![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2022
|
Çiçekleriniz gerçekten çok güzeller. Ben de evde bakmayı denesem de ya kurutuyorum ya da bir şekilde soluyorlar. Biraz deneyim biraz da gerçek anlamda ilgi gerek sanırım. Sizi tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2018
|
Teşekkürler sayın melikgazi. Sayfama hoşgeldiniz. İlgi ve tecrübe ile elbette daha güzel çiçekler yetişiyor ama bazen, gerçekten ne yapsanız yaşamıyor çiçekler. İklim, hava koşulları, saksının bulunduğu konum bile önemli. Örneğin içinde bulunduğumuz şu ayda benim bitkilerim çiçek açamıyor. O kadar sıcak ve rüzgar var ki sardunyalar bile dinlenmeye çekiliyor. Bitkilerimi kaybetmemek için çok mücadele veriyorum. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Misafirlerimiz var…
Balkondaki ıtır saksısı…Yaklaşık 10 gündür yumurtalar var. Kumru sürekli yumurtaların üzerinde olduğu için balkona çıkamıyorum. Yoksa ürküp kaçıyor. Yumurtaların soğumasından endişeleniyorum. Çiceklerim kurumadan yakında yavrular çıkar umarım🥰 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() Mutlu son… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Mutlu, çiçekli günler… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Kuşlar yuvayı terkettikten sonra saksıya taşıdıkları buğdaylar büyüdü ve başak verdi bu mevsimde🤩 ve diğer güncel çiçek açan bitkilerim… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Hepsi güzel ,bitkilerle uğraşı moral kaynağı oluyor iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|