![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Sağol Ablam Allah razı olsun , cümlemize versin inşallah. Yolun düşerse bu taraflara beklerim .😊 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
İlknur'cuğum sempervivum saksısını değiştirmesen iyi olur.Çünkü kol atıp yavrulamış.Belki yavrular saksısı değişince bozulur.Yavrular büyüyünce diğerlerini boğacaktır.Bence bir kaşık yardımıyla diğerlerini saksıdan çıkarabilirsin. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepsi yavru çıkarmış.😊mor olanda. Sizin oralara yağmur ya da dolu yağdı mı . Burada iki gündür çok güzel yağıyor |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Yağmaz mı İlknur'cuğum.Dolu,yağmur ne ararsan var.Bağa yeni diktiğim çiçekleri merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah fazla zarar ziyan yoktur ablacım. Senin beyaz dalyaların çok güzel. İnşallah uzun bir ömür seninle olurlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Siz başarırsınız. Kolaylıklar dileriz .Elimizden gelen olursa yardım ederiz mutlaka. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim , bunu hep söylüyorum iyi ki ağaçlar.net'te üye olmuşum . sizin gibi iyi yürekli insanları tanıdığım için. İyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Biz teşekkür ederiz. Sizler iyisiniz yoksa bizlerle bir araya gelme şansınız olmaz idi . Siz iyisiniz ki bizleri de iyi görüyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Adana kozanda bizim bir imam vardı bir yıl burda imamlık yaptı. Bizim akrabalarda orda. Eskiden bizim burada kiler çalışmaya İstanbul değil adanaya gelirlerdi.sonra istanbula gitmeye başladılar. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Adana eskiden farklıydı şimdi nüfus sığmaz oldu buraya gerçi İstanbul'da aşırı kalabalık oldu artık. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
İnsan bazen sessizlik ister. Ve içindeki gürültülerin buna ayak uydurmasını bekler. 😊🌳🌷🌹 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Huzur 😊 ![]() 😊😊😊😊😊 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi günler birkaç bitkim benimle küsmüş paylaşmadım diye. Gönülleri kalmasın leş kaktüslerim köklenmişler. ![]() ![]() Bu pencerem bunların. ![]() Kalanchoe kewensis sevgili SDurul ablam göndermişti , yine çok teşekkür ederim ablacım. Bir yaprağı kopuldu bende kıyamadım atayım yanına gömdüm, oda köklenmiş ve yavrusuda var. ![]() Bunlarda benim minik sempervivumlarım. Kenarlarında yavrularıda var. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sedum palperim.onuda ayrı saksıya aldım. ![]() Küpelim hala açılmadı gidip gelip bakıyorum iki tomurcuk tek kaldı, açmadan tomurcuklara birşey olacak diye korkuyorum. Diğer tomurcukları döküldü güllerdeki böcekler vardı üzerinde. ![]() Buda başka penceremden toplu hali. ![]() Çok tatlı yiyesim geliyor.😏😊 ![]() Bunlarda biraz gelişme var. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Tarladan birkaç görüntü . |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün hava kapalı arada çok güzel yağmur yağıyor. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2018
|
Hepsi çok güzeller ama sukulent ve kaktüsleri ayrı bir beğeniyorum Uzun ömürleri olsun.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sayın İlknur44 sayfanız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çiçeklerinize ve manzaranıza bayıldım. Çok şanslısınız bizlere kıyasla. temiz hava yeşil ve mavi birbirine girmiş. Çiçekleriniz ise zariflik ve kibarlık yarışında daha ne olsun. Bizlerinde sayenizde gözümüz gönlümüz şenleniyor. Semperviumunuzu görünce Maşallah çektim harika minnak boyuyla nasılda çoğalma gayretinde. Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah çoğalınca bizde dağıtırız. Miniğin saksısını genişlettim şimdi daha rahat sankim. Düzenleyen İlknur44 : 08-05-2018 saat 22:32 |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
köyümün fotoğraflarını da arada paylaşıyorum.Sevgili SDurul abladan önce kaktüsler ile aram yoktu. Paketi açınca o duygu anlatılmaz yaşanır. Onlara içimden öyle bir sevgi doğdu ki ve fazla ilgi beklemiyorlarda. Onun için çok beğeniyorum. Teşekkür ederim sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynı duyguları bende SDurul abla sayesinde yaşadım Ne kadar teşekkür etsem az ona. Bu arada sempervivum nasıl çoğaltılıyor? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayırlı sabahlar benimde ilk denemem olduğu için bilmiyorum ama Sdurul ablanın sayfasında gördüm . Yanlış hatırlamıyorsam, biraz büyüyecek dalları kahverengileşecek galiba. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bol bol yavru alalım inşallah |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
İlknur Hanım Semperviumlara bayılıyorum. Geçenyıl aldım benim için o kadar kıymetliydi ki onun için terarium yapmıştım hevesle fakat yeni eve geçince boya kokularından sanırım iki kaktüs tek bebek mum çeliğimi ve gözüm gibi baktığım semperviumumu kaybettim. Ben mi yeterli ilgi göstermedim anlamadım şimdi korkudan cesaret edemiyorum tekrar almaya kaybedince çok üzülüyorum çünkü. Elimdeki bir kaç kaktüs türünden işyerinde neredeyse tüm birimlere dağıttım oluşan bebeklerden ama gözüne baktıklarımı kaybettim. Sizlerdeki güzelliklere baktıkça bu forum sayesinde şükür biraz teselli buluyorum. Emeğinize sağlık. bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yakında beni beni pisikoloğa götürürler. Çiçek al pisikolağa gerek yok düzelirim diyorum. 😳.bana öyle bir bakışları var. Susuyorum 😅 bahar gelincede daha çok çiçekler ile uğraşmayı seviyorum. Birde şu cümleyi kuruyorlar sen köydesin her yerde ağaç var ne yapacaksın çiçeği.😓 |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
İlknur Hanım çiçekler gerçekten terapi gibi geliyor insana.Geçen yıl bir kaktüsüm ilk kez açtığında 2-3 dk ya balkona çıkıp çıkıp bakıyorum diye eşim saksıyı salona getirmişti yüzüm gülüyor diye. bu yıl aynı kaktüsüm iki çiçek açtı birini rüzgar kırdı işyerinden gele kadar göremedim ikinci çiçeğini açınca rüzgar yine tam açmışken yeniden kırmış bu kez açmış halinde olduğundan dondurucuya koydum buzluğu her açtığımda ilk onu görüp mutlu oluyorum. az olunca böyle de delilik yapılabiliyor. ![]() umarım semperviumlarınız kocaman olurlar paylaşmasanız bile teklif etmeniz bile mutlu etti. siz aldırmayın konuşulanlara mutlu olmanın yolunu bulmuşsunuz değerlendirin bence. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Tesekkur ederim canim.yeniden burdayim.Buda senin icin😍 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ablacım seni tekrar görmek güzel hoşgeldin. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buradaki çiçeklerimi yolmuş. ![]() Ve buraya toplamış. ![]() En kötüsüde sabahtan beri küçük elinden iğneleri çıkartıyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
|