![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kolay gelsin sayın tuba. Tekrar hoş geldiniz o zamn aramıza. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arada bir tane yoğurt kabı var,onuda saksıya alsak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
siz moralinizi bozmadan yeniden ekin , sabır , emek , ve güzel sonuçlar , hadi yeni ekimleri ve resimlerini bekliyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
kocaman terasa çiçekler az gelmiş.yenilerini bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Merhaba! Geri dönebiliyor muyuz 🤭 ben geldim! Hatta terfi ettim de geldim. Arada evlendim, 2 de kızım oldu. Balkona koca koca saksılar koydum neler neler ektim hiçbirinden tat alamadım. Cam balkonda telef oldu gitti hersey. Sonra boşalttım saksilari, toprakları sitenin bahçesine döküp saksıları kilere kaldırdım. Ama dedim ya terfi ettim de geldim 😎 Ankara Çubuk'da bir hobi bahçesi kiraladık. 19 Mayıstan sonra Ekim dikim başlıyormuş Çubuk'da. Bekliyoruz yani. Toprak sürüldü 2 defa. Damla sulama kuruldu. Suyu israf etmiyoruz. Ata tonumdan oldugu iddia edilen fideler siparis ettim henüz gelmedi. Beklemedeyiz. Bir de Fatih Çolak bey var burada da var mı bilmiyorum ondan da ata tohum talep ettim. Gelir inşallah. Yerimiz çapımızda gore biraz büyük galiba. Artık bakalım elimizden ne gelecek. Becerebilirsem tohum almak, yeniden ekmek ve paylasmak istiyorum. Hepimizin gönlüne göre bahçelerinde saksilarimiz verimli olsun. Buradan güncelleme yapar akil sorarım 🌱🍀🌿 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|