![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Teşekkür ederim,Sudeme.Çiçeklerde görselliği seviyorum,balkonum süslü püslü olsun istiyorum.Her şey emek istiyor.Yazın inşallah anneanne de olacağım.Balkonuma bakabilecek miyim bilemiyorum.Bol bol torunumu koyarım artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Oda ayrı güzeldir eminim.onlarda çiçeğin bir başka turu.Çok sevindim Allah bağışlasın.onları paylasin tabi seviniriz.😊 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Kalamşoymus adı sitede arkadaşlar yardımcı oldu.Saksiya ektim bakalım ne olacak,arkadasda koydum yanına yılbaşı cicegini.Artık buyusunler ve ciceksinler bakalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Alıntı:
Kalanchoelar çok kolay çoğalan bir bitki.Ben hem yapraktan hem de çelikten çoğalttım , bir çiçek açtıramadım.😢 İnşallah birgün oda olur .sağlıcakla kalın.😊 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili ilknur44.Ben çiçekli gordum çok begendim 1 çelik aldım.Bakalım artık kısmet.Ben çok çiçek çeşidine girmeyi sevmiyorum aslında cunki ölünce çok üzülüyorum.Ama aldaniyorum yaz gelirken umarım seninkilerde buda çiçeklerini gösterir bize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
[QUOTE=Sudeme;1536262]Çok teşekkür ederim sevgili ilknur44.Ben çiçekli gordum çok begendim 1 çelik aldım.Bakalım artık kısmet.Ben çok çiçek çeşidine girmeyi sevmiyorum aslında cunki ölünce çok üzülüyorum.Ama aldaniyorum yaz gelirken ��umarım seninkilerde buda çiçeklerini gösterir bize.[/QUOTE Bizdeki çiçek sevgisi oldu mu.çiçeklerimiz çok olsa bile gözümüzde az görünüyor , inşallah çiçeklenir. Benimkide kırmızı katlı açıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bir kahve sever için çok güzel bir saksı buldum.Tam da mutfagima uygun.😊😊 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|