![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Hoya
Geçenlerde başarısız bir hoya köklendirme denemem olmuştu.Nerden bulurum kimden isterim diye düşünüyordum. Bir iş yerinde kocaman hoya görünce kendim isteyemedim ama istetdim .Sağolsun biri köklü iki çelik verdi.Torf kum humuslu karışık toprağa diktim güney cephe kapalı balkon tarafında menekşelerimin yanına koydum .Üzerine direk güneş gelmiyor önündede çiçekler var .Menekşelerin çok sevdiği bir yer . ![]() .Yeri iyi midir ??Dikkat etmem gerekenler nelerdir?? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum .Şimdiden teşekkür ederim .Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Aglaonema
Üç yaprak çıkarttı altı ay yattı demiştim beni utandırdı .Aglaonema yavru veriyor benim surat böyle ![]() ![]() Yapraktan yetişdirdiğim menekşem ilk çiçekler biraz küçük oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
En sevdiğim sardunyalardan biri biraz yavaş büyüyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaynana dili büyümeye devam ediyor .Kapalı balkonda kışı geçirir mi acaba Araştırmaya devam edeyim.![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Pervane çiçeği
Tohumdan yetişdirdiğim pervane çiçeğim açmaya devam ediyor. Aynı saksıdaki ipek çiçeğim de tomurcuklanmış ![]() Çiçeğin yakın çekim güzelliği ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik bahçemdeki gülüm bu sene yanlış ilaçlama sonucu yaktığımız için anca çiçek açabildi (Yanlış ilaçlama dediğim de eşimin sinek kovucu sıkmasıydı yandı zavallı güllerim ) ![]() Marketten aldığım çin karanfili oda minik bahçemde duruyor . ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Açık balkonda bile geçirebilir endişelenmeyin ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim A_NOMAD cım açıkcası burası soğuk memleket olduğu için korkuyorum.Sardunyaların çok rahat kışı geçirdiği balkonum da atlas ,kalanşo ,echeveria ,yılbaşı çiçeğini bırakabilir miyim .Bunların çiçek açması için soğuklama ihtiyacı var galiba ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| camgüzeli, kalanşo, kraton, menekşe, sardunya |
|
|