınızıı devamlı takip edenlerdenim.buradaki sihirli parmaklardan biride sizsiniz çiçekleriniz sizinle çok mutlu oluyorlarki bu denli büyüümek için heveslilerrr.bol çiçekli günler diliyorum.bol bol da resim paylaşırsanız seviniriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025